Suspensie.ajutor e de naspa, telescoape,arcuri fata
![]() ![]() ![]() |
Suspensie.ajutor e de naspa, telescoape,arcuri fata
Ionutzmiriana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1986 Ionutz21GTS
|
|||
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
si eu am patit de mi so blocat pur si simplu un telescop pe fata so facut de parca era o bucata de teava
![]() sa ai grija sa nu prea dai in gropi ca se poate strange si ramane asa si te trezesti ca poti lovi cea mai mica bordura cu spoileru exista o singura sansa altele noi |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
Ionutzmiriana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 October 07 ![]() |
Fery_ sa stii ca nu asta a fost solutia la mine.suspensia si-a revenit si e totul ok.Nu stiu care a fost cauza de s-au deblocat dar ma bucur.numai bine
|
--------------------
Renault
21
1986 Ionutz21GTS
|
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
ma bucur ca ai scapt dar fii atent ca nu miroase bine ceva acolo
eu sunt patit mi sa blocat un telescop de ziceai ca-i o teava ![]() sa intamplat dupa ce am ridicat partea stanga fata cu cricu sa schimb roata am plecat cu ea si am simtit ca ii rigida rau dar nu stiam de la ce am dat intr-o groapa si sa strans telescopu de aproape frecaam cu spoileru noroc ca am avut o masina de rezerva si am o gramada de piese am schimbat tot ansamblu arc telescop deci ai grija in continuare |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 19:27 |