Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mi-am luat alt twingo - montare trapa electrica

christistanciu
post 21 Jan 2010, 20:53
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Tapia-Lugoj-Timis

De vandut nu cred ca as avea succes acum in contextul actual al pietei auto, ma refer la un pret convenabil, mai ales ca Twingo cu faltdach l-am cumparat in 5 ianuarie, celalalt nu are deloc.

am studiat care ar fi diferenta, in primul rand chederele au alte distanțe, diferă șina de culisare, de fapt tot ansamblul. e clar ca pentru a face o comparație reala trebuie sa ai 2 demontate, unul textil și unul cu sticlă.
Asa ca ma las păgubaș.
Îmi place foarte mult (din poze) cum arată glasdach-ul, e superb.

--------------------
renault twingo - TM70KMY Twingo 2000 octombrie D7F 702
TWINGO X 4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bubu782001
post 21 Jan 2010, 22:58
Post #32

Membru autentic

Group: Members

Faci comparatie..SI? Concluzionezi ca sunt diferite. Pana la urma poti sa faci daca vrei, un "bricolaj" (ti-am mai zis) insa sansele sa iasa naspa sunt mari, iar aia este o zona sensibila - nu uia ca e supusa DIRECT intemperiilor, ploaie, vant, zapada, mizerie etc. Adica trebuie tratata treaba cu maximum de seriozitate. daca inauntru pui un buton si se vede firul, nu e bai, ala e un buton care daca-ti place il tii daca nu il scoti. La trapa pe langa functionalitate (ca doar nu o lipesti cu silicon si nu o mai deschizi) mai trebuie sa fie si fiabilitate.
Stiu ca arata bine, si char e superb (parerea mea ca 70% din farmec, la prima vedere, trapa il da). INSA, puteai sa nu te grabesti si cumparai ce vroiai.
Eu cand am luat masina, am pus o lista, si am zis asa: vreau aia, aia si aia.

Apoi pe aceesi lista am zis asa: sunt dispus sa renunt la aia, aia si aia dar NU la aia si ailalta.

Din fericire pentru mine am gasit intr-un final ce vroiam (OKAZII.RO biggrin.gif )

Insa inainte cred ca vazustem vreo 8 Twingo dintre care vreo 5 la preturi EXTREM de atractive. INSA la mine nu conteaza NUMAI pretul, ca asa puteam sa iau orice altceva.

This post has been edited by bubu782001: 21 Jan 2010, 23:02

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 04:40
Dacia