Dezaburire nesincrona intre oglinzi, oglinda de pe stanga nu se mai dezabures
![]() ![]() ![]() |
Dezaburire nesincrona intre oglinzi, oglinda de pe stanga nu se mai dezabures
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
ai verificat tensiunea la conectorii rezistentei?
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu. O sa verific cu voltmetrul.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
La masina mea am si buton pt. degivrare parbriz. Of course, din fabricatie.
In situatia mea, degivrarea oglinzilor e conectata tot cu dezaburire luneta ? ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
da. la toate masinile e asa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Merci.
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Johnny78 |
![]()
|
Cu placere...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
in cazul echiparii cu oginzi cu reglaj electric..e musai sa fie si incalzite oglinzile? sau incalzirea poate sa lipsesca?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
poate lipsi
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Monaco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Si cum ne dam seama daca dezaburirea lipseste sau e nefunctionala ?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 Ph2 Concorde
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
desfaci oglinda!
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu nu inteleg cum se pot aburi oglinzile si de ce. Doar afara, daca e frig, ele stau in cotact direct cu aerul si sint si ele reci.
Oricum, decat oglinzi incalzite, mai bine as avea un stergator de geamuri laterale ![]() This post has been edited by ricochet2: 17 Feb 2009, 15:21 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 17 Feb 2009, 15:20) ...mai bine as avea un stergator de geamuri laterale ![]() Solutia ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Salutare. Am spart oglinda din stanga si trebuie schimbata, ma intrebam daca se gaseste doar oglinda simpla sau trebuie schimbata cu tot cu suport(are si a mea oglinzi incalzite). Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna1
- HD07GJO
1999/brek/1600.16v
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
gasesti doar geamul.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Stiu pe cineva caruia ii trebuie doar aparatoarea din stanga si o masina de dezmembrat in Timisoara.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Monaco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 January 09 From: Bucuresti ![]() |
La ph2 daca oglinzile sunt electrice sunt si incalzite !
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 Ph2 Concorde
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
pai la phase 2 toate au oglinzile electrice
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Tata e electrician de 26 de ani, a ramas perplex
![]() De unde fac rost de un manual sau schema electrica? manualele lui costy sunt pt Laguna 1 ph 1 inclusiv ala nevada, iar cele ale lui cosmin sunt de laguna 2 ![]() This post has been edited by Mrija: 21 Feb 2009, 00:05 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
[Cauta prog. Autodata.Ai două fișe (electrice) , una în stânga pe sub stâlpul din față (aproape de tablou) iar a doua e pe interiorul aripii stânga spate.Cablajul tot e pe langă interiorul pragului din stânga.Sigur ai plecat pe un fir și ai ajuns pe altul, așa că ai grijă și la secțiunea firului nu numai la culoare
This post has been edited by GREENLAGOON: 22 Feb 2009, 07:53 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Prin prag firele care alimenteaza dezaburirea de la luneta au culoarea alb si negru si sunt in legaturi diferite.In porbagaji ,in partea stanga,sub capitonaji,exista niste mufe,acolo isi schimba culoarea.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Multumesc o sa-mi casc din nou ochii, sper sa fie asta problema.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
C asa dau un exemplu: firul care pleaca din presostat, la mine e mov, si ajunge in climatronic negru. Se bronzeaza pe drum...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Mrija |
![]()
|
Nu pot instala Autodata.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
ricochet2 |
![]()
|
QUOTE(Johnny78 @ 22 Feb 2009, 13:13) C asa dau un exemplu: firul care pleaca din presostat, la mine e mov, si ajunge in climatronic negru. Se bronzeaza pe drum... Te rog Johnny, nu deschide cutia Pandorei. Idiotul care a facut o porcarie de adaptare pentru radio pe masina mea, a legat canalul din stanga la difuzoarele fata (in paralel) si canalul din dreapta la difuzoarele spate. Ca urmare, tweerele au ridicat doua degete si au spus ca ele in conditiile astea se ard si arse au fost. Restul s-au cinhuit cum au putut. Omul a taiat toate firele si a legat cum l-a dus capul (nu prea bine), asa ca firul rosu se continua cu unul maro, cel albastru cu unul verde si asa mai departe. In asa fel le-a incurcat ca numai cu aparatul de masura am identificat fiecare de unde vine. |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Asta e unul din motivele pentru care mi-am facut toate instalarile pe masina numai cu persoane care chiar stiu ce fac...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu asa am cumparat masina, Johnny. Am descalcit singur prostiile facute de cel de dinaintea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Asta e cel mai nasol. sa stai sa desfaci prostiile altuia...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
sika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 January 09 From: TIMISOARA ![]() |
Sal lume buna
![]() O problema minora zic eu .Poate e mare ![]() Oglinda stanga nu merge sa o reglez din elestric stanga------->Dreapta merge sus-------.jos nu merge Ce e de facut in cazu asta ![]() Astept pareri ![]() Si multumesc pt ajutor ![]() |
--------------------
reno laguna
1994 bac cara 2.0L
- TM-79-SIK
1994
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sika, toate necazurile te ajung. Numai ce ai terminat cu proiectoarele, acum oglinda.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:49 |