Cum am facut eu subwoofer
![]() ![]() ![]() |
Cum am facut eu subwoofer
Paca |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) subwoofer_home_made.JPG ( Size: 26.87k ) Number of downloads: 929 |
||
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce fel de coala ai folosit? PLacaj sau ce?
Subwooferul e calculat, sau l-ai facut din ochi? Daca e calculat, poti sa imi zici si mie cam intre ce frecvente lucreaza? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Paca |
![]()
|
coala de duplex...un carton mai subtire....la tub nu prea ai ce sa calculezi...doar lungimea lui...care difera sigur in functie de difuzor,magnet,..etc.eu l-am facut de aproape 1 metru lungime.se aude frumos,coboara bine in frecvente care oricum sunt menajate si de amplificator.singurul avantaj in detrimentul tuburilor din fabrica e bugetul: m-a costat vreo 25 de lei plus curentul dar nu simti diferenta.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Inteleg schema... dar o poza cu tubul ai?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
Paca |
![]()
|
nu am...dar o sa fac...cu toata jena care o port pt portbagajul meu in care am aruncat de toate iar praful domneste ca la el acasa.Mai intai o sa fac curatenie si apoi fac poze.Ca prioritate urmeaza antifonarea portbagajului,mochetare si montarea unui panou de pal in spatele banchetei....cu siguranta sunetul se va imbunatati.Eu unul dau puterea pe fidelitate oricand...si din perspectiva sunetului sunt extrem de pretentios...daca zic eu ca se aude bine...chiar se aude.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
QUOTE(Paca @ 23 Jul 2008, 22:46) nu am...dar o sa fac...cu toata jena care o port pt portbagajul meu in care am aruncat de toate iar praful domneste ca la el acasa.Mai intai o sa fac curatenie si apoi fac poze.Ca prioritate urmeaza antifonarea portbagajului,mochetare si montarea unui panou de pal in spatele banchetei....cu siguranta sunetul se va imbunatati.Eu unul dau puterea pe fidelitate oricand...si din perspectiva sunetului sunt extrem de pretentios...daca zic eu ca se aude bine...chiar se aude. Da frate sant de acord cu tine! Insa din sschema aata misto! Vroiam sa il vad asa ca produs finit! Astept poze ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
Paca |
![]()
|
e idem cu unul cumparat
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Paca |
![]()
|
am revenit cu poze,sry de intarziere.
Attached thumbnail(s) DSCN7758.JPG ( Size: 131.81k ) Number of downloads: 1009 DSCN7760.JPG ( Size: 194.59k ) Number of downloads: 911 DSCN7762.JPG ( Size: 126.27k ) Number of downloads: 898 |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebari:
1. Cat te-au costat toate materialele? 2. Dupa ce parametri ai calculat volumul necesar difuzorului? 3. Nu crezi ca te-ar fi dus la fel fabricarea unei incinte din PAL? (sa nu zic MDF pentru ca e mai scump decat PAL-ul, desi e mult mai rezistent) |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Paca |
![]()
|
1. 10 lei mocheta,10 lei duplexu,lipici aveam acasa,burete am facut rost,sipci am facut rost,suruburi aveam,3 lei penson,pendular am imprumutat - cam atat
2. volumul nu l-am calculat,absolut deloc. 3. nu m-ar fi ajuns asa ieftin...o sa calculez o incinta din pal...si o sa dau comanda de pal de 18 mm gata debitat...intentionez sa-mi achizitionez un woofer mai puternic plus o statie pe masura. |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:11 |