Sfaturi zona CLUJ, ptr revizie Megane, 1,5dCI, 10K, prima revizie
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi zona CLUJ, ptr revizie Megane, 1,5dCI, 10K, prima revizie
kokaina |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renaut
Megane
- CJ
2007, Manager, 1.5 dCI, 85 CP
|
|||
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
800 lei revizia de 10.000
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
Sibiu!
Din ce scriau alti colegi co-forumisti, service-ul din Sibiu, Transilvania Automobile (sau asa ceva) e ok. Cauta in topicul cu "Revizia de 15.000" si gasesti mai multe informatii. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- B-XX-ERV
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
|
|
kokaina |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 18 April 06 ![]() |
Mda 800 RON , revizia?....cum e pretul? mic ..mare?..inca nu am intrebat si in alte parti?
Masina din semnatura..nu stiu cum a ajusn acolo.. ![]() Am auzit si eu de Sibiu, o sa ma interesez mai mult. |
--------------------
Renaut
Megane
- CJ
2007, Manager, 1.5 dCI, 85 CP
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Este enorm...vezi topicul pe care l-a indicat etm si te lamuresti ce si cum
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
cori |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 July 05 ![]() |
430 ron, revizie de 10k facuta de 2 saptamani la cluj...(filtru de aer, de ulei si uleiul schimbate)...cat despre service...e si un pic de folclor aici...io ii vizitez de vreo 6 ani...si s-au schimbat in bine zic eu...bafta la revizie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2007 1.5dci 85CP Clio Symbol 1.4, 2002-2007
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
Nu stiu cum s-au schimbat, dar un rulment roata spate este 1.8 la Oradea si 2.3 mil la Cluj. Azi am sunat si la Mures si este 210 + 80 ron manopera. Eu unu nu suport mecanicii de la Cluj, in afara de electrician care mai stie cat e ceasu pe acolo. Recomand Sibiu, Oradea si apoi Muresu.
|
--------------------
Renault
Megane II
- SJ-82-ZOT
2003 hatch 1.9 dci Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
800 este foarte mult pentru prima revizie, eu ma astept sa dau in jur de 800 ron pentru a doua revizie. eu pentru prima revizie am platit in jur de 600.
intra pe topicul indicat de mem, acolo o sa gasesti tot ce te intereseaza referitor la prima revizie |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:59 |