troncanit fata stanga
![]() ![]() ![]() |
troncanit fata stanga
cpcro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 break 1.9 dci 120 cp
- ct xx afc
2002 privillege carminat
|
|||
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Mie mi sa dus flans din partea stanga
A inceput cu zgomote metalice la virajele spre stanga pe drum denivelat.....apoi sa accentuat si se auzea si cand intorceam masina (in parcare) cand puneam frana. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
am 2 flanse bune, daca ai nevoie...
|
--------------------
-
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Fubiansky, si pe mine ma tot chinuie niste zgomote ca ale tale.
Cum ai ajuns la concluzia ca sunt flansele? Eu am scos telescopul, am "analizat" cu ochiul meu de expert ![]() Am avut impresia cateva zile dupa montare ca nu mai troncane, dar n-a fost sa fie. Andu, ce flanse sunt ale tale? Noi? SH? Un pret? |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
50 ron amandoua, le-am scos de pe masina desi n-aveau nimic
|
--------------------
-
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu mai pot, incep sa ma enervez
![]() Deci am schimbat: capete bara, bielete, bielete antiruliu, telescoape, flanse si rulment flansa si troncaneala naibii tot nu vrea sa ma lase. Rotile nu au joc, pe drum drept nu se aude nimic. Nu am scapat nici de scrasnetul la viraje pe care il puneam pe seama rulmentului. In continuare pe denivelari troncane la viraj stanga. Urmeaza sa verific rulmentul de pe planetara dreapta si bara de torsiune (la asta m-am mai uitat, am strans acele bride de cauciuc, dar in zadar) Daca stau sa ma gandesc bine exact acest zgomot il aveam si inainte dar mult mai pronuntat. L-am mai diminuat prin strangerea bucsei de cauciuc de pe bara de torsiune din dreapta. Am taiat o bucatica din ea astfel incat sa fie mai stransa pe bara. Gasesc undeva aceste bride, cauciuce sau cum naiba s-or numi sau trebuie sa merg cu ele in mana pe la piese auto? Ar mai putea fi pivotul, daca tot scrasneste in viraje. Nu are joc roata (eu sunt invatat la fosta masina cand era uzat pivotul se simtea jocul la mana), dar naiba mai stie. This post has been edited by $$ilvviu: 22 Jul 2008, 21:37 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
salut la toata lumea sunt nou peaici...
am si eu o laguna 2 1.9 dci dinamique... dupa un drum de 200 de km a inceput sami bata ceva sub capota in partea dreapta...faza nasoala era ca imi ridica capota ...azi dimineata am fost la service la un om super priceput....si ce sa vezi rulmentu si flansa erau rupte...telescopul sau suspensia nu stiu exact ce e prins acolo la denivelari imi impingea in capota...maine dim ma duc sa schimb acel rulment...rulmentul si flansa 140 ron iar manopera 50 ron ...la mine aceasta a fost rezolvarea ...iam explicat omului ce se intampla ce bate...si direct sa lasat pe suspensie si rulmentu ala iesea cam 4-5 cm de unde este prins si batea in capota...cand am patit chestia asta am zis cami rupe capota...deci uitativa la flansa si rulment apasativa pe partea respectiva si vedeti daca nu cumva se ridica...la mine asta a fost rezolvarea |
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
La mine era pivotul.
Culmea la ce uzura avea nu s-a vazut nimic la ITP si chiar am insistat sa se uite bine ca am o bataie pe dreapta. Daca aveti nevoie de telescoape, flanse sau rulmenti... le-am schimbat degeaba si le dau ieftin. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Pauleta18 @ 25 Jul 2008, 15:55) salut la toata lumea sunt nou peaici... am si eu o laguna 2 1.9 dci dinamique... dupa un drum de 200 de km a inceput sami bata ceva sub capota in partea dreapta...faza nasoala era ca imi ridica capota ...azi dimineata am fost la service la un om super priceput....si ce sa vezi rulmentu si flansa erau rupte...telescopul sau suspensia nu stiu exact ce e prins acolo la denivelari imi impingea in capota...maine dim ma duc sa schimb acel rulment...rulmentul si flansa 140 ron iar manopera 50 ron ...la mine aceasta a fost rezolvarea ...iam explicat omului ce se intampla ce bate...si direct sa lasat pe suspensie si rulmentu ala iesea cam 4-5 cm de unde este prins si batea in capota...cand am patit chestia asta am zis cami rupe capota...deci uitativa la flansa si rulment apasativa pe partea respectiva si vedeti daca nu cumva se ridica...la mine asta a fost rezolvarea rulmentul n-are cum sa iasa de acolo... s-a largit gaura la flansa si a trecut telescopul prin ea... masina a vazut gropi serioase la viata ei... |
--------------------
-
-
-
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Ar mai putea fi caseta de directie. Daca nu se manifesta zgomotul la drum intins pe asfalt insa face la denivelari sau pe pavaj sau la viraj luat pe loc se aud trosnituri scurte puternice ... s-ar putea sa fie (Doamne Fereste!) caseta de directie. E vreo 26 de milioane noua... originala. Cred ca se gaseste si reconditionata, la juma de pret. Oricum... e nasol sa ajungi la concluzia asta.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
my-name |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 June 07 From: Brasov ![]() |
am avut si eu un troncanit fata, dar in dreapta. am schimbat pivoti, capete de bare, bielete antiruliu si nu s-a intamplat nimic. dupa indelungi cautari, problema era de la piulita din capatul telescopului, aia de sub capota, care era insuficient de stransa. incercati si voi sa vedeti daca nu e de acolo problema.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/INITIALE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 10:26 |