help pls, 1,6 / 1,8 / 2,0
![]() ![]() ![]() |
help pls, 1,6 / 1,8 / 2,0
Bas|cX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|||
lagunez |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
for your info...laguna 2 prod 2004 !! motorul F4R 712 ( 1998 cmc ) este Euro 4 ( cel putin la mine asa este in CIV si talon )..chiar ma mir tinand cont ca Reno atunci nu era obligat pt. romania decat la E3..dar asta e...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Am avut Laguna 2 de 1.8 din 2001. In Germania era Euro3+D4 si in ROmania INAINTE de integrare am primit euro4 la RAR.
Dupa integrare se da numai euro3, din cate am inteles. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
rusu.claudiu |
![]()
|
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
Salut
Eu am inmatriculato acum ceva timp.in carte era euro3 d4 si aici in romania(tiganiada) mi-au rezolvato la euro 3 cu toate ca se putea sa iasa euro 4. Voi pastra actele si cand va fi cazul voi da in judecata statul::))asta corupt si plin de hoti. In grmania am intrebat o ruda care tot asa are euro 3 d 4 i a spus ca e considerata euro 4. Deci ne prostesc pe fata. sper sa cada taxa de inmatriculare si sa faca ca la polonezi..sa ni se inapoieze bani !!! daca pana atunci sclavi care ne conduc nu i strica pe toti pe castele si caltabosi.. Imi cer scuze de afirmati dar IMI PARE RAU CA SUNT ROMAN.... |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
QUOTE(rusu.claudiu @ 1 Nov 2007, 19:26) in DE norma "D" este norma fiscala , daca in brief scrie euro 3 este euro 3 .cu restul afirmatiilo sunt de acord (mai putin cu parerea de rau , desi si eu simt un gust amar-diferenta in R si rr -daca intelegi....) |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 08:31 |