Siguranta Marsarier?, Siguranta Marsarier?
![]() ![]() ![]() |
Siguranta Marsarier?, Siguranta Marsarier?
MikkiDuda |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 August 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Hyundai
18 GTL - American 2 / i30
1985 (1984?) / 2008
|
|||
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Stergator oprit oriunde pe geam - poti avea probleme la papucul "+" care vine direct la motoras(contact imperfect) , sau si mai grav in interiorul stergatorului ( motor) exista o pista(semicerc ) ce iti mentine alimentarea motorului ( tensiunea de 12v ) pana revine in pozitia de repaus .
Verificare : alimentezi direct motorul la 12 volti si vezi daca s einvarte continuu ... apoi alimentezi direct pe borna de lasemicerc si trebuie sa revina la pozitia de repaus dupa care se opreste. Nu stiu cat de explicit am fost dar pot da vine pe oboseala ![]() 15 Mar 2008, 00:50: MikkiDuda - Partea electronic ade temporizare a cedat ..de preferat sa schimbi modulul de temporizare si se v-a rezolva ![]() Prin fortarea ( blocarea stergatoarelor alimentarea a ramas si curentul absorbit a fost foarte mare , suficient cat sa iti termine partea electronica de comanda ![]() This post has been edited by vepman_ro: 15 Mar 2008, 00:50 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
zeu97 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
SIGURANTA FAZA SCURTA are cineva idee ce numar este ?
ciudat...pe bord imi apare beculetul aprins...numai ca faza scurta nu apare...si mi se pare mie ca se aude si un greieras in bord pt 2 sec cnd aprind faza....multumesc ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- B-01-ZEU
2006 / Autentic [COLOR=blue][I][B]Z E U *[/B][/I][/COLOR]
zeu97@yahoo.com |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
F2 si F30 de 15A amandoua din compartimentul motor.
Te atentionez ca ai postat in sectiunea gresita. P.S. Am mari indoieli ca ai probleme cu sigurantele. Posteaza te rog la sectiunea Megane |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MikkiDuda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 August 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vepman_ro @ 15 Mar 2008, 00:48) MikkiDuda - Partea electronic ade temporizare a cedat ..de preferat sa schimbi modulul de temporizare si se v-a rezolva ![]() Prin fortarea ( blocarea stergatoarelor alimentarea a ramas si curentul absorbit a fost foarte mare , suficient cat sa iti termine partea electronica de comanda ![]() Multumesc mult pentru raspuns. Am rezolvat. Era o siguranta busita. |
--------------------
Renault / Hyundai
18 GTL - American 2 / i30
1985 (1984?) / 2008
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu vorbeam de partea electronica in contextul in care verificasei siguranta
![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 02:24 |