Unitate electronica de control instrumente, Defectiune sau un contact imperfect ?
![]() ![]() ![]() |
Unitate electronica de control instrumente, Defectiune sau un contact imperfect ?
cristiproto |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001 , 1.6i , 16v
|
|||
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
bord prelucrat?(ai luat masina de la "samsar")?
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect!. Au mai fost posturi pe tema asta.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
cristiproto |
![]()
|
Da , masina e luata dintr-un parc auto si avea problema asta cand am luat-o si m-am gandit ca i s-a dat km inapoi si nu s-au facut lipiturile cum trebuie dar am zis ca nu o sa coste o avere adica mi-am asumat riscul .....pt ca nici o avere nu am dat pe ea si arata f bine atat exterior cat si interior (unic proprietar in franta - femeie ,carte service , facturi service , etc ma rog tot istoricul) .
Am inteles ca a mai fost problema asta dezbatuta dar care ar fi solutia remedierii problemei ca sa nu ma trezesc la sfarsitul anului ca am vreo 500 mii km in bord. Am inteles ca la focsani exista un meserias care repara calculatoare de bord chestii de genul asta sau trebuie un nou calculator ???? Poate ma lamureste cineva...multumesc!!!! |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 , 1.6i , 16v
|
|
barzan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 November 07 ![]() |
aceeasi problema o am si eu cu acele de la turometru vitezometru carburant si temperatura. se stingeau si aprindeau continuu. am fost la service cu ea, mi-a desfacut bordul, a dat cu spary la 2 mufe si si-a revenit...asta pana a 2-a zi cand se intampla acelasi lucru. acum nu mai merg deloc! ce pot sa fac?
11 Nov 2007, 19:19: am uitat sa spun si de calculatorul de bord care nu functioneaza ![]() This post has been edited by barzan: 11 Nov 2007, 19:19 |
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Incearca cu un alt tablou de bord...de la SH, sau un alt coleg cu model la fel...nu cred ca merge altfel, daca mai ales a fost "masluit"....
![]() |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
barzan |
![]()
|
la ce pret sa ma astept pentru un panou de bord? banuiesc ca este destul de scump....
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
cristiproto |
![]()
|
Am vb cu un meserias de la Renault si zicea si el de faza ''sa incercam cu alt bord" dar cand am vazut ce preturi au astia de la reprezentanta m-au luat durerile de masele (pe bune).Pana la urma cica are el un bord pe acasa si sa ma duc la el acasa. O sa zic care e rezultatul
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 , 1.6i , 16v
|
|
barzan |
![]()
|
un bord nou pentru laguna mea costa 2400 lei!! ma intreb cat o costa la SH.....
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
la apan braila un tablou bord de laguna 'mea' 600 de euroi ! am cunoscut un electrician bun si cu 200 ron si 150 ron un cip am rezolvat problema , asta aici in galati ! toate cele bune
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
barzan |
![]()
|
in caz ca nu rezolv problema in prahova sunt dispus sa vin in galati sa o rezolv! daca ai un id de mess......sa putem lua legatura
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Salut din intamplare am bord de laguna 2 ,(de rezerva
![]() Bafta This post has been edited by przamfiri: 17 Nov 2007, 21:07 Attached thumbnail(s) 17112007.jpg ( Size: 172.08k ) Number of downloads: 154 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
dom_domy2005@yahoo.com daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma contactezi daca vrei iti fac rost si de numarul de tel al baiatului !
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
barzan |
![]()
|
QUOTE(przamfiri @ 17 Nov 2007, 20:07) Salut din intamplare am bord de laguna 2 ,(de rezerva ![]() Bafta cum iau legatura cu tine in caz de ceva? un nr de tel..... |
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Pare a fi de Laguna Diesel...conteaza?
|
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:25 |