Nissan Primera Traveller, Cateva intrebari...
![]() ![]() ![]() |
Nissan Primera Traveller, Cateva intrebari...
Apple |
![]()
|
||
![]() O sageata neagra Group: Members Posts: 95 Joined: 22 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 81ab_27.JPG ( Size: 56.94k ) Number of downloads: 164 81d9_27.JPG ( Size: 58.74k ) Number of downloads: 177 81f6_27.JPG ( Size: 43.08k ) Number of downloads: 210 |
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer 2008
Instyle
- XXX culoare BlackMica, 143 CP, 1.8 M/T
|
|||
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Sistematic: 1.Nu , citeste numai harti. 2.Vezi la Nissan , dar nu cred ca a aparut harta Romaniei. 3.Daca te referi la satelirul de comanda , nu stiu daca pe modelul tau exista(2002). |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Apple |
![]()
|
![]() O sageata neagra Group: Members Posts: 95 Joined: 22 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 24 Oct 2007, 12:17) Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Sistematic: 1.Nu , citeste numai harti. 2.Vezi la Nissan , dar nu cred ca a aparut harta Romaniei. 3.Daca te referi la satelirul de comanda , nu stiu daca pe modelul tau exista(2002). auzisem ceva ceva... o sa mai intreb si la reprezentanta... sigur exista comenzi... am vazut modele care aveau dar nu inteleg cum se pune langa cel de stergatoare ca nu prea e loc... de asta intreb. ce ma doare cel mai tare... n-are nimeni sa imi imprumute un manual... plsssss ma enerveaza de exemplu ceasul, care e cu o ora in urma ptr europa de vest datorita faptului ca isi ia ceasul de pe satelit si n-are decat harta de europa de vest... poate exista vreo modalitate sa-l setez. This post has been edited by Apple: 24 Oct 2007, 13:29 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer 2008
Instyle
- XXX culoare BlackMica, 143 CP, 1.8 M/T
|
|
cristian_pop |
![]()
|
cris 78 Group: Members Posts: 25 Joined: 25 September 07 ![]() |
Felicitari pentru masina.
Problema cu cartea si eu o am si nu am putut sa gasesc in engleza macar nici la dealer in Cluj. Daca o gasesti pe undeva, mai ales in format electronic, fii bun si spune-mi si mie. |
--------------------
nissan
primera 1.9 dci
Visia Plus 2003 Nissan Primera 1.9dCi Visia Plus - 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:22 |