Apa in masina, Parere
![]() ![]() ![]() |
Apa in masina, Parere
Ryk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|||
costyvoicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 February 08 From: BUCURESTI ![]() |
amice vezi ca ai drenele de scurgere infundate .am avut aceiasi problema si s-a rezolvat la Cobalcescu
26 Jan 2009, 21:03: nu este vorba (cred) de AC This post has been edited by costyvoicu: 26 Jan 2009, 21:03 |
--------------------
renault
megane sedan
2006 1.5 dci 101 cp
- B.14 VMB
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
AC din cate stiu eu are scurgerea pe sub masina,acea scurgere se desfunda cu o sarma indoita la capat(asa am vazut ca se procedeaza in service) si ce ai tu nu este de la AC mai mult ca sigur,nici vara nu face atata condens
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
asa m-am gandit si eu ca nu e de la AC dar am zis totusi poate o avea legatura. O sa sun maine la un service sa-i rog sa ma programeze ca sa desfunde scurgerile. Am mai verificat in urma cu o jumatate de ora masina si se pare ca acum e uscata, este la fel inclinata cum v-am zis si nici in stanga nu e nimic umed. Sa speram ca e de la scurgerile respective. Revin cu un raspuns sper saptamana asta, dupa ce voi veni de la service.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
la mine curge apa suvoi cand deschid portiera soferului prin partea de jos si masina e putin inclinata spre stanfga.... e normal???.... scuze de putin off topic
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Usile au gauri de drenaj sub chederele de jos. De la praf, mizerie se mai infunda. Iei un betigas si scormonesti in gaurile alea, dar faci asta cand crezi ca e apa in usa (de ex. dupa ce o speli) ca sa se duca mizeria. Si eu am patit la fel saptamana trecuta dupa ce am spalat masina, cand am deschis usile, din doua dintre ele nu se mai oprea apa.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Da e normal, usa are o gaura - scurgere la colt
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
N-are o gaura, are mai multe, vre-o 3 si nu e normal sa curga suvoi cand deschizi usa. Pai daca ploua mult si nu deschizi usa ce se intampla?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Ryk |
![]()
|
19vik, dar legat de situatia mea? ce parere iti dai? e de la ac sau pur si simplu sau infundat scurgerile de la grilajul de la stergatoare?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
19vik |
![]()
|
Si eu cred ca de la scurgerile de sub parbriz. Sub mocheta e un burete gros de cativa cm care poate absoarbe multa apa, in 10-15 minute de functionare, AC-ul nu poate produce atata comdens incat sa bolboroseasca la curbe.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai parerea mea este ca poti afla. Astazi, ca nu mai ploua, ia o sticla cu apa si toarn-o pe parbriz. Daca apa se scurge jos => nu e de acolo. Daca merge inauntru, atunci trebuie sa desfunzi scurgerile de la parbriz. eu inclin totusi sa cred ca este de la scurgerea de parbriz si nu de la ac
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eu am gasit panoul la usa dreapta spate ud. am fost sa fac o programare ptr miine. va tin la curent ca poate mai e vreo cineva in situatia mea.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Ryk |
![]()
|
am sunat azi la service, am facut programare pt. maine. Inauntru s-a uscat mocheta, dar tot mai apare niste umezeala. Am lasat ziarele peste noapte si toata ziua de azi si cand le-am verificat se simtea o umezeala pe ele, dar poate o fi normal pt. ca au absorbit mai tot din mocheta ma gandesc si este umiditate destul de mare si in atmosfera. S-a mai auzit putin bolborosit de apa la curbe, dar foarte bruste acestea. De scurs nu s-a scurs, dar azi de dimineata chiar sub prinderea aripii de prag era apa neuscata fata de restul de langa masina de pe asfalt. Cred ca ambele scurgeri sunt infundate, dar ce-a din stanga cred ca mai poate scurge cate putin. Vedem maine la service, o sa le zic sa le desfunde/verifice si pe cele de la ac si pe celelalte.
28 Jan 2009, 17:17: Gata am rezolvat, era de la scurgerile de langa stergatoare. Ce-a din stanga avea chiar si noroi acolo. Mi le-a desfundat pe amandoua, a curs ceva apa din ele si mi-a verificat-o si pe aceea de la AC si pe cele din usi. Toate sunt ok acum si m-a costat 30ron. Sper sa nu mai existe o data viitoare, dar daca v-a exista cele de la langa stergatoare voi putea sa le desfund singur, pt. ca am vazut ce trebuie desfacut. This post has been edited by Ryk: 28 Jan 2009, 17:17 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
am fost azi la apan br si au demontat panoul textil apoi toata fata la usa. le-a luat ceva timp insa dupa ceva incercari si ceva apa bagata in masina au reusit sa faca o improvizatie cu un dop rotund din material plastic si o bucata de punga. sper sa nu mai am surprize.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:03 |