Super reclama facuta de cei de la Reno!, Parerea mea, nu dati cu pietre! :)
![]() ![]() ![]() |
Super reclama facuta de cei de la Reno!, Parerea mea, nu dati cu pietre! :)
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
A fost la sectiunea "Clipuri Video"
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Da, pusa de mine :>
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Dati-mi voie:
Mie-mi placu muzica |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gagarin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 20 September 07 ![]() |
misto reclama ... 5 stele NCAP e singurul lucru cu care se pot lauda insa as vrea sa vad una cu referire la fiabilitate ..... ceva gen 100 000 km fara probleme sau motor renault ajuns la 1 mil. km .... deja e SF ce zic eu aici , nu ?
|
--------------------
Alfa Romeo
156 2.5 V6
1999 / Distinctive
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
OFF: vezi ca nici Alfa 156 nu sta mai bine daca tot spamuiesti forumul fara a avea nimic concret de zis
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gagarin |
![]()
|
QUOTE(semit @ 2 Oct 2007, 11:46) OFF: vezi ca nici Alfa 156 nu sta mai bine daca tot spamuiesti forumul fara a avea nimic concret de zis ![]() am mai zis pe aici ce probleme am avut cu alfa ... cand vei avea 130 000 km cu renault-ul tau da-mi un mail si spune cat timp ai pierdut prin service si vom discuta pe date concrete . asta daca ajungi cu unul la 130 000 km ..... eu vorbesc din proprie experienta avand ambele marci pe mana . tu fabulezi din auzite .... si iti mai zic ceva . am avut demult un Renault Fuego care ajunsese la peste 500 000 km si mergea super ok . nu am stat cu el la reparat nici un sfert din cat am stat cu megane-ul nou nout pana la 30 000 km ...... e adevarat ca ala nu avea 5 stele NCAP dar macar functiona .... |
--------------------
Alfa Romeo
156 2.5 V6
1999 / Distinctive
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
tu vorbesti avand 2 masini pe mana...ca n-ai avut toate modelele de la producatorii astia
oricum, din ce am vazut la diferiti amici, dupa fiat, alfa e cea mai proasta ![]() si ca sa nu fiu chiar off-topic: super-tare reclama ![]() This post has been edited by herculane: 2 Oct 2007, 14:15 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact, reclama era subiectul principal.
Eu as remarca o schimbare a modului in care se comunica Renault recent - si o face foarte bine Publicis Worldwide. Alta treaba de remarcat - si sa-l prind eu p-ala care sare acum!!! ![]() Probabil Renault a obosit sa se tot confrunte cu o prejudecata (recunosc, confirmata uneori) cum ca nu sunt masini fiabile; eu zic ca prejudecata e la noi - masinile din ziua de azi nu mai sunt asa fiabile ca pe vremuri iar inainte diferenta intre Renault si alte marci era intr-adevar, mare. Acum cred ca s-au mai egalizat usor lucrurile in ambele sensuri - si Renault-ul a crescut la fiabilitate si alte marci au mai crescut. Parerea mea! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
gagarin |
![]()
|
QUOTE(herculane @ 2 Oct 2007, 14:15) tu vorbesti avand 2 masini pe mana...ca n-ai avut toate modelele de la producatorii astia oricum, din ce am vazut la diferiti amici, dupa fiat, alfa e cea mai proasta ![]() oricum , cel care se baga in seama aiurea esti tu care probabil ai mai avut pe mana o trotineta inainte de clio ... tu si amicii tai va laudati care are masina mai proasta .... ? si in general amicii tai au ori fiat ori alfa , nu ? in primul rand mai strange si tu cativa ani niste bani ca sa iti permiti o alfa , iar dupa ce vei merge cu ea poti sa iti dai cu parerea si nu din auzite de la niste amici care au cazane alfa din 80 - 90 . |
--------------------
Alfa Romeo
156 2.5 V6
1999 / Distinctive
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
clar, tu ai masina de 10 ani, eu am masina din 2007 si 2003, si tot eu sa mai strang bani?!
![]() ![]() tare incepi aiurea pe thread-ul asta sa te iei de fiabilitatea reno, ti se spune ca si alfa e varza si te ataci. poate ai dreptate, cine stie cat ai patimit cu alfa aia si acum nu-ti mai cumpara nimeni cazanul. daca la tine in comuna alfa ta e cea mai tare nu inseamna ca nu exista nimic mai bun ![]() nu prea am obiceiul sa ma cert cu cei frustrati asa ca voi spune pas mai departe... This post has been edited by herculane: 2 Oct 2007, 16:27 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
Dan73 |
![]()
|
Hercule , lasa-l in pace...dupa ce spune in direct, probabil pe pm e numai spume si vede numai rosu. Probabil el a platit alfa aia de noua nestiind ca e din 99. Asta e tipul de om pt care numai numarul banilor si masina definesc un om.
This post has been edited by dan73205: 2 Oct 2007, 17:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pana una alta.. eu nu vad cuvantul "alfa" scris in titlul topicului.. asa ca cine mai aduce vorba despre vreo alfa, sau.. despre orice altceva decat subiectul topicului.. are pauza de la forum cateva zile
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Dan73 |
![]()
|
Cineva era suparat ca Renault nu face reclame in care sa se laude cu fiabilitatea (se remarca, sper, ca sunt on topic pt ca vorbesc despre reclama) ca si cum alte firme - recunoscute pt penuria de designeri, desenatori, proiectanti si ce or mai fi ei lipsiti de simt artistic - fac reclame in care se face referire la frumusetea masinilor lor. Nu era nimic asta, dar cand se ofenseaza si raspunde cu totul deplasat si jignind mi se pare normal sa fie pus la punct. Si ca sa nu fiu exmatriculat nu o sa pronunt cuvantul interzis, dar o reclama destul de noua la acea masina SIGUR face referire la frumusetea ei (indiscutabila dealtfel...parerea mea) si nu la fiabilitate sau la cate stele are.
This post has been edited by dan73205: 2 Oct 2007, 18:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gagarin |
![]()
|
QUOTE(herculane @ 2 Oct 2007, 16:18) clar, tu ai masina de 10 ani, eu am masina din 2007 si 2003, si tot eu sa mai strang bani?! ![]() ![]() tare incepi aiurea pe thread-ul asta sa te iei de fiabilitatea reno, ti se spune ca si alfa e varza si te ataci. poate ai dreptate, cine stie cat ai patimit cu alfa aia si acum nu-ti mai cumpara nimeni cazanul. daca la tine in comuna alfa ta e cea mai tare nu inseamna ca nu exista nimic mai bun ![]() nu prea am obiceiul sa ma cert cu cei frustrati asa ca voi spune pas mai departe... imi pastrez opinia si te sfatuiesc sa mai strangi niste bani si ca sa iti permiti o masina buna . altfel , daca toata lumea ar fi multumita ca si tine de cele doua tomberoane pe care le-ai primit cadou , inseamna ca vom ajunge la cum era Romania in anii comunismului adica o tara unde toata lumea are aceeasi marca de masina care , culmea , este si extraordinar de buna ..... ![]() un calcul simplu pe care l-ar putea face un copil de clasa a 3-a ar demonstra ca masina mea are 8 ani si nu 10 dupa cum ai calculat tu pe abac sau pe degete . dar nu ma mir la tine pentru ca vad ca in opinia ta Bucurestiul e comuna ...... mai mergi si tu pe la scoala eventual chiar din clasele primare , poate inveti adunari si scaderi .... nu ma iau de fiabilitatea Renault din simplu motiv ca nu am de ce sa ma iau , ea nu exista .... mi se spune ca e varza o marca oarecare , nu conteaza ca e cea a masinii mele , dar de catre cine ..... ??? esti cumva inginer mecanic sau faci studii pe marci auto ca nu inteleg de unde parerea asta de expert in domeniu ? eu imi dau cu parerea strict pe date concrete deoarece am avut Renault si stiu cat am stat cu el prin service . crede-ma ca nu ma apuc sa zic ca o anumita marca e varza din auzite sau pentru simplu fapt ca asa am eu chef ... |
--------------------
Alfa Romeo
156 2.5 V6
1999 / Distinctive
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
misto reclama........
sincer fiecare ar trebuii sa gaseasca punctul lor forte si sa il scoata cat mai mult in evidenta..... la reno e cele 5 stele........ ce vroiati sa faca reclama la 5 stele la masina asta.... ![]() ![]() http://www.euroncap.com/tests/alfa_romeo_147_2001/108.aspx ps e mai noua decat cea din semnatura colegului nostru This post has been edited by b76bgaarh: 3 Oct 2007, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gagarin |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 3 Oct 2007, 10:39) misto reclama........ sincer fiecare ar trebuii sa gaseasca punctul lor forte si sa il scoata cat mai mult in evidenta..... la reno e cele 5 stele........ ce vroiati sa faca reclama la 5 stele la masina asta.... ![]() ![]() http://www.euroncap.com/tests/alfa_romeo_147_2001/108.aspx ps e mai noua decat cea din semnatura colegului nostru 1. admin. te rog sa te ti de cuvant si sa constati ca in mesajul de mai sus apare cuvantul interzis .... 2. nu , e clar ca nu intelegeti mesajul .... deci repet .... nu aveti la ce sa folositi cele 5 stele ale voastre pentru simplu fapt ca nu puteti avea accidente atata timp cat masina sta numai prin service ... e ca si cum m-as lauda eu ca sunt pregatit sa ma intalnesc cu un crocodil prin Bucuresti .... iar loganul mai intai ar trebui sa isi pastreze anvelopele pe jante in curbe ca sa se poata deplasa si sa nu se rastoarne ... unii dintre voi inteleg la ce ma refer .... |
--------------------
Alfa Romeo
156 2.5 V6
1999 / Distinctive
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai putem sa incepem cu warnurile, stimabile Claus!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
Repet - am deschis discutia in ideea de a discuta abordarea noua in comunicare pe care o are Reno - ca masina fiabila si foarte sigura.
Nu e mare branza sa nu ne abatem, sincer.... Deci, comentarii apropo de comunicarea cum ca "mai bine iti iei o masina fiabila, un reno megane"???? Eu imi sustin punctul de vedere - au abordarea asta ca sa elimine prejudecati si sa demonstreze ca nu sunt mai prejos ca alti producatori similari. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:54 |