stopuri topite
![]() ![]() ![]() |
stopuri topite
DCC |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 12 November 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci
2008
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
BAY15d P21/5W
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DCC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 12 November 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc Hack pentru raspuns!
Intre timp mi am schimbat si becul, dar ar trebui mentionate urmatoarele, orice bec de acest tip are pinii laterali de contact dispusi simetric unul fata de celalalt (unul mai sus si celalalt mai jos), insa Renault s-a gandit ca pentru Megane e prea "banal", iar pe soclul din tripla merg doar becuri cu respectivii doi pini un pic defazati (unghiul dintre ei, e mai mic de 180 de grade ca sa zic asa) si mare mi a fost surpriza cand nu am putut monta singur becul. Imediat am tras concluzia ca trebuie sa fie o facatura de-a Renault ca sa cumperi becuri doar de la ei. Am zis ok, ma duc sa cumpar, daca sunt becuri asa exclusiviste trebuie sa aiba si un pret pe masura. Ma duc la Bras, dealar din Iasi sa cumpar becurile, cand le iau si ma uit la ele, erau fix ca si cele cumparate de mine (respectiv cu pinii dispusi diametral). Bineinteles l-am intrebat daca nu au alte becuri, intrucat cele furnizate de ei in mod sigur nu o sa poata fi montate. Mi au zis ca de astea monteaza si ei si ca nu au altele. I-am rugat sa imi arate si mie cum le monteaza ca eu am incercat si nu am reusit. A venit nenea electricianul, a desfacut tripla, a constatat ca nu are cum sa intre becul respectiv in soclu prin urmare s-a dus repede in atelier si a adus o pila, cu care a redus dimensiunea pinilor respectivi, succesiv pana a reusit sa introduca becul in soclu. Prin urmare, daca ramaneti fara becul respectiv si sunteti pe drum sa aveti si o pila fina la voi. Sper sa va ajute povestioara mea, pentru ca e destul de frustrant.... Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:40 |