Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Oricum va fi un design foarte indraznet... asa cum a fost si pana acum... ceva mult inaintea celorlalti... ultmile CGI-uri sunt cam "cuminti" .
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Aduce a Astra H....
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu rasare!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare, chiar daca e CGi, daca ar mentine si preturile, sa nu le creasca cu prea mult...
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Alte poze spion.
Attached thumbnail(s) 9080214.015.Mini1L.jpg ( Size: 139.62k ) Number of downloads: 636 9080214.015.Mini2L.jpg ( Size: 126.89k ) Number of downloads: 513 9080214.015.Mini3L.jpg ( Size: 115.03k ) Number of downloads: 509 9080214.015.Mini4L.jpg ( Size: 114.01k ) Number of downloads: 460 9080214.015.Mini5L.jpg ( Size: 109.49k ) Number of downloads: 502 9080214.015.Mini6L.jpg ( Size: 114.12k ) Number of downloads: 272 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
aphophis |
![]()
|
ce parere aveti? vor pastra si renault megane 2 sedan in oferta (ceva in genul lui opel astra classic) sau vor trece direct la renault megane 3 sedan? Cred ca pentru 2-3 ani dupa lansarea meg-ului 3 ar merge sa lase si megane-ul 2 sedan la un pret ceva mai mic, probabil s-ar vinde destul de bine. Voi ce ziceti?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Eu astept sedanul. Am o (mare) problema cu hatch-urile. Mi se par pur si simplu niste masini neterminate. Daca as avea un hatch, parca mereu as astepta sa vina din partea Renault scrisoarea in care sa ma recheme cu masina in service..."ne scuzati, la lotul dumneavoastra de masini a existat o problema de fabricatie...am uitat sa le sudam si spatele..."
|
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Parca se lamurise treaba. Nu va exista Megane 3 sedan. Sau cel putin nu se afla in calculul celor de la Renault.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aaddrryyss |
![]()
|
Pai ce, e dupa ei ?
![]() Eu cred ca in cele din urma vor da drumul si la asa ceva...nu se poate sa ignore cerintele pietei. Ca nu se vor vinde in vest e o treaba, dar pentru restul lumii... Oricum, ca idee, daca actualul Megane nu avea versiune in 3 volume, imi luam pur si simplu masina de la concurenta...care avea. Deci totul e bine cand se termina cu bine. |
--------------------
Dacia
1410
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai nu e chestie de "daca avem clienti". E chestie de "avem suficienti clienti astfe incat profitul obitnut din vanzarea sedanului sa ocopere costurile suplimentare aduse de dezvoltarea acestuia?"
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca si Opel a facut Astra H sedan dupa ceva vreme pentru ca e cerere inseamna ca se acopera costurile (Opel n-are profitul si cifra de afaceri a Renoului). Daca nu vor face Megane3 Sedan ei vor pierde... Ma rog, daca fac Meganu' 3 urat oricum pierd...
Cei de la Reno au reusit in 8 ani de zile (de cand am luat prima mea masina straina, o superbitate de Laguna 1 facuta in 1997 si luata de la nemti) sa ma faca din client fidel de Renault in Non-client de Renault. Si asta 95% din cauza designului care o ia la vale de vreo doi ani. (Si 5% datorita fiabilitatii slabe la Laguna 2... Laguna 1 in 5 ani cat am avut-o nu mi-a facut nici o problema, si avea peste 100.000 km cand am luat-o - 1,8 8v 90 CP Echipare Concorde) Sincer Laguna 1 e printre cele mai frumoase masini facute de Reno ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 22 Feb 2008, 11:28 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Daca va uitati mai bine doar in est se vand cu adevarat sedanurile. Orice masina care are varianta hatch sau break nu va avea vanzari la sedan in vest. In primul rand este faptul ca la hatch, desi volumul portbagajului este mai mic, este mai usor de manevrat prin oras, rabatarea scaunelor spate duce la un volum de portbagaj muuult mai mare decat la sedan, iar daca ei isi iau masina cu portbagaj mare, isi iau break pentru mai multe motive: este mai spatioasa, are oricifiul de incarcare mult mai mare decat sedan, inclusiv pragul de incarcare mai jos, este mai... sa zicem multifunctionala. Intrebati pe oricine vine din vest. La noi nu stiu de ce, exista inca un fel de preconceptie cu masinile break, ii e omului rusine ca are break. Probabil ca ati vazut ca variantele sedan la masinile hatch se vand aproape exclusiv in europa de est: 206 sedan, m2 sedan, astra sedan, focus sedan. Desi tatal meu are sedan, si acum zic ca daca vrei mai mult spatiu pentru bagaje, e mult mai versatil un break.
This post has been edited by czs: 22 Feb 2008, 11:37 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Asa este dar megane a avut intotdeauna toate variantele de caroserie..trecand prin sedan, hatch 3 si 5 usi, cabrio, monovolum, break. Asa ca eu cred ca megane o sa acopere iarasi si cu varianta 3 toate segmentele de caroserie, chiar daca or sa apara pe rand ..Si la megane 2 varianta sedan a aparut dupa hatch..
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
QUOTE(czs @ 22 Feb 2008, 11:36) In primul rand este faptul ca la hatch, desi volumul portbagajului este mai mic, este mai usor de manevrat prin oras, rabatarea scaunelor spate duce la un volum de portbagaj muuult mai mare decat la sedan, iar daca ei isi iau masina cu portbagaj mare, isi iau break pentru mai multe motive: este mai spatioasa, are oricifiul de incarcare mult mai mare decat sedan, inclusiv pragul de incarcare mai jos, este mai... sa zicem multifunctionala. Chiar asa...ma intreb la ce mama naibii s-or mai fabrica inutilitatile astea de sedanuri... Si nu ma refer doar la Megane. De ce de pilda nu se face Alfa169 doar in versiune hatch si Audi A8 doar in versiune break... |
--------------------
Dacia
1410
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Adrys, nu o da in diverse. Vorbim de clasa mica si compacta, nu de clasa medie, unde nu prea exista Hatch, exista cel mult sportback (Vectra, Mondeo).
Va aparea si Megane Sedan, e si o chestie de marketing sa ai 5 variante de modele pe aceeasi platforma... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Ceea ce am uitat sa adaug este exact ce a zis si zetu, faptul ca sedan o sa apara candva mai incolo fata de hatch. Iar in legatura cu ce ai zis aaddrryyss, nu incurca lamaile cu portocalele. asa cum ai vazut spre exemplu, chiar daca a4, a6 si a8 sunt sedanuri, ai vazut tu a3 sedan? Multumesc AlexC pentru completare.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu va exista megane 3 sedan.
va exista altceva. |
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
czs |
![]()
|
Viitorul apropiat o sa ne raspunda la intrebarea cu m3 sedan.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.556 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Am oarece îndoieli că M3 nu va avea și o variantă sedan. Care va apare mai târziu, când M3 se va lansa, sedanul nu cred că va fi și el prezentat.
M3 se va lansa în toamnă, probabil că în iarnă vor începe vânzările și undeva în primul trimestru din 2009 eu zic că va apărea și sedanul. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.556 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Am întrebat prin e-mail zilele trecute la Renault France dacă Megane 3 va avea și variantă sedan și când va apare ea.
A doua zi francezii mi-au răspuns: QUOTE Hello, Thank you for your interest in Renault. We received your email and we will be providing you with a response as soon as possible. If you have additional queries, please indicate the email reference number [57728-1203931631]. Thank you for your visiting www.renault.com The Renault.com Team Vanessa Delettre RENAULT Corporate Communications Apoi m-au trimis în altă parte: QUOTE Hello, Thank you for your interest in Renault. Your request has been forwarded to the customers relations department who will be providing you with a response as quickly as possible. We remain at your disposal for any further information. Thank you for your visiting www.renault.com The Renault.com Team Vanessa Delettre RENAULT Corporate Communications Care s-a dovedit a fi Vocea Clientului Renault România: QUOTE Stimate domnule xxxxxxxxxxxx, Va confirmam primirea mesajului adresat Serviciului Relatii Clienti Renault Franta si va multumim pentru increderea acordata. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca in prezent Renault Nissan Romania nu detine data previzionala pentru lansarea acestui model in Romania. Daca sunteti de acord sa primiti informatii despre acest produs in momentul in care Renault Nissan Romania il va comercializa, va rugam sa va exprimati disponibilitatea printr-un e-mail. Va recomandam sa accesati site-ul companiei noastre www.renault.ro unde veti gasi toate informatiile legate de vehiculele Renault comercializate pe teritoriul Romaniei. Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra. Cu deosebita stima, Eliza Stoicescu Vocea Clientului Renault Tel.: 021 203 88 58 Fax: 021 203 88 80 e-mail: voceaclientului.renault@renault.com |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Asa e. Good point. Clio 3 va avea Symbol in toamna.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In toamna la ei sau la noi?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu te-ai obisnuit? Noi fraierii din Romania mai avem de asteptat. Pana la anul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Alfred @ 28 Feb 2008, 13:59) Un megane 2 sedan modificat mai consistent te-ar multumi? Nu de alta, dar si despre clio 3 s-a spus ca nu va avea versiune sedan, ceea ce nu inseamna insa ca symbolul ramane asa cum este acum. pai sa vedem si designul bla bla si mai ales .. preturile si siguranta pasiva. cat despre clio3 symbol sa inteleg ca va fi un symbol modificat puternic ca megane-ul de care ziceai? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in toamna la noi
|
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 28 Feb 2008, 20:25) pai sa vedem si designul bla bla si mai ales .. preturile si siguranta pasiva. cat despre clio3 symbol sa inteleg ca va fi un symbol modificat puternic ca megane-ul de care ziceai? Asa mi s-a aratat in visele mele, daca imi este permis sa citez din clasici. Daca vrei sa iti pui imaginatia la incercare: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1259926 In ceea ce priveste Megane 3, ca despre el e vorba aici, nu va fi nici el uratel, mai ales ca diferentele dintre versiunile cu 5 si 3 usi vor fi destul de importante. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
f urat megane`ul 3 .... mai frumos este bicorpul 2.2 ....
nustiu ce au avut designerii astia de la technocentre renault cand l-au desenat ... sunt total dezamagit.... ![]() p.s. si de laguna 3 am acceasi parere - e mai frumoasa laguna mea 2.2 ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Discutati numai despre Megane 3 si nu despre Laguna sau alte modele... De asemenea, fara versusuri. Topicul a fost curatat, si s-au aplicat sanctiuni usoare. De acum inainte se lasa cu suspend.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 18:43 |