Consum Clio Symbol BVA
![]() ![]() ![]() |
Consum Clio Symbol BVA
adi-adi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol bva
2006
|
|||
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Eu pana acum am facut 1500 km din care 65% urban si doar 35% in afara.Nu am resetat niciodata computerul de bord si am pana acum 8,6% consum mediu.Eu nu am Clio, ci Megane 1,6, 16v BVA.
Sper ca nu te superi ca am scris aici, dar oricum sunt fff.putini cei care iti vor raspunde avand in vedere numarul mic de detinatori BVA. Numai bine.! |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
eu zic ca e un consum normal pentru primul poster, iar pentru cel de-al doilea, UAU!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu nu stiam ca exista Symbol cu BVA.
Megane-ul de 1.6 are distributie variabila, si de aia consuma putin. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
helldriver11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
Mi se pare un consum super bun, foarte apropiat de cel indicat in cartea masinii.Eu am deschis un topic despre calitatile Symbol-ului cu BVA.
Intrucat adi-adi esti unul din putinii posesori de astfel de model, te rog, spune-mi cateva impresii despre problemele care poat aparea la un asemenea model, care ar fi particularitatile sale etc. Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:08 |