Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

cumpar catalizator euro2

gorun2
post 14 Oct 2007, 19:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Dacia injectie din 2000;am fost sa-i fac ITP-ul si am avut surpriza sa constat ca testul de noxe a iesit "non ok";l-am mai facut odata si la dacia service unde m-am dus gandidu-ma ca poate totusi nu-i catalizatorul; au surubarit ceva pe la evacuare,au curatat sonda lambda si au concluzionat ca e cel mai probabil de vina catalizatorul; si asta si din cauza ca prezinta semne de lovitura; ar mai putea sa fie si din cauza motorasului de relanti care nu are o functionare ireprosabila,dar noxele erau mult mai mari la turatii mari deci varianta cu relantiul nu se sustine si o alta idee ar fi din cauza culbutorilor.Deci e aproape sigur catalizatorul "ranit";as vrea sa cumpar unul nou da' nu facut din site si infundat cu vata de sticla;puteti sa-mi recomandati o firma care-l vinde mai ieftin si ofera garantie?
Va multumesc!

--------------------
dacia 1310CLi 2000 break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
poseidon06
post 14 Oct 2007, 20:27
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Uite, citeste topicul asta, poate te ajuta cu ceva: http://www.reno.ro/-OFERTA-sisteme-de-evacuare-t85125.html

NU FAC RECLAMA !!!

--------------------
Opel Astra J 2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride
Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP;
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 10:44
Dacia