Gaming, Mai avem timp?
![]() ![]() ![]() |
Gaming, Mai avem timp?
diesel_power |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|||
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Cel mai tare joc pe care l-am jucat e Mafia...GENIAL JOC!!!!!!!
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@diesel_power eu jucam jocul ala. Era dragut. Mergeam cu 150 cu Zil-ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, a fost foarte tare Mafia. L-am jucat atunci cand aparuse... Tin minte ca cel mai greu mi-a fost la cursa aia tampita auto.. Am pierdut ceva timp incercand sa trec...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu de cam 2 luni am redescoperit counter strike...mai acum ceva ani jucam destul de mult cs 1.5, acum am descoperit cs 1.6, chiar mi-am luat cd original cu licenta si joc zilnic. nu sunt un as al acestui joc dar nici ultimul nu sunt. pe servere ma gasiti cu acelasi id-daca este vreunul pasionat.
mai joc deasemenea NFS-imi place la maxim cand am 190M/h si intru in curbe stranse...super joc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@bashtalu pe ce servere intri?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haideti sa facem un joc ... Stabilim o zi si o ora si ne vedem pe mess amatorii, si ori gasim un server gol ori face unul din noi jocul...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
O idee foarte buna Alex. Cel mai bine ar fi sa gasim un server gol sau daca are cineva un server (parca Drk zicea ceva de un server) si intram si jucam acolo.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
A l e x |
![]()
|
Eu azi am intrat in CS pentru prima oara in ceva luni si am ordonat serverele dupa latency... Am gasit unul avea 0/17 jucatori... Latency 2... Trebuie sa ne gasim pe mess sa gasim un server ok pt. toti, il punem la favorites si aia e
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca vrea cineva sa faca serverul (Lan) trebuie sa aiba Steam (licenta). Cine nu are licenta (nu ca ar fi posibil asa ceva) poate intra pe servere no-steam. Am server, banda este de la fibernet, la diferite ore este si gol. Daca nu e gol mai fac un server pe statie si rezolvam. Contact me. (Am si id de YM)
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bear_mc |
![]()
|
Ar fi de preferat sa fie un server numai pentru noi. Eventual si parolat. Daca Drk ne poate ajuta cu asa ceva ar fi perfect. Cum facem sa stabilim o zi o ora in care sa jucam?
![]() This post has been edited by bear_mc: 23 Oct 2007, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bagati adresa serverului aci'. sa intru si io si sa va dau neste head-shot-uri. sau sa va iau grupa sanguina cu cutitu
![]() p.s travian pe serveru' 3 joaca vreunu. sa-mi deie si mie neste resurse. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
va ajut doar daca stiu si cand. ne organizam si fac un server
![]() intre timp puteti juca pe azteca2.d3vil.ro (sper ca nu e grav ce am facut) This post has been edited by DrK: 23 Oct 2007, 16:15 |
--------------------
Sedan
Negru
|
bear_mc |
![]()
|
@cristib eu mai intru pe serverul asta: cs.novuslink.ro
@Drk unul mic in seara asta?? Ca sa isi ia..aaa pardon sa ne dea niste headshot-uri cristib. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
DrK |
![]()
|
sorry. nu azi. ne uitam la meci...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai hai sa ne punem de acord la o zi si o ora. si daca se poate face un server numa' ptr noi ar fi ok. io de ex as putea in fiecare zi dupa ora 18 (mai putin in weekend).
si nici n-am nevoie de arme ca sa va "dovedesc". scot gloantele din incarcator si arunc cu ele dupa voi ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
Daca vrea careva sa arunce cu gloante in mine ma gasiti pe serverul pe care l-am scris mai sus dupa ora 19-19:30. Nick-ul e :RaZna.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu intru pe serverele pe care le am in lista. unde e lume intru si eu, dar prefer fy_snow
stabiltiti o ora anume sa intram mai multi, eu pot seara dupa 8 sau in weekend nickul meu e acelasi am steam |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bear_mc |
![]()
|
Am terminat Sniper Elite.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
bashtalu |
![]()
|
facem un cs 1.6 duminica asta?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
bear_mc |
![]()
|
facem
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
bashtalu |
![]()
|
hai...pe ce server intram?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Football Manager 2008 (sau oricare altu) nu joaca nimeni?
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
- B-xx-xxx Pensii Private ING!!
|
|
DrK |
![]()
|
Fifa Manager a aparut ieri.. un motiv foarte bun sa ma dau lovit la munca
![]() am probat, am vazut, am citit, am jucat.. acum pot continua munca linistit. |
--------------------
Sedan
Negru
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
pe travian. ro, serverul 1 am un cont, m-a captivat jocul
Super tare si acum este Return to Castele of Wolfenstein, dupa ce l-am jucat de vreo 8 ori, acum am descoperit jocul in retea, super tare, super harti. MOHHA si seria Battelfield(1945, batt2, Vietnam) iarasi super jocuri. CS nu ma atrage, cred ca nu m-a prins virusul inca... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
bear_mc |
![]()
|
Return to Castele of Wolfenstein e un super joc (cam tras de par la final dar...merge). Ce mai impuscam la nazisti
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
DrK |
![]()
|
battlefield este un joc foarte complex. am ramas uimit de nivelul de joc din alte tari unde fiecare isi facea treaba. (existau si medici chiar)
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Am si parole daca vrei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:34 |