Usa dreapta
![]() ![]() ![]() |
Usa dreapta
horriblex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25
1991 TXE
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De obicei problema asta apare prin ancrasarea mecanismului care deblocheaza usa - trebuie curatate toate parghiile si articulatiile. Dar asta doar daca atunci cand incerci sa deschizi usa din centralizare face "clic" - asta inseamna ca motorasul e bun. Daca nu face... e mort motorasul...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
salutare! am o problema inchiderea centralizata la un r25.normal usi le se deschid cand dezarmez alarma.azi nu s-a intamplat asa!
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2
- B-32-UTX
1,6 16V lux privillege 2008 Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Salut.Schimba bateriile de la telecomanda daca nu se aprinde ledul cind apesi pe buton sau poate bateria masinii sau este contactul de la butonul de la telecomanda.Se desface usor , cu o surubelnita.Succes.
|
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
nu este din cauza bateriei de la telecomanda pentru ca atunci cand apas pe buton alarma se dezarmeaza dar nu se deschid usile.intr-un final s-au deschis...dar nici butonul din interiorul masinii pentru inchidere/deschidere usi nu functiona.dupa vreo 3 ore si-a revenit singura.cauza habar nu am care a fost.Oricum mi-am cumparat clanta cu cheie pt orice eventualitate
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2
- B-32-UTX
1,6 16V lux privillege 2008 Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
Scoate butonul de inchidere a usilor de pe consola centrala. Il desfaci usor cu o surubelnita si te uiti la becul din el, mai exact la firele de la bec sa nu fie rupte si sa nu atinga aiurea contactele din buton. Am patit asa ceva si e foarte frustrant, mi-a luat ceva timp pana sa-mi dau seama ce se intampla. |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
De obicei oxideaza piciorusele de la releul inchiderei centralizate.Scoti releul(se afla sub bord in partea stinga ,deasupra sigurantelor)cureti piciorusele cu smirghel fin si-l pui la loc.asa am patit si eu,
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:02 |