Aripa, capota
![]() ![]() ![]() |
Aripa, capota
viciuascuns |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|||
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
ce masina ai?
depinde daca le vrei noi sau de la dezmembrari. Spre ex eu am gasit la dezmembrari aripa cu 30 eur (cu tot cu semnalizator). De capota nu stiu . cat despre Politie, eu cred ca trebuie sa declari ca altfel nu stiu daca ti-o repara vreun service. Bafta |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu conteaza pe numele cui este, te duci frumusel la Politie cu actele masini si completeaza agentul constatator imediat dovada si poti sa-ti faci masina. Altfel, nu prea gasesti service care sa ti-o faca.
Incearca la dezmembrari sau pe Bursa, vezi ca se mai vand piese bune ieftin. O capota noua, e de la 550-600 de lei noua, nevopsita, sh nu stiu. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Te duce cam pe la 3000 daca o faci in service autorizat Renault
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Cauta si tu un vecin sau un prieten bun care poseda o dacia 1310 cu bara de metal in fata, urcate frumusel la volanul daciei(ca sa suporti tu amenda si punctele de penalizare) si mai loveste-o o data pe a ta in acelasi loc. Te duci la politie si-ti repari masina cu RCA-ul daciei. Bara de dacie o gasesti mult mai ieftina.
![]() P.S. : Nu aruncati cu pietre, e doar o idee sa scape omu mai ieftin daca tot nu are casco. |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
teodorciurea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 8 May 08 From: Braila ![]() |
ovidy , esti amuzant
![]() cat de tare crezi ca or sa rada cei de la asigurari cand or sa vada ca fiul a intrat in masina tatalui : tare, sau foarte tare? masina baiatului sigur are unele urme de vopsea pe caroserie, masina care l a lovit avea si ea o anumita culoare, inaltime, etc.... sper ca intelegi inspre ce bat....salut |
--------------------
Renault Clio
RENAULT Clio
- B85KGR
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:37 |