Catalog accesorii Megane, ...noutate sau nu
![]() ![]() ![]() |
Catalog accesorii Megane, ...noutate sau nu
Geronimo23 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005/Confort Privilege
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca pentru mine singura solutie este schimbarea HU... daca ar fi si alte HU compatibile cu functia de reglare a volumului fct de viteza...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Geronimo23 |
![]()
|
Am sunat azi la Alpine Romania si au un dispozitiv la 260 RON, care face legatura intre comanda de la volan, afisajul masinii si CD_Player Alpine.
Eu am sa dau luni telefon sa-mi dea un raspuns referitor la achizitie. Revin cu informatii. |
--------------------
Renault
Megane II
2005/Confort Privilege
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Iti pot spune eu ca lucrez in domeniu si avem la firma adaptoarele respective. Sunt 2 interfete, una costa 220 RON parca, cealalta 60. Dar trebuie vazut pentru ca nu merg pe orice cd-player de Megane. Daca este modelul tuner-list, merg sigur, daca este update-list, s-ar putea sa nu mearga, trebuie probat (scrie pe fata radio-cd-ului de care tip este). Asa ca aveti grija.
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Geronimo23 |
![]()
|
Poseidon cum pot da de tine pentru a testa aceste dispozitive, avand in vedere ca am modelul up-grade !!!
|
--------------------
Renault
Megane II
2005/Confort Privilege
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Vorbim pe PM
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
sab197 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 July 06 ![]() |
Ma uitam pe e-bay dupa un adaptor pentru ipod si am gasit ceva interesant: Adaptor care poate afisa numele melodiei
aici zice ca ar merge sa-ti afiseze pe ecran si melodia care o asculti si ca poti controla ipodul cu comenzile cassului. Am mai gasit unu unde zice ca nu poate afisa pee ecran numele melodiei Adaptor care nu poate afisa numele melodiei M-am uitat pe poza asta care am gasit-o pe forum aici si am comparat mufa adaptorului cu mufa din spatele cd-player-ului (cea de la mijloc jos) si mi se par numa bune una pentru cealalta ![]() This post has been edited by sab197: 28 Dec 2007, 22:29 |
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
pe forum gasesti de toate folosind functia search
am cautat eu pentru tine si am gasit aici pe cineva spor la cumparaturi si sa ne spui daca se potriveste |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
joeEstate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 May 07 From: bucuresti / slatina ![]() |
Si-a montat cineva Audio Connection Box?
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5 dci 85 cp
Lux Privilege - august 2007
|
|
dennys_19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 May 10 ![]() |
incercati la dealer-ul reno de pe bld.timisoara... eu akolo am vazut ca aveau si jenti OZ, o mini vitrina cu accesorii audio, etc.
This post has been edited by dennys_19: 17 Nov 2010, 22:24 |
--------------------
renault
megane 2
2004 1.6 16v
- gr-88-vmo
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
daca vrei sa dai de 5 ori mai mult pe totul...DA..incerarca la dealer reno....merge search-ul bine? ai gasit un topic vechi de gata 3 ani...
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 19:06 |