Generator hidrogen :D, A innebunit lupul
![]() ![]() ![]() |
Generator hidrogen :D, A innebunit lupul
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Attached thumbnail(s) 6618970_1_500_500.jpg ( Size: 19.29k ) Number of downloads: 2233 |
||
--------------------
-
-
-
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Sunt genul de om care este de acord cu spiritul de "mic inventator"; dar ma amuza cand vad oameni maturi care de-abia descopera chimia de clasa a 8-a si cred ca l-au apucat pe Dumnezeu de picior ( vezi clipurile de mai sus ). Tare amuzant cu masurile lui de siguranta aplicate la borcane de mazare. Clipurile video de mai sus le-am descoperit cand am cautat pe net cine vinde cu 299 EURO mizeria aia de aparat de electroliza care nu costa mai mult de 10 euro. @andu911: pune te rog linkul unde il putem gasi pe vanzator, as vrea sa ii pun cateva intrebari... |
--------------------
-
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai si a mers? sau nu a mai apucat sa filmeze?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Pt cei interesați: aruncați un ochi și pe forumul vecin!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Am citit paginile 14 si 15 si am gasit doar povesti...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
dragoslucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 31 December 08 ![]() |
un coleg are montat pe logan 1.4 si gpl si instalatie de hidragen care merg simultan.
zice ca instalatia de hidrogen reduce cu 1 l consumul 23 Apr 2012, 00:04: dar instalatia este putin cam riscanta :i sa topit borcanul care tine apa si in plus are tot felul de manometre(putin cam complicat0 This post has been edited by dragoslucian: 22 Apr 2012, 23:04 |
--------------------
renault
clio
16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:57 |