Zgomot roata stanga fata, zgomot roata stanga fata
![]() ![]() ![]() |
Zgomot roata stanga fata, zgomot roata stanga fata
mihai_glaman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 16 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|||
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Atunci posibil sa fie din diferential, uleiul din cutie e la nivel?
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
mihai_glaman |
![]()
|
Uleiul de la cutie a fost schimbat acum o luna si au zis cei de la service ca cel vechi eram cam nasol.
Tin ambreiajul calcat la 70/h nu se intampla nimic, nu apare nicio modificare, acelasi zgomot. |
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Poate fi din cutie (din diferential) desi dupa parerea mea ar trebui sa faca si la viteze mai mici, si ar trebui sa se simta o diferenta cand scoti din viteze/calcat ambreiaj ca atunci diferentialul nu mai este in aceiasi tensiune, dar acuma cine stie ce sa intamplat acolo.
Nasol e ca schimbarea de cutie se face cu motor dat jos si alte alea, adica manopera multa si daca nu e din cutie, iti tragi palme, mai incearca si alt mecanicos sa verifice bine partea stanga inainte sa scimbi cutia. |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
mihai_glaman |
![]()
|
Salut.
Dupa cum ai zis big Bear, imi trag palme si suturi, am schimbat cutia de viteze si discul de ambreiaj ca cica si ala era uzat (pe asta nu l-am platit), dar zgomotul turbat tot este prezent. Sunt daramat pshihic cu masina asta a mea. Nu stiu ce mama ei mai poate fi. S-a schimbat acum si masina mea, urca mai repede in turatie, dar totodata ajunge mai repede la 70 si la 90/h si imi pleznesc ochii de nervi zilnic pana la serviciu si inapoi. Saptamana viitoare schimb si rulmentul ala ultimul. Poate un rulment sa huruie mai tare decat la turatiile corespunzatoare vitezelor mai sus mentionate? R19/16V : Multumesc pentru sfatul cu geamul, dar sincer, pana in 2008, nu vede asemenea reparatie. |
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nici eu n-as face-o pe frigul asta
![]() Indraznesc sa zic ca poate fi planetara? Nu ma bazez pe nimic ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai_glaman |
![]()
|
Au mai ramas de schimbat planetara stanga si rulmentul drapta, ca nu i-am schimbat in pereche cum a zis dan_mar, de, macar mai eliminam din posibilitati pana acum. Cam tot pe acolo ma gandeam si eu, dar o sa incep cu rulmentul prima data, nu de alta, dar m-a scapat de 1500 ron de cand cu distractia asta cu zgomotul, si degeaba. Deosebit de frustrant!
|
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|
mihai_glaman |
![]()
|
Salut din nou,
Am schimbat ieri rulmant dreapta si nu mai am niciun fel de problema cu zgomotele. Momentam imi e greu sa ma reobisnuiesc sa nu huruie nimic, mi se pare foarte ciudat. Eu auzeam zgomotul la roata, in stanga, sau cel putin central, si totusi era un tampit de rulment dreapta. Mare durere de cap. Am un motor chiar silentios pot sa spun acum, chit ca e diesel batran. Multam tuturor inca o data pentru sfaturi. |
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate problema cu rulmentul ...care rasuna in caroserie este arhicunoscuta ..dar un mecanic bun ar fi trebuit pe elevator sa-si dea seama de rulmentul cu pricina ..nu stiu ce sa zic, se ridica un semn de intrebare in cazul tau ...sa schimbi atatea si sa fie de fapt de la un rulment ..
Ce este drept poate ca dupa razboi multi viteji se arata , dar prin simplu fapt ca iti dai cu parerea pe aici cu sau fara experientza in ale mecanicii ...este diferit prin faptul ca profesezi de multi ani si nu esti constient de aNUMITE DEFECTE ( MA REFER LA MECANICI ) .. DAR INTR-UN final este in regula ca sa rezolvat ...de curiozitate ![]() Sarbatori fericite ![]() This post has been edited by vepman_ro: 23 Dec 2007, 00:42 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
mihai_glaman |
![]()
|
Suma totala este de 1600 lei, discul de ambreiaj, schimbat odata cu cutia de viteze, nu l-am platit. Total de acord cu mecanicii. Eu am un job pe parte medicala si nu stiu chiar nimic de mecanica, asta e, sper sa ma tina acum cat mai mult.
|
--------------------
renault 19
GTD
- vl 04 pev
1989 / 1,9D / 5 usi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:03 |