Am sepcuta mea, sunt membru Reno.ro :)
![]() ![]() ![]() |
Am sepcuta mea, sunt membru Reno.ro :)
antifizic2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
||
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
"Fese" stiu ca nu se pun pe cap tocmai dar no' acum ... una peste alta need example
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DrK @ 21 Nov 2007, 17:08) pentru a se face caciuli/"fese" ne trebuie o cantitate de cel putin 15... daca mai vrea cineva sepci la comanda viitoare ![]() L.E.: In seara asta la ora 9 dau drumu la lucrare. Daca sunt modificari, va rog sa le mentionati pana la 9. vezi andrei- era de bula renoiotului. de ce nu vrei/vreti sa facem un topic precum al fratilor in albastu |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si io vreau fe...dar neaparat gri sau rosu...sa se asorteze cu costumul de schi........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
tie frica ... fes/fesuri
deci Wolfin 1 bucata b76bgaarh 1 bucata ![]() DRK-daca totul merge bine cu sepcile reno- poate cine stie se poate raliza si caciuli-pentru cei mai frigurosi This post has been edited by wolfin: 21 Nov 2007, 17:47 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
b76bgaarh
bai toti imi pociti numele......... unii din greseala altii intentionat...dar lasa ca va prinz io..... claus edit : barf, garf, garh.. tot aia ![]() This post has been edited by claus: 21 Nov 2007, 18:07 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
in cazul in care nu se pot face caciuli sau nu se strang destui incep lista pt sepci
1.wolfin cu nr 2 nikul deasupra gaurii pt par (desi nu prea mai e) This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 09:33 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
caciuli......
caciuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine scoteti-ma din lista ca mi-am facut-o deja
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"bai toti imi pociti numele........."
Cand ti-ai ales un nume cu toate literele din alfabet puse aleatoriu, te-ai gandit ca nu va fi "pocit" ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
blondish, pune o poza sa ne minunam
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
b76bgaarh
arh-ul din coada vine de la arhitect? ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
se poate face ceva si pentru doritorii din provincie?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cred ca am putea trimite prim posta in cel mai rau caz
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
"fese" - partea de retinut: " si "
nevermind that. comanda ferma este lansata, pana vineri seara sunt gata. va multumim pentru colaborare ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
multumim si noi pentru ajutor
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
vrem poze de la blondish si drk !!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
stimate coleg manucu01, sper ca sepcile sa fie expuse in premiera maine seara la intalnirea din bucuresti..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Noi astia mai provinciali
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu pot furniza un cont dar in acelasi timp puteti da banii la Lepsa. O sa rog pe cineva sa stranga banii ramas si o sa ma intalnesc eu cu respectivul in bucuresti. Cum va este mai usor.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca mai poti astepta o saptamana, e ok! Daca nu, da-ne contul, cat de greu poate fi sa mergem pana la banca?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vin si eu cu o completare, dupa o mai lunga absenta (deh, unii mai si muncesc
![]() ![]() 1. padre - 2 buc, model 7, sapca albastru inchis, nume: "padre" pe banda, "madre" deasupra (modelul "feminin"). 2. sadi - 1 buc: model 5 negru cu nikul deasupra gaurii pt par 3. manucu01 - 2 buc, negru: model: 4 cu manucu01 deasupra gaurii pentru par si 5 cu manucu02 pe banda reglabila 4. manuel - 2buc: model 6 si 7 ambele cu numele pe banda reglabila + 1 buc nr. 4 pentru fiica-mea insriptionata cu "ANDRA". Merci! 5. romeo3108ro - 2 buc: model 7 6. cmandrei - 2 buc: model 6 (baiat) si 7 (fata) pe a mea = cmandrei - banda, pe cea mai mica = Stefi - deasupra 7.b76bgaarh - 1 buc - nr 7 fara rombul (sigla) renault si nick pe spate 8.Mutzunache - 1 bucata baiat si 1 bucata fata - Mutzunache si Mutzuchina model 7 9. dandutulescu - 1 buc: model 7 10. bear_mc -1 buc: model 7 ce vrea Drk 11.antifizic2 - 2 bucati una sa fie nr 5 alta nr 7 , pe una inscriptionat antifizic si pe cealalta sanzy 12. xcss - 4 buc.: model 5 negru - 2 baieti - xcss, Mihai, 2 fete - Diana, Cristina 13. MuciX - 1 buc: model 5 cu nick pe banda de reglare (daca se poate sa se respecte majusculele ar fi perfect ) 14 Blondish - tbd 15.aleksanders - nr 5 - cu alek scris pe spate -negru cu nikul deasupra gaurii pt par 16. drive4life - nr 7 negru si pe spate sa scrie Beang 17. e-SORIN - model 7 negru 18. lucman 2 buc: negru, model 7, Lucman banda, Narci deasupra @blondish, am venit prea tarziu cu precizarile sau se poate rezolva? Si nu stiu daca am retinut corect, avem de ales intre sepci negre s ialbastru inchis? Daca da, preferinta nr. 1 este albastru inchis, apoi negru. Daca nu, ramane negru. LE: aaaaah am uitat! da, niste "fese" ar fi foarte bine venite! de data asta ar fi frumos sa fie tot albastre sau negre, material f bun, grosime medie, si sa avem un scris f mic si discret undeva in fata sau in lateral. This post has been edited by padre: 22 Nov 2007, 10:10 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sadi |
![]()
|
padre, din cate am inteles, sepcutele cu variantele de la 1 la 7 s-au dat in comanda de catre drk.. vineri seara sunt gata..
daca vrei altfel, cred ca te poate rezolva blondish.. |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
manucu |
![]()
|
@padre, DRK se ocupa de manopera, instalatii si montaj. termenul limita era ieri la ora 21 pentru modificari, insa el poate sa iti zica daca se mai pot face
De asemenea, cred ca cel mai bine e sa platim la lepsa, ca doar suntem oameni de cuvant ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
DrK |
![]()
|
s`a notat padre. banuiam eu ca o sa vrei 2 :|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc DrK, am citit ultimele pagini dar nu am retinut chiar totul
![]() Sepcile vor fi gata pana maine seara? Si le luam la intalnire? Eu nu merg la Lepsa, de asta intreb... Stim si cat costa? Nu ma injurati daca s-au mentionat deja chestiile astea... LE: am retinut pretul... Multumim inca o data celor care s-au ocupat de aceasta initiativa si haideti sa facem o lista si pentru caciuli/fesuri. ![]() This post has been edited by padre: 22 Nov 2007, 10:43 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
DrK |
![]()
|
romeo3108ro - mai e valabila comanda? mai traiesti? ce scriu pe spate? unde scriu?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 21 Nov 2007, 21:31) da...... Alex....io ma refeream la cei care poces numele in mod voit..de exemplu tu..vrei sa mai continui??????....nu de alta dar unii colegi au gasit modalitate sa abrevieze acest nume.....sau chiar l-au scris corect..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
padre |
![]()
|
Mai am ceva de adaugat... pentru ca eu am capul mare si oricum nu imi sta prea bine cu sapca (de obicei pt ca sunt cam mici), mie te rog sa imi alegi cea mai mare sapca din astea cu "aceeasi" masura... Am pus ghilimele pentru ca, uneori, unele sunt mai mari, altele mai mici, pe principiul ca nimeni si nimic nu e perfect.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
DrK |
![]()
|
ia sa vedem daca le-am facut corect
Rog pe fiecare sa se uite daca numele lui este pus corect langa numarul sepcii. Daca nu este corect astept un private message cu modificarea... finalcapslh5.jpg This post has been edited by DrK: 22 Nov 2007, 11:09 |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:00 |