Mi-am luat alt twingo - montare trapa electrica
![]() ![]() ![]() |
Mi-am luat alt twingo - montare trapa electrica
christistanciu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 24 February 09 From: Tapia-Lugoj-Timis ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
- TM70KMY
Twingo 2000 octombrie D7F 702 TWINGO X 4
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Faci comparatie..SI? Concluzionezi ca sunt diferite. Pana la urma poti sa faci daca vrei, un "bricolaj" (ti-am mai zis) insa sansele sa iasa naspa sunt mari, iar aia este o zona sensibila - nu uia ca e supusa DIRECT intemperiilor, ploaie, vant, zapada, mizerie etc. Adica trebuie tratata treaba cu maximum de seriozitate. daca inauntru pui un buton si se vede firul, nu e bai, ala e un buton care daca-ti place il tii daca nu il scoti. La trapa pe langa functionalitate (ca doar nu o lipesti cu silicon si nu o mai deschizi) mai trebuie sa fie si fiabilitate.
Stiu ca arata bine, si char e superb (parerea mea ca 70% din farmec, la prima vedere, trapa il da). INSA, puteai sa nu te grabesti si cumparai ce vroiai. Eu cand am luat masina, am pus o lista, si am zis asa: vreau aia, aia si aia. Apoi pe aceesi lista am zis asa: sunt dispus sa renunt la aia, aia si aia dar NU la aia si ailalta. Din fericire pentru mine am gasit intr-un final ce vroiam (OKAZII.RO ![]() Insa inainte cred ca vazustem vreo 8 Twingo dintre care vreo 5 la preturi EXTREM de atractive. INSA la mine nu conteaza NUMAI pretul, ca asa puteam sa iau orice altceva. This post has been edited by bubu782001: 21 Jan 2010, 23:02 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:40 |