Campanie impotriva *&*&^%$* din Bucuresti, Cine e cu mine?
![]() ![]() ![]() |
Campanie impotriva *&*&^%$* din Bucuresti, Cine e cu mine?
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Buna dimineata.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mutzunache>> stiu ca esti suparat...dar nu te mai stresa...asta este perioada prin care trecem..nu ai ce sa faci..asta este orasul...Si iti recomand sa stai linistit cu ouale..cine stie..poate o sa gasesti unu si mai nervos si mai forțos decat tine....Deci fii calm ,nu baga in seama ca iesi in castig..
![]() This post has been edited by MHY: 5 Dec 2007, 22:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
tu nu l ai mai prins...eu l am prins pe un zmeu din asta si l am bagat pachet in masina cu tot cu sutul in fund ,de rigoare...sunt alaturi de tine!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fara violenta
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca nu merge cu binele, poate merge cu bata
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Facem un sticker, cu un mesaj gen "Forumul Renault impotriva celor ca tine" si zbang cu el pe parbriz.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
fii mai tare decat ei
in plus de nervi tu o sa ai probleme porma in loc de ei vrei sa pierdem oameni valorosi?!? si asa nu sunteti multi, porma scade drastic media de bun simt . cu calm se trece marea, eu unul nus calm dar incerc sa fiu, poate tu chiar o sa reusesti ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord cu tine, DAAAAR...
Aceasta abordare pare a fi mai mult un fel de instigare la violenta. Ce s-ar intampla daca toti soferii suparati ar iesi nervosi cu batele? Si ce s-ar intampla daca si nesimtitii ar face la fel? Nici nu vreau sa stiu. Modul catastrofal in care se circula in ultimul timp in Bucuresti are, pe langa cauzele cunoscute de toti (infrastructura, primari depasiti, militieni vai de steaua lor, multe masini, nesimtire maxima etc.) si o cauza care este mai putin luata in considerare: modul mult prea facil in care se obtin permisele. Tin minte ca pe vremuri se dadea si poligon, si traseu de noapte iar chestionarele alea nu erau tocmai usoare. Acum, desi s-a simplificat nepermis de mult obtinerea permisului, parca a crescut exponential gradul de dobitocie si nesimtire a multor asa zisi noi soferi. Din pacate. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
in ultimul timp am vazut ca e o moda sa mergi noaptea fara absolut niciun fel de semnal luminos... asa inteleg unii sa faca economie de curent?
This post has been edited by daniel4ro: 5 Dec 2007, 23:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pai tu n-ai vazut campania rompetrol la tv? face lumea economie
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mutzu, ma bag si eu.
totusi cred ca o sa ajungem sa ne impuscam in trafic ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu ne impuscam noi intre noi, fiecare masina ar trebui dotata cel putin cu sticker cu forum.reno.ro
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 5 Dec 2007, 23:06) in ultimul timp am vazut ca e o moda sa mergi noaptea fara absolut niciun fel de semnal luminos... asa inteleg unii sa faca economie de curent? Am observat si eu. Din pacate pentru ele, toate erau femei. Un barbat mergea in schimb cu faza lunga...I-am bagat si eu faza in ochi si le-a stins de tot ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si eu sunt cat pot de calm in trefic...fac cel putin 100 km/zi in bucuresti si fara acest calm as fi mancat....dar nu mai cedez din cand in cand....nu incurajez violenta insa nu cred ca exista nici macar unul dintre noi care sa nu si fi pierdut cumpatul in trafic
daca poate cineva sa ma contrazica.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cel mai mare cretin din bucuresti e videanu. omulet mai cretin, mai imbecil, mai nesimtit decat asta n-am vazut in viata mea.
se apropie sarbatorile - bucurestiul o sa fie paralizat - iar baietii inca schimba borduri. strazi unde mai acu' 2-3 saptamani s-a turnat asfalt, acum sint racaite sa se schimbe bordurile. e incredibil cata nesimtire si lipsa de respect la adresa populatiei. e adevarat ca-s si soferi imbecili. dar sa ne luam la bataie intre noi nu e o solutie, desi unii ar merita cate-o scaltoaca dupa ceafa. ar trebui batuti cretinii astia care conduc capitala. si care de njpe ani n-au facut nimic. NIMIC !!! isi umfla ei conturile si-i doare-n dos de prostii care stau 7 ore in trafic. ii doare-n dos de pietonii care fac slalom printre baltoacele din trotuar, ii doare-n dos ca oamenii de rand se inghesuie ca vitele in autobuze si metroaie si tramvaie si ce mama dracu mai e prin mizeria asta de enclava numita bucuresti. ii doare-n dos, ptr ca ei isi plimba suncile in tuareguri, in audiuri, ei traiesc in alta dimensiune si habar n-au de realitatea din strada. astia trebuie batuti. pana le iese ficatu' pa nas, pana le iese splina prin dos, pana se pisa sange si se caca bucati de rinichi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
depinde ce inseaman acest "pierdut cumpatul"
eu de 2 ori am coborat din masina dupa cineva.. asta dupa ce acel cineva a coborat din masina... au fost 2 faze amuzante... dar.. nu e frumos ... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la permise luate prea usor - am aflat cu stupoare ca mai nou se pun pile si la sala, frate!
Come on, eu am picat de 3 ori la sala si nu mi-e rusine sa recunosc, am luat cand am meritat, probabil. Macar atunci erai sigur ca teoria tre sa o stii bine, ca ai pile la traseu e altceva (cu care nu, nu sunt de acord). Dar asa....... |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
pai pilele la traseu is batjocura ca acolo se vede ca nu stii sa tragi de covrig si habar nu ai sa pleci de la semafor fara sa moara motorul
nu zic ca sala ii de dat la o parte ca si legea trebuie stiuta am prin in 6 ani 4 conflicte (toate cu taximetristi) in trafic si tot ei au sarit din masina la mine desi erau de vina pe 3 i-am facut din statura si de unu m-am ascuns in spatele usilor blocate ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
aseara mi-am gasit cauciucurile de pe fata pe janta.mentionez (desi nu ar trebui sa fac asta) ca nu era nicio autorizatie pentru locul respectiv in care parcasem masina (din semnatura) si nu blocam vreo iesire/intrare de pe trotuar. eu nu sunt nervos. eu nu sunt nervos. eu nu sunt nervos. eu am o masina insignifianta in traficul asta mare de sedane hatch-uri suv-uri mcv si alte abrevieri. eu nu sunt nervos.
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine a fost de 2 ori primar al capitalei si parca tot de 2 ori ministru la transporturi? Deci, cine ar fi putut face ceva pentru capitala si nu a facut nimic?
Sugestie: cat a fost primar general si-a facut cadou o casa la care nu avea dreptul, in str. Mihaileanu, parca. Voi, care ati votat cu acest personaj, nu va simtiti un pic cam aiurea? Acum e presedinte... si am vazut cu totii cat bine a facut tarii. Stiti vorba aia? A gresi e omeneste, a persevera in greseala e............... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt cu tine Mutzu numai ca in stilul asta nu o sa castigi nimic. O sa te enervezi mai rau si nu o sa fie bine pentru tine. Mai bine incearca sa treci cu vederea. Daca pui toate nimicurile la inima mori naibii din cauza lor si chiar nu merita. Be happy.
![]() padre, care primar a facut ceva concret pentru capitala? This post has been edited by bear_mc: 6 Dec 2007, 14:02 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Nu va irositi oualele !
noi ramanem cu ele sparte ... ei ... cu prostia ... ce risipa! This post has been edited by Berila: 6 Dec 2007, 14:39 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
- B-64-***
1.6 16v
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-am facut inteles, nu bataie, nu violenta, doar cu oua...atat, te supara unul jap un ou, nici nu stie cine a dat
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Esti criminal Mutzu. Preconizez pe termen mediu - lung pe forum topicuri de genul "Cum ne protejam impotriva coroziunii oualelor aruncate pe masina si apoi intarite. Cu ce le curatam sa nu ne atace vopseaua?" |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
Eu nu o sa stric ouale pe mitocani...o sa arunc cu pampersii folositi ai lu fiu-miu.
Sper sa faca fiu-miu cat mai des "treaba mare" Cu stima.....pentru cei ce au respect. |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Eu subscriu la ideea cu oua! Nu neaparat in trafic ci pt. nesimtitii care nu sunt in stare s-o lase mai moale cand afara ploua si trec pe langa pietoni
![]() ![]() Ieri a pus unul toata balta pe mine in timp ce ma indreptam de la masina spre intrarea in scara (10m) si de atunci ma tot gandesc ce sa port la mine sa am sa dau dupa ei. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
se poarta deschizi geamu sa intrebi pe cineva de o strada si te trezesti cu marea neagra in masina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by veronik: 6 Dec 2007, 15:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.011 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu stiu ce va chinuiti atat sa "educati conducatorii" auto......mergeti voi cei care ati scris aici fara sa mai taiati calea cuiva sau fara sa dati prioritate pietnilor, sau nu a-ti stropit niciodata oamenii de pe trotuar????
nu ouale sau pampersii cu rhat in ei rezolva situatia sau o bataie pe obraz. POLITIA rutiera sa isi faca datoria, eventual camere in fiecare intersectie si combustie la portofel. acelasi lucru si pentru cei care aunca pe jos, din masina sau de pe picioare etc etc etc. inclusiv mancatorii de seminte pe domeniu public. eventual o petitie catre capetele luminate din pol rutiera sa isi faca treaba 6 Dec 2007, 15:46: [ Voi, care ati votat cu acest personaj, nu va simtiti un pic cam aiurea? Acum e presedinte... si am vazut cu totii cat bine a facut tarii. Stiti vorba aia? A gresi e omeneste, a persevera in greseala e............... [/quote] perversitate..? ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Dec 2007, 15:46 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:21 |