Schimb ulei/filtre?, Dilema
![]() ![]() ![]() |
Schimb ulei/filtre?, Dilema
hitman1234 |
![]()
|
||
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|||
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
mai fa un schimb de ulei la 50000 si apoi faci revizia de 60000 conform carnetului de intretinere. dupa revizia de 60000 faci reviziile dupa cum doresti (la 10 sau 15000 km)
|
--------------------
a
a
a
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Multam Sorin,vroiam sa stiu daca mai e cineva care isi duce masina la revizii din 10.000 in 10.000...daca e moft sau necesitate..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Majoritatea posesorilor de benzinare fac revizia la 15.000 km. Asa este recomandat si de Renault. Opinia lui Sorin este una foarte corecta si te sfatuiesc sa o aplici! Bafta!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
eu am facut intotdeauna schimbul de ulei la 10000. Restul de elemente le-am schimbat cand am considerat ca e nevoie. (de obicei mai devreme decat prevede constructorul)
|
--------------------
a
a
a
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa fiu si mai "catolic decat papa" eu fac schimbarile la 7500 (Ulei, filtre) verificand si celalate subansamble la fiecare revizie. Nu ca va ganditi ca ma duc la service Renault.. nu e cazu'.
Consider ca in aceste fel compensez faptul ca alerg cu ea... Deh e RS ... ![]() This post has been edited by doc172: 8 Mar 2008, 16:49 |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 23:43 |