Authentique cu alte dotari?, se poate?
![]() ![]() ![]() |
Authentique cu alte dotari?, se poate?
dumid |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
5461
1997
2012
|
|||
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
ok pt tine a fost aiurea sfatul, oricum treaba era deja consumata. Acum i-am dat altcuiva alt sfat lasa-l pe el sa decida cat de aiurea e sfatul pe care i l-am dat LUI(nu e valabil pt toti).Banuiesc ca vrea sa auda cat mai multe sfaturi si hotaraste el cine ii da sfaturi aiurea.
Da el deja a hotarat ca unii pe aici ii dau sfaturi aiurea, cum ar fi cei care ii zic sa isi ia bicorp cu toate ca el a zis de 10 ori pana acum ca nu vrea bicorp se mai gaseste cate unu sa ii zica sa isi ia bicorp. Sfatul meu a fost despre ce masini sedan ar putea sa isi ia,ca doar pentru asta a deschis baiatu topicu. This post has been edited by gicanu: 26 Oct 2007, 11:38 |
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ce aveti mai - sunt chiar faine petele alea rosii - si eu voiam sa intreb de ele
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:54 |