Poze cu Laguna II, masinile noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu Laguna II, masinile noastre
Cheluu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 27 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi 88 kW/120 cp
2004
|
|||
Sequention |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 September 07 From: Timisoara ![]() |
Ea este a doua mea frantzoaica, o am de 1 an de zile in care a suferit ceva "operatii estetice", este cu motor de 2.0 D de 150 hp, schimbat la ea palyer oem cu dvd (comenzi de volan) suspensia intreaga(arcuri amortizoare) cu nonpdg , stopuri, jante, folie geam etc
IMG_0262.jpg IMG_0263.jpg IMG_0264.jpg IMG_0267.jpg IMG_0265.jpg |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Arata bestial. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme:D chiar arata superb. Felicitari:D
|
--------------------
Renault
Laguna
- M 3185 BK
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
amunRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 April 15 ![]() |
@Cheluu - multumesc pentru urari!
@Sequention - Sa ai parte de ea! |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Cu exceptia stopurilor, masina arata excelent.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
TYZU10 |
![]()
|
![]() F9Q-C6/PK6 018 Group: Members Posts: 137 Joined: 23 December 13 From: Olt ![]() |
Asta da,fidelitate Renault...Din pacate a doua mea masina(de fapt a sotiei) e o Fabia.Un magar lesinat in 3 pistoane...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Ph1
1.9dci120cp 2004 http://www.renault-laguna.com
|
|
Sequention |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 September 07 From: Timisoara ![]() |
Multumesc tuturor de urari , masina a doua adica clio a fost tot a mea si dupa ce am bagat cateva mii de euro am vrut una mai mare si a ajuns la nevasta-mea, este un 1.6 , stopurile poate nu plac la unii dar nu vroiam sa las lexus style si in realitate nu sunt chiar asa inchise, inainte a fost cu folie smoke light acuma am incercat si mai inchis
IMG_0244.jpg |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Personal consider stopurile originale de facelift chiar reușite.
This post has been edited by gabize: 11 May 2015, 18:12 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
personal, consider opinia lui gabize chiar valida.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
saraca masina.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
S-au reprofilat tunerii de VW iepure si BMW ( delfin, balena, magar si alte oratanii ) pe Laguna 2 ?
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Bai, nici aici nu scap de voi!?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
Sequention |
![]()
|
Eu tot personal nu intru in polemica cu voi si va multumesc si pentru comentariile negative, iar b76bgaarh consideri "saraca masina" da este o masina saraca , tu probabil ai acasa masini scumpe de alta categorie sau daca te referi saraca in ce hal arata sa sti ca spre dezamagirea ta nu o sa ma duc afara si ii dau foc , mie nu mi-e rusine cu ea
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Arata intr-un foarte mare fel acea masina. Cine zice altfel ori ii sunt acri strugurii ori nu are nici o treaba cu pasiunea pentru masini (genul care le considera doar niste aparaturi si atat).
Modificarile complimenteaza formele lagunei fara sa sara in ochi. Mie imi plac cel mai mult cum jantele se asorteaza cu manerele satinate, si vopseaua da bine cu geamurile fumurii, ambele au efect oglinda. Ce mi-ar fi placut mai mult, stopurile originale de facelift, dar usor fumurii. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
amunRA |
![]()
|
QUOTE(Sequention @ 11 May 2015, 18:07) ... stopurile poate nu plac la unii dar nu vroiam sa las lexus style si in realitate nu sunt chiar asa inchise, inainte a fost cu folie smoke light acuma am incercat si mai inchis Din perspectiva asta stopurile arata extraordinar de bine, ce e drept in prima fotografie erau putin cam inchise ... probabil de la cum batea lumina pe masina. Nu baga in seama gasca de trolli, treaba lor pe forumul asta este sa distruga orice topic, orice bucurie a unui user care nu e din Fratia Cricului ... important este sa fi mandru si sa te bucuri tu de ea! ![]() n'JOY! P.S. Stopurile sunt FK Automotive cumva? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De la un autoproclamat rege al soarelui mă așteptam la "iluminare".
Poate îmi arăți ce s-a trollat aici. Personal, am fost chiar finuț. Chiar și ceilalți. Pur și simplu sunt niște plastice cu iz cocălăresc montate pe o mașină ce nu se pretează "tiuningului". Că există și consumatori ai kitsch-ului e altă poveste, e treaba lor, dar e puțin prea mare pretenția de a le fi lăudate capodoperele. Părerea mea! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mi-e cam rusine cu ea, mno... dar alta n-am. Cand o sa ii gasesc o fata de schimb, revin.
Attached thumbnail(s) DSC05090.JPG ( Size: 233.78k ) Number of downloads: 705 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
Mai bine puneai o poză cu tuingolezu'
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
@mars
prea simpla, prea eleganta, prea rapida....nasol mai bine ii pui o fata (la laguna) din aia fara feislift, cica are mai mult fainosag. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
amunRA |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 13 May 2015, 19:52) De la un autoproclamat rege al soarelui mă așteptam la "iluminare". Citeste in continuare si te va ilumina zeul tau ... QUOTE(gabize @ 13 May 2015, 19:52) Personal, am fost chiar finuț. Treptat te'am elimita din Fratia Cricului din care am impresia ca faci parte din greseala si pentru ca te plictiseai altfel. E ok ... reusesc sa vad padurea dincolo de crengi ... esti iertat. QUOTE(gabize @ 13 May 2015, 19:52) Chiar și ceilalți. Sa lasam totusi troaca in pace. QUOTE(gabize @ 13 May 2015, 19:52) Pur și simplu sunt niște plastice cu iz cocălăresc montate pe o mașină ce nu se pretează "tiuningului". Că există și consumatori ai kitsch-ului e altă poveste, e treaba lor, dar e puțin prea mare pretenția de a le fi lăudate capodoperele. Stimabile Gabize ... e plasticele omului e treaba lui! Ce inseamna kitch pentru unii e arta pentru altii, esti cumva si critic de arta sa poti trage o line clara de demarcatie intre arta si kitch?! Lasa omul in pace ... lui sa ii placa ... tu ai fierul tau, bucura'te de el, lasa'i si pe altii. QUOTE(gabize @ 13 May 2015, 19:52) Vezi ca pe aici nu ai voie la pareri personale! QUOTE(mars @ 13 May 2015, 20:07) Asteptam sa revii ... in rest ... sa ai parte de ea! Si acum ... Fratia Cricului asculta comanda la mine: Liber la elucubratii! 3,2,1 ... Go Go Go ... This post has been edited by amunRA: 13 May 2015, 20:57 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
gabize |
![]()
|
![]() Faci și politică? ![]() This post has been edited by gabize: 13 May 2015, 21:24 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
amunRA |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 ph1
|
|
Sequention |
![]()
|
Explica-mi tu stimate domn gamize unde vezi tu plastice cu sau fara iz cocalaresc, eu stiu ca nu am alte plastice decat cele montate din fabrica, dar spune-mi tu care sunt degeaba ca le dau jos si pe alea
![]() Oricum mersi de jignire, de aici imi dau seama ce fel de om esti, nu mai scriu aici, nu vreau sa cobori de la un om superdotat intelectual si expert in masini la un simplu cocalar amunRa multumesc de pareri si pararea mea nu merita sa uzezi tastatura sa dai raspuns la unii utilizatori This post has been edited by Sequention: 14 May 2015, 07:58 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
pishky |
![]()
|
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
gabize |
![]()
|
Îmi pare rău că o iei personal, nu aveam defel intenția de a te jigni. De altfel, observi că postarea mea inițială era cât se poate de decentă (subliniam doar că, repet, din punctul meu de vedere, stopurile originale sunt mult mai frumoase). Iritare a apărut pe urmă și nu ți se datorează. Mulțumește-le coforumiștilor care înțeleg că o opinie diferită e neapărat răutăcioasă și tendențioasă și care etichetează oameni, nu opinii.
Zău, postarea mea nu te viza pe tine, îmi pare rău că ai căzut cumva la mijloc. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Alexandar |
![]()
|
QUOTE(Sequention @ 14 May 2015, 08:55) Oricum mersi de jignire, de aici imi dau seama ce fel de om esti, nu mai scriu aici, nu vreau sa cobori de la un om superdotat intelectual si expert in masini la un simplu cocalar Nu a fost o jignire, ci o remarca in privinta unor elemente si categoria din care fac parte ele(jante, stopuri, stickere). Think ouside the box si nu mai luati totul atat de personal. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
Sequention |
![]()
|
Nici o probleam, m-am enervat si eu putin mai mult pentru faptul ca am fost numit indirect cocalar, lucrez de 15 ani in domeniul medical(oftamologie) circul zic eu corect pe drumurile tarii noastre, deci cred ca sunt departe de a fi cocalar si alexandar am inteles ca nu va plac stopurile , stickerele (care le pot da jos oricand in jumatate de ora) dar si daca schimb jantele la masina este ceva urat chiar nu inteleg.
Fiind din Timisoara te invit cand ai timp sa vezi masina in realitate, poate iti schimbi un pic parerea ![]() Multumesc inca odata tuturor, nu uitati cel mai important ca propietarul sa fie multumit de masina , cand faceto o critica , faceti ca pentru un prieten, eu de exemplu daca vad un renault in special Laguna in trafic il las sa se bage chiar daca eu am prioritate, daca vad pe marginea drumului cu probleme , ma opresc sa-l ajut(daca pot cu ce) cam asta ar trebui sa insemne aceasta comunitate, nu altceva Cu ocazia asta eu zic sa inceheiem orice discutie despre masina sa mai lasam si alti colegi sa-si prezinte frumoasele frantuzoaice ![]() This post has been edited by Sequention: 14 May 2015, 16:59 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 confort dynamic 1.6
|
|
Alexandar |
![]()
|
Eu doar am dat un exemplu de cateva lucruri care pot fi luate in considerare de anumite pareri ca facand parte din categoria "cocalar/kitsch". Eu ti-am spus mai devreme parerea mea, si anume ca masina arata excelent cu exceptia stopurilor. E evident faptul ca parerile sunt impartite si in mare masura, subiective.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
mars |
![]()
|
Pai "medical" vorbind, unii au o optica diferita cu privire la stopurile alea, nu le vad cu ochi buni, cam sar in ochi, se vad nasol etc. But beauty is in the eye of the beholder. Right?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:55 |