Montare sistem webasto
![]() ![]() ![]() |
Montare sistem webasto
baubox |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2001
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Tot modificare la sistemul de alimentare e considerat. Trebuie facuta de un producator autorizat de producatorul masinii...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
baubox |
![]()
|
in cazul asta nu cred ca are reno asa ceva.
|
--------------------
Honda
Accord
2001
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ba da.
dar nu in Romania Italia are, sunt sigur de asta... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
baubox |
![]()
|
la noi au avut ei grija sa nu-ti lase nicio sansa sa scapi de talharie.
|
--------------------
Honda
Accord
2001
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Pai inca suntem in "Papura Voda's country". si nici piata de GPL pe masini noi nu e dezvoltata.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Do you mean "Bulrush Hospodar's country" ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
baubox |
![]()
|
nu-i intereseaza aspectul. lasa ca noi avem taxa, cica de mediu dar nici o subventie pt GPL, ca sa nu mai zic de acciza lui.
|
--------------------
Honda
Accord
2001
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Sa le fie in gat.
Oricum nu voi monta vreodata GPL pe masina... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
brix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 July 09 ![]() |
@baubox "am 2 instaltii pe bezina daca mai sunteti doritori si pot asigura si montak in Bucuresti. detalii PM "
Nu stiu daca mai este de actualitate insa ma intereseaza oferta. Avant cont noiu aici nu te-am putut contacta pe pm. Daca mai este de actualitate, lasa-mi o adresa de mail pe pm. Multam. |
--------------------
dacia
logan
2005/laureat
- B 02 DOY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ma intereseaza si pe mine un pret
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
baubox |
![]()
|
@brix, ti am dat PM dar nu ai raspuns
@johnny 200 eur instalatia completa pt diesel sau benzina |
--------------------
Honda
Accord
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt noi la 200 euro??? Te intreb pt. ca eu am asa ceva pe masina montata la Renault in Germania si in factura scrie ca ar fi costat 1275 euro... jucaria... oricum este super utila iarna... o folosesc din plin... si unul din motivele pentru care mi-ar parea rau sa dau masina.... oricum montarea nu este simpla...
This post has been edited by cj98czh: 24 Jul 2009, 08:51 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu cred ce atat de ieftina...
modificarie sunt destul de extensive |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 April 08 ![]() |
se gaseste prin reteau reno un cod la el are cineva pe original???
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu se gaseste asa ceva cu cod original
doar codul producatorului |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 April 08 ![]() |
da cam naspa dar asta este
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
se mai intampla
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am un webasto diesel ramas de la patrol. De 2 zile ma tot uit in compartimentul motor la laguna si nu reusesc sa-i gasesc un loc. Cam inghesuit. Am masurat de citeva ori locul liber de la panoul de foc. As vrea sa scot esapamentul pe linga cv sa o incalzeasca si pe aia cit de cit. Rog pe cei care au montat sa-mi spuna unde s-a montat unitatea. Multam fain.
|
--------------------
O774
O65
49O
|
|
claur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 23 May 10 ![]() |
sunt laguna care au din fabrica asa ceva! este montat in partea dreapta a masinii, sub carenajul rotii. Positie similara cu cea a blocului abs doar ca este pe dreapta
![]() |
--------------------
Renault
koleos I
2011 , 2.0 dci 4x4 150 cp euro 5
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Meganul meu este in dreapta fata in spatele spoilerului, sub far ... exact sub unitatea de ABS ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Jan_jf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 23 November 10 From: Galati ![]() |
cum pot intra si eu in posesia unei instalatii ???
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0 / 16 valve / 99 kw
2002 / 9
- GL Jan ...
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Cel mai ieftin ar fi sa cauti in dezmembrari o laguna care a avut montat asa ceva. Se da jos de pe aia si o pui pe a ta.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
lagunatnt |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 11 February 11 From: timisoara ![]() |
cristi_cotrau daca nu-i buna bateria ti-o seaca pentru ca sistemul webasto se alimenteaza pe combustibil benzina\motorina dar are o rezistenta care iti incalzeste apa din motor .ii ca un fel de centrala daca intelegi .am avut si eu pe o masina webasto si m-a lasat fara baterie ,am schimbat-o si nu am mai avut probleme
|
--------------------
renault
laguna3
2008 ,1,5 DCI ,110 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:24 |