Exploatare Renault 19, cateva sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Exploatare Renault 19, cateva sfaturi
sony22 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|||
alex.x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 June 08 From: Suceava ![]() |
intradevar piesele sunt scumpe cele originale, dar sunt o gramada de producatori care fac piese pentru renault si pot sa spun ca multe sunt chiar mai ieftine ca la dacie ...
|
--------------------
renault
19 1.8i
1993
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Mai fratilor, tatal meu are VW polo 2001, 1,4 mpi,nasul meu o BORA, 1,9 diesel 2002, fratele meu a avut Golf 2 1992 parca, nu mai stiu exact, si l-a schimbat cu o Laguna 1,6 16v, din 1998, iar eu cred ca puteti vedea ce conduc, si va spun sincer din ce am vazut in REALITATE, nu din auzite, diferenta de preturi eu nu vad sa fie, chiar din contra eu am reusit sa gasesc piese de schimb mai ieftine decat la VW, la fel si fratele meu, care a si trecut la Laguna, dupa ce sa convins ca nu e chiar asa cum vorbeste ''turma''. Eu zic sa ganditi fiecare inainte de a face o afirmatie, nu sa lasati inertia sa va judece.....
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
sony22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
Ai dreptate leonman sunt unele piese chjiar mai ieftine decat la vw dar la renault oricum pe cati am intrebat se strica mai greu,iar de dacie ce sa zic degeaba sunt ieftine daca se strica mereu.
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:55 |