Cotestarea procesului verbal
![]() ![]() ![]() |
Cotestarea procesului verbal
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|||
steele |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 March 08 ![]() |
ce iti trebuie tie sunt niste martori care sa declare ce sustii tu, ca semaforul pentru soferi este galben in timp ce semaforul pietonilor este rosu. sa retii exact pozitia politistului raportata la semafor ca sa demonstrezi ca unghiul de vizibilitate era imposibil. Mai aveai pe cineva in masina ?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2003 1.9 dci
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
cauta un martor, din masina, din alta masina, pieton, vezi tu, daca vrei sa ai sanse de castig.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Bogdy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
in plus fata de contestatie eu zic sa faci si-un memoriu contra acelui agent
e inadmisibil ca respectivul sa-si permita sa constate si se aplice pedepse dupa asa metoda ... bine ca nu a fost la intersectia urmatoare ca vorba aia semafoarele sunt corelate pre unda verde a ... si nu stiu care-i treaba prin Cluj ... dar 60-70 Km/h prin intersectie la ora aia nu denota deloc respect ptr masina&viata ta ..... daca perpenticular se gasea vre-un grabit cu aceeasi viteza/ acum poate vorbeam la topicul de dauna totala daca nu doamnbe fereste altceva This post has been edited by tarzy: 16 Mar 2008, 21:22 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Bogdy |
![]()
|
nici nu stiu ce sa mai fac.Un fost coleg de liceu,care e la rutiera acum,m-a sfatuit sa renunt la contestatie ca sa nu-mi fie "vanata" masina prin oras.Oare sunt atat de razbunatori politistii astia?
plus ca de marti inca nu mi-a venit proceul verbal prin posta si deci nu pot depune inca contestatie. This post has been edited by Bogdy: 17 Mar 2008, 14:40 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Intr-adevar, contestatia n-o poti depune pana nu ai procesul-verbal. Te mai informezi pana atunci ce-i cu "razbunatorii" si vezi ce faci cu martorii. Ar fi bine sa ai.
![]() Daca faci plangere, iti poti recupera permisul pana la solutionarea ei. E singurul aspect pozitiv de care poti fi sigur. Daca o sa ai sau nu castig de cauza, ramane de vazut. Bafta! |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Fa contestatie, nu te lasa.... la cate masinini sunt in cj si la ce trafic e fix pe tine o sa te vaneze, vezi sa nu.... ![]() Pe de alta parte daca stiu bine, solutionarea contestatilor la amenzi se face in instanta; acolo trebuie sa fie prezente ambele parti, tu si cineva un jurist de la politia rutiera... ai sanse mari ca acel reprezentant al politiei sa nu se prezinte din diverse motive si atunci castigi in start, fara sa mai stea mult pe ganduri !!! Nu te lasa, io asa as face in locul tau ! bafta |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Daca esti sigur ca ti s-a facut o nedreptate si daca ai un martor bun ,fa contestatie.
Nu uita procesul verbal se ataca in termen de 15 zile. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:13 |