Consola centrala clio 3
![]() ![]() ![]() |
Consola centrala clio 3
mihaydon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cum adica s-a scorojit? la mine din cate vad nu este nimic vopsit, adica nu este ca si baghetele de langa...
oricum decat sa il schimbi mai bine il colantezi cu ceva gen imitatie carbon, este si frumos dpdv estetic si nici nu te duce mult la pret |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
mihaydon |
![]()
|
a cazut ceva odorizant si pur si simplu sa luat pelicula de vopsea in unele locuri ..ar merge si colant dar mai intai cum il desfac ???
|
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
uite un link catre un forum din franta cu tutorial
http://www.forum-clio.com/index.php/topic,5478.0.html are si poze, asa ca te descurci tu o sa demontez si eu plasticul acela pentru ca vreau sa il colantez ![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
mihaydon |
![]()
|
pai poate ne ajutam unu pe altul ce zici ?
|
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|
Eggy |
![]()
|
eu vreau sa pun folie carbon dar pe alb si inca nu am avut timp sa caut
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
wondam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 September 11 ![]() |
salut! de unde pot sa fac si eu rost de consola centrala de la clio 3 exact ca cea din forumul postat de eggy? ms
|
--------------------
Renault
Clio III
2006/1.4 16v
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Poti sa intrebi la dealer reno, desi s-ar putea sa iti trebuiasca codul exact al reperului. Sau poti cauta din dezmembrari
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:44 |