Se merita garantia extinsa la Megane?, 487E/1an sau 798E/2ani???
![]() ![]() ![]() |
Se merita garantia extinsa la Megane?, 487E/1an sau 798E/2ani???
gabi_1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut si bine ai venit pe forum !
Inainte de a deschide un nou topic, foloseste functia Search si verifica daca s-a mai dezbatut problema pe care doresti sa o ridici. Referitor la garantia extinsa, poti citi aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41232 Discutii de tipul diesel vs. benzina nu sunt foarte indragite, iti dai seama si de ce probabil, eu am benzina, e cea mai tare, x are motorina e si mai tare. Da un search, probabil gasesti pagini intregi de astfel de discutii inutile, pentru ca fiecare isi ia ce vrea si ce crede el ca il ajuta mai mult, stiind cum va urma sa isi foloseasca masina (in oras, mai mult afara, etc.). Si in fond sunt banii tai, faci ce vrei de ei, daca eu iti zic sa iei diesel, tu iei diesel ca ti-am spus eu ? Jantele zic eu ca se merita, depinde de gusturi. Doar megane iti iei de banii astia, echipat rezonabil si in clasa compacta. Sau pardon, mai sunt cateva, kia cee'd, fiat linea. Ma rog, doar Megane as lua datorita confortului, designului, calitatii materialelor si faptului ca imi place pe de-a-ntregul masina. This post has been edited by poseidon06: 1 Oct 2007, 18:19 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 1) se merita garantie extinsa ? (indiferent de motorizare este la fel...si mult mai scumpa decit la CLIO...) dc da, pe cit timp? NU merita QUOTE 2) ce include garantia extinsa (dc o faci)? Cere contractul de la dealer QUOTE 3) nu fac mai mult de 15 000 / an. Benzina sau motorina? (Manager 16V 110CP=13150E sau 1.5DCI 85CP=13850E ....fara nici un fel de optiuni) Daca mergi mult in oras, diesel. daca mergi mai mult in weekend sau concedii --> benzina QUOTE 4)se merita jante din aluminiu 16 tip Tuxedo la 356E in plus? Absolut NU. QUOTE 5) acum, la aceeasi bani v-ati lua tot Megane? DA. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
1.garantia extinsa se poate face si in timp nu neaaparat la inceput.Cred ca pana intr-un an daca nu ma insel.Asa ca iei masina vezi primu an cum merge si poate ii faci si un test ceva si te hotarasti apoi daca faci prelungire de garantie sau o vinzi
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
lucien |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 29 May 07 ![]() |
Pentru garantie extinsa se poate in primul an de la achizitie ( am vorbit cu mai multi dealeri ). Trenul de rulare este garantat 50.000 km. Pentru motorizare - depinde de nr de km rulati pe an si cum iti place : dai mai putin pe masina si mai mult la fiecare alimentare sau dai mai mult pe masina si mai putin la fiecare alimentare ( dar revizii mai dese - benz= 15.000 km, diesel= 10.000 km ).Jantele sunt intradevar cam scumpe dar de efect ( eu am ) si , in mod surprinzator, tin si la gropi ( am luat cateva si nu am avut probleme ) iar daca te hotarasti sa le iei mai tarziu chiar nu se merita ( intre - depinde de dealer - 800 si 1100 de lei BUCATA ).Restul faci cum crezi.
Bafta la achizitie! |
--------------------
Renault
Megane sedan
- PH -- xxx
an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Garantia extinsa nu prea merita ( parere personala), insa poti folosi functia search si vei afla mai multe de ce.
Ce contine contractul .. vezi la un dealer Daca faci sub 20.000 km anual nu merita sa iei un diesel din cauza diferentei de pret de la achizitie a carei amortizare in timp este mult mai mare. Jantele de aluminiu sunt o alegere pur personala. La ultima intrebare ( parere pur personala) DA |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
La Megane eu as zice ca merita garantia extinsa, am auzit destule povestiri pe la cunostinte..
Jantele clar! se schimba foarte mult aspectul masinii |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Garantia merita in functie de cati km faci anual. Daca faci ~25.000km atunci NU merita, caci dupa 2 ani vei fi epuizat toti km acoperiti si de garantia extinsa.
Restul chestiilor acoperite nu sunt asa scumpe si au o probabilitate de stricare mult mai mica. Nu cred ca are rost sa blochezi 1000E timp de 4 ani, cand de banii aia poti lua diesel fata de benzina si sa iti mai si ramana de cateva mii bune de kilometri! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:26 |