Jurnalul meu, De la franțuzoaice la nemțoaică
![]() ![]() |
Jurnalul meu, De la franțuzoaice la nemțoaică
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(AlexC @ 4 Jan 2008, 00:07) Scaune incalzite rezolvi cu niste huse la 30-50 RON bucata. Le pui pe masina in decembrie si le pui inapoi in camara in martie. Efect maxim, calitate ok, pret foarte bun. Aspectul nu e important, caci e spatele tau care se simte bine ![]() DA, fac toti banii, chiar daca in martie le pui direct la gunoi, din pacate modelul la 50 de lei din selgros e pentru scaune de Tico cred, intrucat spatarul nu ajunge decat pana la nivelul omoplatilor iar elasticul de prins pe spatar e cam scurt fata de ce ce ar fi nevoie pentru Symboala mea. Si se mai si indoaie coltul si trebuie sa-l asez de fiecare data cand ma sui in masina, dar astea sunt nimicuri fata de cat de mult cresc confortul cand ai motorul rece si nu ai caldura in masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sau iti iei patura electrica, acopera tot scaunul, 59 ron am dat pe ea...
This post has been edited by Mutzunache: 8 Jan 2008, 08:05 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am facut astazi a doua revizie la Dedeman Bacau.
KM 27.567 1. Revizie 30.000 RENAULT.............................................. 78 lei 2. Ulei MOBIL SYNT. S. 5W40 4L..................................... 138 lei 3. Ulei MOBIL SYNT. S. 5W40 1L...................................... 37 lei 4. RENAULT FILTRU ULEI 7700274177............................... 18 lei 5. MEGANE II, SCENIC II FILTRU AER 8200371661............. 77 lei 6. MEGANE II FILTRU POLEN 7701055109......................... 100 lei 7. RENAULT BUJII 7700500155.......................................... 76 lei 8. RENAULT FILTRU BENZINA 7700845961.......................... 35 lei 9. RENAULT ANTIGEL TIP D 1L 7711170548........................ 37 lei 10. RENAULT BEC SEMNALIZARE 7703097516...................... 2 lei 11. INL. BUJII.................................................................. 18 lei 12. INL. FILTRU AER RENAULT............................................ 12 lei 13. INL. FILTRU HABITACLU RENAULT................................. 18 lei 14. INL. FILTRU COMBUSTIBIL........................................... 18 lei .................................................................................................... TOTAL........................................................................... 664 lei Am pus problema bieletelor de directie, se pare ca intr-adevar au joc insa nu foarte mare, asa ca am convenit sa le schimbam mai in primavara, dupa ce se mai dezgheata sleaurile. Placutele de frana au zis ca mai merg 10.000 km, eu sper sa ma tina pana la revizia de 45.000. Tot astazi am fost la Politie si am luat dovada pentru parbrizul fisurat. Prima data ma gandeam sa declar ca l-am gasit spart in parcare insa pana la urma am renuntat si am spus adevarul, adica spart in trafic. Am suflat in fiola, am semnat procesul verbal; mai urmeaza sa merg la asigurari si apoi sa ma hotarasc unde il schimb. Trag nadejde sa pot pune atermic, chiar daca va trebui sa suport eu diferenta. In final am fost la spalatorie; acum e boboc in parcare. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
La viteza mare, asa cum s-a mai scris tot pe aici, cand vrei sa cureti parbrizul, apa este stearsa si trimisa in stanga si se prelinge pe langa montatul A si pe urma pe geamul din stanga. Spune-mi, paravanturile impiedica in vreun fel ca apa sa ajunga pe geamul din stanga?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Apa ajunge pe geam insa portiunea prin care vezi in oglinda ramane curata.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Le-ai luat de la reprezentanta Renault?
Ai / ai avut probleme din cauza lor (e un topic asemanator, poate il stii, pe reno.ro si se mai vaita cativa colegi de pe forum ca paravanturile le-au facut ceva probleme)? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu, le-am luat de la un magazin de-aici. Au fost putin mai greu de potrivit din cauza senzorului de prindere al geamului care cum intampina putina rezistenta, cum cobora. Pana la urma a reusit sa mi le aseze si de atunci e ok. E drept ca la viteze mai mari, se aude un vajait pe la ureche, semn ca geamul nu mai etanseaza perfect insa e doar zgomot, curent nu se simte.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Am facut comanda de parbriz. Cel clar e 860 lei fara TVA, cel atermic 1011 lei fara TVA + inca vreo suta de lei niste accesorii (suport senzor ploaie si nu mai stiu ce). Am comandat atermic, sper sa fi inteles bine baietasul de la receptie; pe vineri cred ca il montez.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa aproape 10 luni care sunt impresile tale?
Care ar fi minusurile ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Manuel |
![]()
|
10 luni de la ce? Masina are 1 an si 8 luni si 29.000 km
![]() Pai plusuri ar fi multe, imi place cam tot la ea. La minusuri as trece calitatea articulatiilor pe fata, pe denivelari zdrangane ca naiba; in rest, n-am nimic sa-i reprosez. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ai multi greierasi? ![]() This post has been edited by ady85btz: 2 Feb 2008, 22:19 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Manuel |
![]()
|
Am un singur greiere in bord. Mai zornaie si usile insa le aduc la tacere cu WD40, un tratament de asta tinand 4-5 luni.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 21 Jan 2008, 18:35) Am facut comanda de parbriz. Cel clar e 860 lei fara TVA, cel atermic 1011 lei fara TVA + inca vreo suta de lei niste accesorii (suport senzor ploaie si nu mai stiu ce). Am comandat atermic, sper sa fi inteles bine baietasul de la receptie; pe vineri cred ca il montez. Astia-s cu capul ![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Manuel, la parbriz atermic trebuie sa renunti la detectorul clasic si la GPS fara antena exterioara. Eu personal as fi renuntat la parbriz.
|
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
detectoru mai merge ce mai merge.. da GPS-u... primeste semnal dupa 10 minute.. in timp ce prin parbrizu` de Logan in maxim 5 secunde are semnal ...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt detector e bucatica de langa oglinda, care nu ar fi atermica, iar un gps bun n-are nicio problema cu parbrizul atermic
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Manuel |
![]()
|
Exact
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Mi-a lovit un coleg masina in garaj.
![]() ![]() ![]() Mor de ciuda, eu nu mi-am zgariat niciodata masinile in schimb mi le-au aranjat altii. ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
polish + ceara ptr aripa.. poate iese... bandoul, poate merge sa-l lasi asa...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu merge polish, e luata vopseaua de tot, pana la negru. Bandoul... nu stiu, o sa vad cand merg in service.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
scuza-mi "ignoranta" ... "incercarea moarte n-are" ... un polish nu e asa de scump ... incearca si vei vedea daca iese
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Manuel |
![]()
|
O sa fac maine poze sa-mi spuneti apoi daca merge polish, ok?
![]() 15 Feb 2008, 19:12: Poze cu dandanaua DSC00187.JPG ( Size: 850.16k ) Number of downloads: 1867 DSC00189.JPG ( Size: 699.94k ) Number of downloads: 1964 In alta ordine de idei, astazi mi-am schimbat parbrizul. N-am stat langa ei sa vad cum au lucrat insa arata bine, nu mi-au facut deranj prin masina. N-am apucat inca sa testez detectorul sau GPS-ul. Diferenta de pret dintre parbrizul clar si cel atermic a fost de 249,70 lei; cel putin din punct de vedere estetic, merita ![]() This post has been edited by Manuel: 15 Feb 2008, 19:12 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai polishul ala lustruieste, in cazut de fata e vopseaua sarita... o sa-ti lustruiasca plasticul....
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
Da, vopsitul e singura solutie. Iar bandoul sper sa mi-l schimbe.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Astazi am testat detectorul montat pe zona hasurata. Mi se pare ca lucreaza bine, n-am sesizat sa se fi modificat viteza de reactie sau distanta. Un minus ar fi ca am acces mai greoi la butoane, din cauza spatiului foarte mic dintre detector si plafon, iar cordonul de alimentare e si mai desirat prin masina. Din cauza butonului de mute o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc asa, altfel as fi incercat alimentarea de la plafoniera.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Astazi (29.350 km) mi-au schimbat bieletele pe garantie, la Dedeman. Parca am alta masina
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Rezolvat cu bara si cu bandoul, inclusiv recuperat si remontat senzorii de parcare. Rezultatul e aproximativ in sensul ca bandoul nu mai este mat ci lucios si si-a pierdut textura grunzuroasa pe care o avea din fabrica. In plus, au aparut mici umflaturi in vopsea; nu foarte deranjante si care se vad doar de foarte aproape dar mi-e teama sa nu se sparga si sa se exfolieze. Am primit asigurari ca nu se va intampla asta si ca sunt oricum acoperit de garantie... ma rog... om vedea. Evident ca am pierdut stickerul cu F1 Team dar o sa incerc sa-l refac, prin bunavointa lui AlexC.
![]() Am studiat tutorialul lui ssilviu referitor la eliminarea greierilor si mi-am facut programul pentru maine, Insect killer scrie pe mine. ![]() In afara greierilor pe care sper sa-i starpesc, a ledurilor arse din butoanele geamurilor electice de pe fata si a catorva puncte de la criblura, masina se prezinta excelent. Daca maine nu ploua si pot s-o spal, mai bag niste poze. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
Mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de demontat. Am desfacut capacele de deasupra ceasurilor si rcd-ului si am bagat leucoplast. Din pacate, rezultatul nu e chiar cel asteptat... s-au mai atenuat zgomotele insa nu au disparut complet. La RCD banuiesc ca e din cauza ca am scos doar capacul de desupra; n-am reusit sa-mi dau seama cum se scoate afisajul. Am tras insa de el si nu mi s-a parut ca ar face zgomot.
Cand am scos capacul de deasupra ceasurilor de bord, o clema metalica a iesit odata cu capacul si una a ramas in bord. La montare, cea ramasa a cazut inauntru, asa ca acum capacul e intr-o ureche ![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSC00193.JPG ( Size: 660.38k ) Number of downloads: 1617 DSC00197.JPG ( Size: 850.93k ) Number of downloads: 1639 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 10:40 |