Rromii in Italia si UE, Ce solutii avem?
![]() ![]() ![]() |
Rromii in Italia si UE, Ce solutii avem?
octav99 |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
"Solutia nazista" a fost aplicata in istorie impotriva unei intregi rase - tigani, evrei - nu s-a facut diferenta care e cinstit, care e hot.
Zyklon B nu e raspunsul. Ptr asa ceva trebuie sa ii aduni la un loc (deci logistica); mult mai simplu e un singur glont in cap. Dar nu in functie de culoarea pielii, ci in functie de cazier. This post has been edited by ramm: 4 Nov 2007, 22:11 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Violenta naste violenta, asta e de cand lumea. Au incercat altii mult mai destepti, seriosi si organizati decat noi cu exterminare si nu le-a iesit, nu vad de ce ne-ar reusi noua.
Cred ca cel mai simplu si normal e sa se respecte legea si unde nu se respecta sa se aplice sanctiuni, indiferent de culoarea pielii sau numarul de fuste pe cur de exemplar feminin reproducator. Suntem in stare noi, ca romani, ne-atinsi de sange albastru tiganesc, sa contribuim la aplicarea legii, cat de putin ne sta in puteri? Suntem in stare sa fim mai putin nepasatori fata de multele mizerii zilnice pe care le vedem langa noi? Suntem in stare sa-i atragem atentia gaborului ca nu-si face treaba, sau si-o face discretionar? Suntem in stare sa iesim ca ungurii in strada pentru ca jigodiile de la putere nu-si fac treaba pentru care sunt pusi acolo? Ganditi-va mai inainte daca puteti avea atitudine si abia apoi instigati la ura de rasa. Eu cred sincer ca topicul asta trebuie inchis inainte de a se scrie si alte minuni prin el. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Ba eu zic ca ar trebui facut lipicios!S-a tacut in aceasta problema pe vremea lui ceasca si s-a tacut prea mult.Opiniile majoritatii trebuie cunoscute , nu trebuie sa ascundem problema ca si cind nu ar exista , e mult mai periculos.
Parerea mea e ca din aceste discutii se va cristaliza in mintea fiecaruia o solutie cit mai reala , nu refulari etc. Personal ma gindesc ca daca tiganii ar sti macar 50% din sentimentul antitiganesc pe care il obtin de la romani datorita comportamentului , ar fi macar speriati si ceva mai rezervati. Dar cum ei sunt obisnuiti sa agreseze romani si noi sa nu reactionam ,sunt convinsi ca suntem o rasa docila de vaci care merg minate cu batul! Ia sa vedeti cine pleaca de urgenta din Italia?Tiganii!Unde?>Catre Spania si alte tari...romanii vin in Ro pt ca se tem, tiganii gasesc "surse" alternative! This post has been edited by cristianxxl: 5 Nov 2007, 06:28 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Daca legal nu putem sa-i exterminam pe romi eu propun sa-i expulzam in India acolo de unde au migrat ei acum cateva sute de ani si au umplut Europa.La romi nu sunt disponibile decat urmatoarele meserii:florar,colectionari de fier vechi speculant,taximetristi ilegali,infractori:adica ceva ce nu presupune multa munca si platire de taxe.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nenea ministru a vorbit de cioran.. eliade.. bla bla. O idee destul de buna daaar, am si eu o idee.
De ce sa nu difuzam pe posturile lor de tv spoturi cu jumatate de ecran cu un roman muncitor din italia si pe cealalta jumatate un rrrrrrom jegos in coliba de carton. evident, un text simplu jos: INVATA SA FACI DIFERENTA! poate am fost putin dur sa sigur exista cineva sa poata coafa acel text ![]() Sa imi aduc aminte ca UE se lua de romania ca nu tratam cum trebuie rromi?? Vai... uite ce s-a intamplat.. i-am trimis pe toti la ei in tari sa se descurce cu ei si evident, sa ii protejeze ei... Acum stau si ma gandesc daca o sa mai aiba cineva curaj sa difuzeze la tvl la noi campania ai cu anti-tigani ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sa nu ne pripim cu campanii anti ca nu e productiv...Pe de alta parte UE va sanctiona sigur Italia pentru atitudine. Simbolic presupun dar se va crea acel precedent necesar....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Consiliul EU a anuntat ca nu este frumos ce face italia.. dar evident... nu ii pot condamna... (underground facts)
|
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Se vor lua probabil si alte masuri. Dar oricum, urmarind discutia, constat din punctul meu de vedere ca punem capul jos si dam vina pe romi. N-am vazut inca nicaieri un pic de mandrie, n-am vazut coloana vertebrala de care avem nevoie. Sa nu uitam ca ceea ce fac acum romanii faceau si spaniolii si italienii cand luat cu asalt Germania prin '70. Asa ca sa ne mai scuteasca cu discursul de dreapta pe care il promoveaza acum ca au campanie electorala. Ca sa nu mai zic ca e tara care a recunoscut oficial ca Mafia are 7% profit din PIB si care, la fel, sa nu uitam ca nici cu masura disperata de aduce armata pe strazi nu si-a rezolvat problemele.
E condamnabil ce a facut un cetatean roman ( pentru ca n-am auzit de tara Tigania ca sa zica ca e de acolo), e si mai condamnabil ce fac alte cateva mii care dau in cap pe acolo, dar e onorant ce fac cei 1 mil care presteaza pe 3 lei raportat la salariul unui italian. Asa ca e cazul sa mai luam si noi atitudine si sa punem piciorul in prag. |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
just
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand cred ca unii nu cunosc diferentele dintre rasism si xenofobie. Am intalnit aceasta confuzie si la jurnalele tv. Bine, se stie ca astia sunt predispusi la a debita tampenii.
A doua confuzie este generata de folosirea cuvantului "rrom". De unde asta? Tiganii au fost, sunt si vor fi tigani. Nu romi. Folosindu-se insa apelativul "rrom" sau "rom" este mult mai usor sa se confunde cu "roman", mai ales in strainatate, in limbi straine... unde rom poate fi prescurtarea de la roman, etc. Eu cred ca numai cei care incalca legea trebuie pedepsiti. Desi il consider pe Cioroianu un idiot, ma vad nevoit sa ii sustin o idee: violatorii si pedofilii reprezinta cea mai joasa treapta a criminalitatii. Iar pe cei care comit asemenea fapte cu circumstante agravante sau care duc la moartea victimei i-as condamna la inchisoare pe viata si la moarte fara nici o problema. Daca era barbat isi sustinea afirmatia, nu si-ar fi cerut scuze... dar asta e alta poveste. In concluzie, nu le mai spuneti rromi sau romi, ci tigani. Si mai ales nu uitati ca exista si tigani buni, cinstiti, etc. Nu putem generaliza, desi in cazul lor procentul celor buni si cinstiti este mai mic decat al celor care fura, jefuiesc, omoara, nu muncesc, etc. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
DrK |
![]()
|
in cazul in care am fost prea dur in afirmatii sau am lasat vreo urma de rasism imi cer scuze... nu am sters toate urmele...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Rentz |
![]()
|
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
Eu cred ca asistam la o intoxicare a presei italiene.
De ce ? Sunt prea multi romani in Italia, italienii sunt speriati ca isi pierd locurile de munca pentru ca romanii sunt mult mai harnici si au pretentii mai mici. Aceasta crima e doar motivul pentru expulzarea pe capete a romanilor infractori sau oameni cinstiti. Crime se intampla in fircare zi si la noi si la ei avand victime romani sau italieni, criminali romani sau italieni, numai ca nu sa lamentat nimeni in asa hal ca acum. De ce oare ? De ce acum ? Imi pare rau ca italienii au cazut victime acestor intoxicari de presea si imi pare si mai rau ca romani de-ai mei au cazut si ei victime si vor sa ne intorcem cateva sute de ani in istorie si sa punem mana pe furci si topoare si “sa le aratem noi tiganilor !” Nu stimati colegi de forum, suntem in secolol XXI, haideti sa gasim solutii adecvate acestui secol. |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
- B
2006
|
|
DrK |
![]()
|
adica solutii moderne nu? in loc de furci si topoare luam mitraliere si mausi
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io cred ca e rasism la noi xenofobie la italieni.......ca tiganii nostri sunt tot cetateni romani (fie ca ne convine sau nu)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 5 Nov 2007, 07:27) Personal ma gindesc ca daca tiganii ar sti macar 50% din sentimentul antitiganesc pe care il obtin de la romani datorita comportamentului , ar fi macar speriati si ceva mai rezervati. Dar cum ei sunt obisnuiti sa agreseze romani si noi sa nu reactionam ,sunt convinsi ca suntem o rasa docila de vaci care merg minate cu batul! Ia sa vedeti cine pleaca de urgenta din Italia?Tiganii!Unde?>Catre Spania si alte tari...romanii vin in Ro pt ca se tem, tiganii gasesc "surse" alternative! Mai, eu ma bucur ca pleaca in Spania si nu se intorc in Ro. De cativa ani de zile n-am mai auzit de vreun viol cu perversiuni prin oras, o cafteala sanatoasa, sabii, etc. Doar cate-o talharie mica, etc, si asta datorita faptului ca lichelele au plecat prin alte zari. QUOTE(DrK @ 5 Nov 2007, 11:31) nenea ministru a vorbit de cioran.. eliade.. bla bla. O idee destul de buna daaar, am si eu o idee. Sa imi aduc aminte ca UE se lua de romania ca nu tratam cum trebuie rromi?? Vai... uite ce s-a intamplat.. i-am trimis pe toti la ei in tari sa se descurce cu ei si evident, sa ii protejeze ei... Acum stau si ma gandesc daca o sa mai aiba cineva curaj sa difuzeze la tvl la noi campania ai cu anti-tigani ![]() Da, da, Cioran, Eliade....de la Barbulesti.. ![]() QUOTE(BOG @ 5 Nov 2007, 16:54) Sa nu ne pripim cu campanii anti ca nu e productiv...Pe de alta parte UE va sanctiona sigur Italia pentru atitudine. Simbolic presupun dar se va crea acel precedent necesar.... Daaaa, noua ne dadeau imediat la gioale pentru "marginalizarea tiganilor", la pe broscari ii sanctioneaza simbolic. Ce neam de c**ve si UE asta... QUOTE(BOG @ 5 Nov 2007, 20:13) Se vor lua probabil si alte masuri. Dar oricum, urmarind discutia, constat din punctul meu de vedere ca punem capul jos si dam vina pe romi. N-am vazut inca nicaieri un pic de mandrie, n-am vazut coloana vertebrala de care avem nevoie. Sa nu uitam ca ceea ce fac acum romanii faceau si spaniolii si italienii cand luat cu asalt Germania prin '70. Asa ca sa ne mai scuteasca cu discursul de dreapta pe care il promoveaza acum ca au campanie electorala. Ca sa nu mai zic ca e tara care a recunoscut oficial ca Mafia are 7% profit din PIB si care, la fel, sa nu uitam ca nici cu masura disperata de aduce armata pe strazi nu si-a rezolvat problemele. E condamnabil ce a facut un cetatean roman ( pentru ca n-am auzit de tara Tigania ca sa zica ca e de acolo), e si mai condamnabil ce fac alte cateva mii care dau in cap pe acolo, dar e onorant ce fac cei 1 mil care presteaza pe 3 lei raportat la salariul unui italian. Asa ca e cazul sa mai luam si noi atitudine si sa punem piciorul in prag. Ce atitudine sa luam? Ne-am invatat cu pumnu-n gura pe vremea comunismului, acum cica sa devenim europeni, la fel, tot un fel de pumn in gura e, ca nu suntem uniti, comparativ cu tiganii. Peste tot "sa nu care cumva sa ne luam de minoritati", dar daca se iau minoritatile de noi cam scapa nepedepsiti. |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Nov 2007, 22:02) [...] dar daca se iau minoritatile de noi cam scapa nepedepsiti. Fiindca, pe langa faptul ca sunt proaste, lacunare, etc., legile nu se aplica la noi. Cine-i de vina ca in eterna si fascinanta romanie nu se aplica legea? Numai tiganii? Ei doar profita, datorita lipsei de civilizatie, intinzand coarda la maxim.Vina principala o purtam noi toti fiindca am tolerat si toleram in continuare un sistem in care nu primeaza domnia legii, ci cea a spagii. Nu dati vina pe minoritari pentru esecurile noastre ca natie. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Pai suntem de vina ca nu stim cu cine sa votam!Eu unul si familia mea vom vota numai cu politicienii tineri care sunt inca nepatati.Nu pentru ca as avea multe informatii ,ci pentru ca dintre cei vechi, nu vad decit jigodii!
Mai usor...ca nu arde... This post has been edited by BOG: 7 Nov 2007, 11:29 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
adip
ai mare dreptate, dar e mai usor sa cauti un tap ispasitor decat solutia la o problema. romanii au si au avut de-a lungul istoriei o mare problema: nu au stiut sa fie uniti si ca urmare le-a fost prea frica sa faca ceva atunci cand cei din jurul lor incepeau sa-i calce in picioare. din pacate exemplele cu mircea cel batran, tepes, stefan cel mare, sunt episoade izolate in care romanii au stat cu capul sus si spatele drept, si atunci a fost exclusiv meritul acelor mari conducatori, ori asta ne lipseste si acum: un mare conducator. in ceea ce priveste chestia cu "noua dreapta" nu vreau sa supar pe nimeni dar am intrat putin pe sit-ul lor si vreau sa spun ca am gasit niste idei comune cu cele doua manifestari din secolul XX, si ele cu mare priza la public : comunismul si nazismul... mai departe hotarati voi |
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Draga Cristianxxl deschizand acelasi topic pe doua forumuri diferite(asta si clubopel.com) nu ai reusit decat sa scoti la iveala frustrarile unora, simpatia altora, dar nimic mai mult. Indiferent de ce se discuta aici sau acolo nu am vazut inca o solutie la problema asta si atunci o consider Bla bla bla de pomana. Daca macar intr-unul din cele doua forumuri as fi vazut o scantee de initiativa atunci s-ar fi meritat, in rest nu cred ca se merita aceasta polemica fara rost. Mai bine am scrie mai putin si am face mai mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
DrK |
![]()
|
hmm. am copyright pe ideea aia
![]() nu-i frumos... |
--------------------
Sedan
Negru
|
adip |
![]()
|
@cristianxxl: e a doua oara cand voi raporta un post de-al tau catre moderatori, poate de data asta se va sesiza cineva. Tu nu faci decat sa instigi la ura de rasa, e inadmisibil. Nu ai inteles nimic din esecurile nazistilor si ale altor distrusi care credeau ca prin eliminarea definitiva a mase de oameni scapa si de problemele pe care EI considerau ca acei oameni le gereneaza.
Daca voi considerati ca prin asemenea atitudine veti rezolva problemele generate de tigani va inselati. Dar oricum, "bate saua sa priceapa iapa" se aplica si in cazul asta. |
--------------------
*
*
|
BOG |
![]()
|
Intre timp s-au mai dat avertismente, s-a indemnat la un limbaj decent, etc...adicatelea moderatorii sint pe baricade....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
DrK |
![]()
|
imi pare rau dar e o adevarata onanie ce facem noi aici. problemele astea nu sunt doar la noi. rromi nostrii tot nomazi sunt, migrarea va avea loc in continuare. Uitam totusi ca nu aia sunt problema. Problema sunt cei care au fost obligati la socializare. S`a dovedit inca o data ca nu merge. Functioneaza pe baza de instinct animalic (nu o lua in nume de rau dar daca faci o comparatie o sa vezi ca asa este)...
Acesta este un subiect la care se incing spiritele, se dau warn-uri, reputatii cu ----- si ++++, iese la iveala fata ascunsa a unora dintre noi si evident unul dintre multele topicuri care nu schimba cu nimic rromania... |
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
Mda...se inchide..
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
discutiile despre tigani in romania au ajuns sa fie ca the "n" word in State.
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
doar ca.. spre deosebire de state unde ciorilor chiar le e frica de politie (si sunt si tratati cum trebuie de catre politie).. la noi.. fix de politie le paza tiganilor..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 14:44 |