Prima Intalnire Cu Service-ul, cluj - tisuerom
![]() ![]() ![]() |
Prima Intalnire Cu Service-ul, cluj - tisuerom
Hora_ce |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|||
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Ehei, hora_ce, ai avut parte de "first encounter" cu TI Suerom, cu Campeanu, seful atelierului de tinichigerie si cu subalternii acestuia... Imi pare rau pentru tine... Ce se intampla in acel atelier este incalificabil, si la sfarsit tot ei se simt jigniti si te trateaza ca pe unul care si-a facut un scop in viata de a-si bate joc de munca lor, scandalagiu si nesimtit. Ca sa nu mai spun ca si acum la 6 luni de la vizita in acel atelier mai descopar ce mi-au mai facut baietii la masina (de ex. acuma am descoperit ca-mi lipseste un cheder care se afla intre portiere). Ce sa mai zic ca la demontarea panoului usii mi-au rupt piciorusele de plastic de la blocul de comanda al geamurilor, de la masca de difuzor, mi-au vopsit si parbrizul atunci cand au vopsit portiera, nu mi-au montat corect butucul de deschidere cu cheia a portierei sofer, etc, etc. Inadmisibil si totusi adevarat! Acum mi-e cu adevarat groaza sa nu mai patesc ceva la caroserie! Oricum in atelierul ala eu am jurat ca nu mai calc!
Aaa, acelasi text mi l-a infipt si mie Campeanu, ca atat poate face ca oameni sunt si ei, si ca n-au ce face daca producatorul de vopsele tot schimba nuantele de la un lot la altul... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Primul lucru ... ridica telefonul ... suna la Renault ... si zile' vreo doua trei despre ceea ce se inatmpla acolo ... daca nu faci asta eu am sa telefonez si ii dau in fapt ... (stiu caz acasa la mine in mures unde service-ului autorizat audi,vw ... ia fost retrasa licenta si data altui service ...)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(electriczbif @ May 10 2005, 02:03 PM) producatorul de vopsele tot schimba nuantele de la un lot la altul... ![]() nu-mi vine sa cred ca a putut sa spuna asa ceva dar daca stau sa ma gandesc mai bine, nici aia de la AutoEuropa (Timisoara) nu sunt prea departe... 3 oameni, 3 explicatii diferite. primul cica nu a mai ajuns nici o masina cu piese de schimb de o saptamana, al doilea ca vin masini cu piese, dar una a avut accident si piesele mele (ghinion) probabil erau acolo, pentru ca al treilea sa-mi spuna ca nu sunt nici un fel de probleme cu aproviziunarea cu piese, si masina aia care a avut accident a ajuns intr-un final. eu eram in pragul unei crize de isterie, ei dadeau calmi din umeri. cireasa de pe tort a fost alta insa. o colega de servici il cunoaste pe nu's ce director de acolo, il suna, ii spune problema mea si-l roaga sa ma ajute. in timp ce eu ma certam cu aia de la piese de schimb, vine seful de service sa intrebe de masina mea ca 'l-a trimis seful' (eu eram de fata, dar n-am spus ca de mine e vorba). Aia se uita pe fise si ii spun ca n-au idee cand vin piesele. Dupa 10 min il sun eu pe director, care imi spune 'am rezolvat problema, masina va fi gata maine!'. Idiotul habar n-avea cand vor sosi piesele dar n-a avut nici o problema sa ma minta (a mai durat 2 sapt din momentul acela). Alta poveste din acelasi service: vine un om cu o Laguna cu farul spart.. lasa masina in service si revine cand il cheama aia ca e gata.. Cand sa plece cu masina, surpriza! Farul schimbat refuza sa se aprinda. Se uita 'meseriasii' si dau imediat o rezolutie: nu se aprinde din cauza ca nu este becul montat. 'Du-te matale si cumpara un bec si ti-l montam noi'. Omul face putin scandal, se uita aia pe constatarea initiala si vad ca becul era bun. Fiind cu xenon, costa cateva milioane bune si mecanicii l-au aruncat cu tot cu farul spart (acuma nu stiu daca chiar l-au aruncat sau s-au facut ca-l arunca). In final i-au montat omului becul, dar daca ala nu verifica luminile inainte sa plece din service era bun de plata. |
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
Hora_ce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cmandrei @ May 10 2005, 02:50 PM) Primul lucru ... ridica telefonul ... suna la Renault ... Am sunat... m-au inregistrat... si m-au rugat sa trimit totusi si un mail cu cele notificate... zis si facut... acum astept... Partea proasta e ca sunt de trei lei oameni pe acolo... desi la prima vedere ai impresia ca sunt de treaba, ca te vor ajuta... Probabil se asteapta sa lasi cate ceva. Eu n-am lasat si nici nu voi lasa... |
|
|
Hora_ce |
![]()
|
QUOTE(electriczbif @ May 10 2005, 02:03 PM) Ehei, hora_ce, ai avut parte de "first encounter" cu TI Suerom, cu Campeanu, seful atelierului de tinichigerie si cu subalternii acestuia... Nasol ... nu!? Mi s-a dus un fir de dezaburire de la luneta... si am fost la ei sa-mi faca constatare... (asta pe la sfarsitul lui aprilie) Iti dai seama ca mi-au cerut sa le arat ca nu dezabureste... ![]() Mi-au zis sa ma duc intr-o dimineata ca poate o sa se abureasca de la frig... mi-a venit sa rad (dreak' de constatare... de parca n-au scule sa masoare ca pe fir nu e curent... sau e intrerupt)... in fine. Ca norocu' a doua zi a nins de dimineatza... (minune... daca esti de prin cluj stii si tu de dimineatza respectiva) si n-am mai curatat masina... m-am dus cu zapada pe ea sus... si au tot facut poze... acuma astept raspuns de la Renault Romania sa vedem ce si cum... Partea nasoala e ca daca vine raspuns ca se poate inlocui pe garanzie... ghici cine va trebui sa faca operatiunea?! ![]() |
|
|
Hora_ce |
![]()
|
P.S.
Ca si cum nu ar fi destul... 1. Mi-au murdarit tapitzeria pe scaunul din dreapta soferului 2. I-am aratat bara cuiva, sa-i arat si lui ce am patit... Surpriza. Bara noua a fost zgariata in service inainte sa o puna sus... E mica zgarietura si e undeva pe margine... la roata. Da, ca idee... adica iti vopsesc bara (de 2 ori)... si tot ei tzi-o zgarie inainte sa o puna pe masina... MAMA LOR... cate cuvinte de bine isi aud de la mine... ![]() This post has been edited by Hora_ce: 11 May 2005, 07:51 |
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cei de la Dacia Service Cluj Feleac pot sa spun si eu ca sunt niste ignoranti si niste nesimtiti. Se poarta cu clientul de parca i-ar face un serviciu, iar la vopsitorie/tinichigerie = Campeanu, vai daca ajungeti
![]() Pacat ca numai la ei ies culorile ca alea originale, ca altfel eu nu as mai da pe acolo. Mi-am vopsit odata o aripa spate stanga pentru o julitura minora, la un service renumit in Apahida, si a iesit un gri metalizat mai albastrui decat originalul. Am revopsit la Renault (Dacia). Si eu am avut o bara fata de schimbat si revopsit la un M1 si cand m-am dus sa o iau era evident prinsa STRAMB. Se vedea de la 10m. I-am pus sa o dea jos si sa o monteze inapoi. Au mai indreptat pozitia, dar tot e mai iesita de sub far in stanga decat in dreapta. La service la Renault (partea cealalta) parca e mai bine, dar cred ca deja ma cunosc cu unii de pe acolo. Si evident, orice discutie incepe cu 100 mii minim ![]() Am avut odata o problema la masina, si atat s-au codit sa o rezolve, pana am sunat si eu la Renault Romania... din pacata si cei de acolo sunt din aceeasi tagma. Parca nu le pasa. Problema s-a rezolvat oricum la Cluj cu o mita. Deh, pacat de masini ca sunt super, caci service-ul Renault de la Cluj este jale. Cristi |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
QUOTE(cri123 @ May 10 2005, 09:47 PM) Pacat ca numai la ei ies culorile ca alea originale, ca altfel eu nu as mai da pe acolo. Mi-am vopsit odata o aripa spate stanga pentru o julitura minora, la un service renumit in Apahida, si a iesit un gri metalizat mai albastrui decat originalul. Am revopsit la Renault (Dacia). Sper sa n-ai dreptate si sa existe (si alte) vopsitorii in cluj care sa scoata culoarea. Mie la suerom mi-au vopsit de 3 ori portiera pana sa nimereasca culoarea, si o lasau asa din prima daca nu observam atunci cand o echipau. Cand le-am atras atentia s-au prefacut ca abia atunci au observat, Campeanu chiar a avut sclipire actoriceasca demna de o cauza mai buna dar care din pacate era contrazisa net de ranjetele largi ale baietilor din fundul sectiei. Oricum dupa a doua tentativa de vopsire si-a dat arama pe fata, pt. ca dupa a treia vopsire sa devina badaran sadea. Cred ca omul asta si-a facut ucenicia in atelierul Dacia Service, pe vremea lu' ciuru', si acum a ajuns sa indrepte si sa vopseasca renouri si nissanuri, s-a ajuns, ce mai! Si venim noi, mucosii, cu pretentia de a-l invata pe el, PE EL, domnilor, cu ce se mananca tinichigeria si vopsitoria! Sorry, m-am turat din nou si din pacate degeaba... PS: Din cate am vazut si am auzit, la repr. volkswagen si la repr. toyota, ambele din cluj, sunt aceleasi probleme cu nimeritul nuantei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am fost mai norocos cu vopsitul se pare. Dar asta este. Cel mai bun lucru pentru posesorii de Renault din Cluj - evitati vopsitoria/tinichigeria ;-)
Cat despre alte service-uri de firma, mai am colegi de servici cu Skoda, VW, Seat, Peugeot, nici unul incantat de ce se intampla la servici... Deh, boala meseriasului roman de pe la Dacia Service care s-a ajuns sa repare masini de import. Sunt curios cum sta treaba pe la BMW si Mercedes (ca Audi presupun ca e la fel cu VW la Autoworld). Cristi |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
rusu.claudiu |
![]()
|
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
Oameni ca tine care vin la un angajat si spun ca a vb cu sefu sunt multi.Niciodata nu vei fi ajutat daca vb urat cu functionarul de acolo sau te dai mare ca il cunosti pe seful lor.Comunismul a picat. Ca nu ai fost servit si ca ti sa vb urat? exista un caiet de plangeri si sugesti sau telefon la renault si se rezolva problema.Sa nu imi spui ca doar la service ti se vb urat? Suntem in romania si orice kkkt se crede academician si te ia de sus. Eu imi fac revizia in service de la resita si chiar sunt ok. Nu am nimic cu cei de la tisuerom si nici nu le iau apararea,au facut rau ca ti-au vb urat,dar dupa cum povestesti tu se pare ca ai venit in afara programului si pe deasupra vb AM VB CU SEFU..a facut sa fi rau servit. Sper sa nu ma intelegi gresit . Bafta la urmatoarea revizie |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@rusu.claudiu...daca te referi la initiatorul topicului (hora_ce) ai inteles complet gresit...omul nu a facut decat sa ii atraga atentia lucratorului din service ca seful lui i-a spus ca masina o sa fie gata vineri si nu luni. Cat priveste vocea clientului se pare ca aceasta e de forma din moment ce am intalnit de nu stiu cate ori pomenit de clujeni (nu numai in acest topic) numele Campeanu numai cu conotatii negative si lucrurile merg la fel fara sa se ia o masura ca in cazul pomenit de cmandrei. Parerea mea e ca suntem niste vaci bune de muls (fie-mi cu iertare) iar oameni ca cel pomenit mai sus sunt cei mai buni mulgatori.
@Tincup...chiar atat de tampiti nu sunt sa arunce un bec cu xenon de bun, mai ales dupa ce se notase in constatare ca e bun. Dupa ce montezi un far primul gand care iti trece prin cap nu ar fi acela sa ii conectezi firele electrice?...si la ce altceva decat la un bec. Daca era un halogen obisnuit de 20 lei fii sigur ca era montat, fiin vorba de xenon, tot ce au sperat ei era ca omul sa semneze de primire si sa plece fara sa verifice, sau sa o inghita asa. This post has been edited by dan73205: 31 Oct 2007, 21:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:43 |