Salon de Tuning - Sport & Tuning Show
![]() ![]() ![]() |
Salon de Tuning - Sport & Tuning Show
Alexu_s600 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
S600
2008 S600
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai uitat sa zici ca-ti faci reclama
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sincer m-am saturat sa ma duc la saloane de ''tuning'' sa vad dacii,trabant,bmw din 1900 toamna ,si alte harburi modificate intr-un garaj din spatele blocului.Iar majoritatea se duc mai mult pentru gagici
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ce are MHY un Logan cu jante KM pe 15 si cauciucuri originale kormoran, folie Super Dark Black pe spate si ionizare pe fata, prelungiri si praguri Vitan, chip tunnning la 1.4, inscris AMG , M langa 1.4MPI, numar de IF- xx- WST
![]() ![]() LE: am uitat desenu` de pe capota cu cap de tigru sau rapirea din Serai ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Se organizeaza si concursuri de tuning, gen, top 3 sau best show, etc etc??
Astept detalii merci |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta a fost buna Gotty
![]() This post has been edited by j.d: 14 May 2008, 17:30 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
PaulM |
![]()
|
![]() La volan :D Group: Members Posts: 35 Joined: 16 May 08 From: Ploiesti ![]() |
ESTE PUSTIU ACOLO !!! Eu va sfatuiesc prieteneste sa nu dati cei 4lei parcare + 10 lei intrarea pers. in "slon" nu se merita sunt in jur de 20 masini toate au fost prezente si la alte saloane care au fot anul asta ... poate fiatul ala alb sa nu ii fi fost vazut pana acum
|
--------------------
Renault
Megane Intens Tce130 ,Talisman Intens TCe200 EDC
2016 / 2016
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Paulm are dreptate, am fost si eu ieri la acest "salon", ce pot sa zic, este o hala mare si goala, max 20 masini din care 10 sunt ursuleti. 3-4 firme (1 cu jante, 2 de chip tuning siinca 2-3 cu diverse).
Ce sa zic, cel mai jenant salon pe care l-am vazut. Dupa parere mea vinovati sunt cei care l-au organizat..... |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
In general in Romania nu prea apar masini cu tuning exceptional peste noapte. Astea se pot numara pe degetele de la o mana.
Cred ca acum 3 ani am fost prima oara la un salon de Tuning si de atunci vad cam aceleasi masini, cu mici exceptii (1-2 masini) la fiecare editie. Deocamdata suntem prea pretentiosi pt Romania... din pacate... ![]() |
--------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:11 |