Nelamuriri
![]() ![]() ![]() |
Nelamuriri
cristiland30 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 16 October 07 From: Brasov ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag002.jpg ( Size: 60.5k ) Number of downloads: 103 Imag003.jpg ( Size: 97.22k ) Number of downloads: 102 Imag005.jpg ( Size: 93.91k ) Number of downloads: 96 |
||
--------------------
Renault
19
- BV 90 CRD
1990 GTS ren 19....F2N-C7-10...65 KW... the best car...
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Posteaza si niste poze de ansamblu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Poza aia, prima din dreapta, pare a fi un detaliu al chiulasei, și anume partea "dreaptă" (capătul ei dinspre cilindrul #4). Se văd bujia și una din "urechile" de care se ridică (eventual, Doamne păzește !) motorul. Acuma, pata de ulei vine sub șurubul ăla, care (cred eu), n-are legătură cu chiulasa. Eu zic că uleiul s-a scurs frumușel pe la capacul de la culbutori, prin lateral, și a ajuns întîmplător acolo, dînd impresia că "mustește" de la șuruburile alea. A se studia cu atenție capacul ăla de jur-împrejur, pentru a se vedea pe unde "scapă".
Cît despre primele două poze, îs cam afon la partea electrică/electronică - în general vorbind. Văd însă că chestia aia de plastic se află în imediata apropiere a motorașului de ralenti, deci, probabil, are legătură cu funcționarea lui. O fi un releu, o fi altceva, Dumnezeu și altul mai priceput ca mine știu. ![]() Cum bine se spunea, bagă poza de ansamblu, apoi detaliul, pentru că așa nu se înțeleg prea multe. Dacă am aberat, nu-i nicio supărare în ștergerea postului. Și nici chiar în păstrarea lui, spre veșnica pomenire și hlizeală ! ![]() |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
In prima poza , din cate imi aduc eu aminte este un microcontact sau ceva, care cad ca e legat de "clapeta" de la cablu de acceleratie.
La mine nu mai e prin pe acolo, ci sta in aer ![]() ![]() In rest de celelalte doua poze nu prea am ce zice, pentru ca nu prea se intelege mare lucru din ele ![]() |
--------------------
Renault
19
- TL-11-TGN
'89 TXE 1.7 92CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 10:30 |