Votati pentru legi mai dure, impotriva celor care maltrateaza animale
![]() ![]() ![]() |
Votati pentru legi mai dure, impotriva celor care maltrateaza animale
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(gdm @ 25 Sep 2007, 09:32) imi amintesc de o campanie facuta de antenele evreului voiculescu. Au filmat un taran ca isi batea caii ca nu trag si jurnalistii se aratau foarte socati. Dar eu va intreb daca nu mai vrea calul sa traga, care ar fi solutia nonviolenta propusa de dvs: -sa-i reciti poezii patriotice? -sa-i promiti ca-i cresti portia de ovaz? Posturile tv nu au dus nici o campanie impotriva taxei speciale auto, nu fac nici o dezvaluire despre mafia din imobiliare; in schimb duc campanii furibunde impotriva amarasteanului caruia nu-i trag caii. Nu uitati ca proprietarul are drept de viata si de moarte asupra propriilor animale ![]() In halul ala se bate un cal....ca il mai mangaie carutasu pe spinare cu biciu da, da' nici in halul ala nu se face...tipu ala era un idiot care habar nu are ce inseamna un cal. Pentru el, apa, paie si bataie....halal om. Oameni din astia gaseai inainte si prin armata...unii fruntasi, caporali....si alte grade.... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
I-as intreba pe astia care se dau asa rotunzi ca omoara un animal, de ce nu-l fac la loc? Daca sunt asa "barbati" sa omoare sa fie asa destepti sa-l invie...
Cu 100 de ani in urma? Cred ca e putin spus... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
mata e divina
This post has been edited by rooster: 25 Sep 2007, 13:16 |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rog sa incercati sa ramaneti la subiect. Regulament - se ataca idei nu persoane -. Fiecare e cu placerile lui si cu ideile lui.
Eu sunt 100% impotriva a ceea ce au facut chestiile alea pisicii si sunt 100% pentru legi mai dure. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(rooster @ 25 Sep 2007, 10:29) Vanatoarea sau pescuitul nu e pentru distractie (sau relaxare ![]() Discernamantul este la locul lui, dar asta nu-i opreste pe palestinieni sa arunce in aer israeliti, pe americani sa bombardeze pentru petrol, baietii sa se cafteasca pentru muieri, sa elimin mata din spatiul meu de locuit unde sunt proprietar si ea se caca .... In primul rand ca nu a spus nimeni ca e de acord cu vanatoarea sau pescuitul. Totusi, exista o mica diferenta (cel putin in cazul vanatorii): animalul este ucis, nu torturat. Vanatorul nu joaca fotbal cu iepurele pe care il vaneaza... (ca sa evit glumele ulterioare: joaca fotbal cu iepurele pe post de minge). In al doilea rand, si fiintele umane se caca. Si nu folosesc toti toaleta. Sunt cumva impuscati aia care isi fac nevoile pe marginea drumului?! QUOTE(rooster @ 25 Sep 2007, 10:33) Cine ne apara de mate si caini? Sau au animalele grija ? ? Au si ele cod penal sa nu urle, miaune, muste, zgaraie FARA SA FIE PROVOCATE ! ? Sa nu miaune?! Al naibii, asta e cea mai grava forma de poluare fonica... nu manelele la maxim... nu alarmele prost reglate... This post has been edited by BlaueCorsa: 25 Sep 2007, 10:37 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aha, deci se pare ca rooster nu e de acord cu pisicile care se caca pe unde apuca. Are el ceva dreptate, dar el pentru asta ar juca fotbal cu pisica. Eu am ce am cu oamenii care gandesc asa de infect si inapoi. Sa joc si eu Carmageddon cu specimenele astea? Dupa o gandire ingusta ca a lui rooster, as fi perfect indreptatit sa fac Carmageddon cu ei.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vanatoarea si pescuitul sunt barbarisme, insa omorarea in chinuri a unui animal este imbecilitate de-a dreptul. La fel sunt si extremistii arabi. Si una e sa deschizi usa si sa dai mata afara - daca te deranjeaza, si alta e sa dai cu sutul in ea pana crapa. Intre a pedepsi pe cineva si a-l omori in chinuri si bataie de joc e o distanta mare, egala cu diferenta dintre maimuta care se scarpina-n fund si pe urma suge degetul si omul care sta pe chat cu laptopu' pe wc. Sau poate unii cred ca mata e un animal inferior omului si atunci poti sa faci orice vrei cu ea, dar cine are complexe din astea atunci tot la stadiul de maimuta a ramas, chiar daca sterge degetul ala de pantaloni inainte de a-l duce pe la nas.
This post has been edited by thecagero: 25 Sep 2007, 10:44 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
![]() Chiar si cu un caine violent, daca stii cum sa reactionezi ramai fara urme de capsator. Am nenumarate experiente la activ si inca nu am patit nimic. Animalele actioneaza din instinct, oamenii gandesc inainte sa faca ceva.....sau cel putin asa ar trebui. Referitor la povestea cu accidentul, sunt convins ca e vorba de soferi infecti. Ai auzit de conduita preventiva? Trebuie sa circuli cu o viteza care sa iti permita evitarea ORICARUI pericol !! Cat despre cel din spate care e posibil sa isi faca garaj din tine .... nu e o prioritate. Pt asta exista o distanta minima de respectat intre autovehicule si nu este problema mea daca cel din spate poate frana sau nu. Daca e bou sa iasa prin parbriz. De curiozitate.....la cate treceri de pietoni sau semafoare pe galben nu opresti ca sa nu intre prostii din spate in tine ? This post has been edited by Marius81: 25 Sep 2007, 10:52 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
clar votez pentru legi mult mai dure pentru protectia animalelor.
si mai votez pentru alocarea de fonduri suplimentare pentru obtinerea de tratamente mai bune pentru impotenta (e chestie elementara de psihologie ca obtinerea de placere din tortura animalelor are ca si cauze frustrari de natura sexuala, mai ales impotenta). This post has been edited by PAM: 25 Sep 2007, 10:45 |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE(rooster @ 25 Sep 2007, 11:45) care voi? asociatia sadicilor din romania? ![]() oricum, daca si tu esti considerat om nu vad de ce as vota o asemenea lege. prefer sa astept sa isi faca treaba legea junglei, respectiv sa te intalnesti tu cu un om/animal mai puternic decat tine (si pe care l-ai deranjat ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Acum sincer, daca apare un om pe mijlocul soselei (E85) si nu e pe trecere, nu cred ca as avea remuscari. In schimb, animalul nu are de unde sa stie chestia asta, avand in vedere ca noi ii invadam habitatul, asa ca este de datoria mea sa incerc sa il evit. For the record, da, am omorat un iepure care a intrat sub rotile din spate. Mi-a parut rau, dar chiar nu aveam ce sa fac. In schimb, pentru o pisica aparuta in fata masinii mi-am lasat o buna parte din cauciucul rotilor pe asfalt si am reusit sa o evit.
This post has been edited by BlaueCorsa: 25 Sep 2007, 10:59 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca a mai fost linkul, insa aici puteti semna petitia pentru legea respectiva:
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/107215425 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
...buna ziua dragi colegi.
Ma adresez in special amicului rooster (un pic si lui gdm, dar acesta din urma o sa aiba o vreme probleme cu logarea la forum): ce probleme comportamentale oare produc asemenea sadism? Daca as fi de orientare freudiana as spune ca asta-i una din formele in care rabufnesc frustrari sexuale. Dar cum nu-s, nu spun. ------- Ca sa n-avem discutii: "freudian" nu-i un comportament deviat, ci desemneaza aderarea la tezele fondatorului psihanalizei, ale cunoscutului Sigmund Freud. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rooster @ 25 Sep 2007, 09:15) In ocean te superi daca vine rechinul si te mananca? Esti la el in teritoriu. In jungla te superi daca vine tigrul si te mananca? Esti la el in teritoriu. Sau conteaza ca inainte sa fi mancat mai esti si fugarit, muscat, inecat/sugrumat si sfartecat gingas .... Pentru tine nu exista nicio diferenta intre om si animal la nivel de intelect/rationament. De asemenea aceste animale enumerate mai sus VANEAZA ca sa supravietuiasca ... sa inteleg ca tu ai mancat pisicile si cainii aia pe care i-ai omorat (erau prea mici ca sa incetinesti/opresti) |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Hmm..cand eram mai mic (pe vremea lui Ceasca), baietii de la blocul vecin au prins o pisica, au pus benzen pe ea si i-au dat foc si apoi i-au dat drumul. N-a fost o priveliste prea placuta si nu prea aveam ce face pentru ca am vazut evenimentul cand deja nu prea mai misca animalul. (mi s-a povestit dupa aceea ce s-a intamplat).
Oricum eu nu sunt de acord cu inconstientii care lasa caii liberi pe camp in apropierea soselelor (nu o data mi s-a intamplat sa franez violent ca sa evit cai lasati aiurea). Ar mai fi si manjii pe care proprietarii ii tin pe langa caruta, dar nu-i leaga. (am vazut si cazul cand un TIR trece de caruta si ia si manzul pe capota drept poster). Sa mai zic de gaste, gaini, curci, rate si alte oratanii ce se plimba nestingherite pe drumuri nationale? Cine sunt de vina pentru asta? Daca nu stapanii lor? Ar trebui totusi sa gaseasca o solutie sa sterilizeze mai rapid cainii si pisicile de prin marile orase pentru ca respectivele animale se inmultesc mai repede decat sterilizeaza ei. Tare mi-e teama ca legea asta o sa fie tot motiv de imbogatire pentru unii dintre palamentari. (Ca sa fie aplicata e nevoie de niste servicii veterinare si de gazduire pentru animalele recuperate si am vazut deja cum actioneaza firmele care se ocupa de cainii comunitari) |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am un caine, daca un retard din asta i-ar face ce i-au facut aia pisicii nu cred ca ar mai apuca sa vina politia sa-i dea amenda. De ce sa fac eu puscarie pentru vatamare corporala sau omor, mai bine sa fie ei pedepsiti corespunzator.
|
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(big2003 @ 25 Sep 2007, 12:22) Eu am un caine, daca un retard din asta i-ar face ce i-au facut aia pisicii nu cred ca ar mai apuca sa vina politia sa-i dea amenda. Si atunci esti cu ceva superior celor pe care ii bati? This post has been edited by ssilviu: 25 Sep 2007, 11:27 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AdrianMC |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 25 Sep 2007, 11:22) Oricum eu nu sunt de acord cu inconstientii care lasa caii liberi pe camp in apropierea soselelor (nu o data mi s-a intamplat sa franez violent ca sa evit cai lasati aiurea). Ar mai fi si manjii pe care proprietarii ii tin pe langa caruta, dar nu-i leaga. (am vazut si cazul cand un TIR trece de caruta si ia si manzul pe capota drept poster). Nu vad legatura intre ce spui tu si faptul ca un biet animal a fost torturat/omorat cu o asa cruzime... Pentru cele enumerate de tine mai sus exista legi clare. Ca se aplica sau nu asta e alta discutie. Pentru torturarea unui animal legea e mult prea blanda. Eu sunt pentru eutanasierea animalelor fara stapan dar sunt revoltat ca niste pustani au torturat un animal. |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
mata e divina
This post has been edited by rooster: 25 Sep 2007, 13:15 |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Nu trebuie sa lovesti animalul trebuie doar sa suni la hingheri.
Iti dai seama deazastru ... a trebuit sa schimbi presul de la usa ... Inteleg ca daca din greseala iti loveste cineva masina tu pur si simplu sari la bataie, sari la gatul lui ... nu conteaza ca exista legi/regulamente pt astfel de situatii. Trebuie sa recunosc ca e chiar dementiala afirmatia: QUOTE am fost nevoit sa arunc presul de la intrare fiindca "pisica blocului" si-a facut nevoile pe el fara sa fi avut incidente cu ea... Deci pisica aia si-a facut nevoile cu rautate pe presul tau ![]() This post has been edited by AdrianMC: 25 Sep 2007, 11:43 |
--------------------
- -
--
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@AdrianMC Pai nu stiu daca ai vazut un caine lovit pe sosea care inca se mai zbate. Mie tot un fel de tortura mi se pare. Legea ar trebui sa fie mai dura pentru cei care ar trebui sa se ocupe cu controlul animalelor. Ce sa mai zic de cai , care pot provoca accidente foarte urate.
Cred ca legea ar trebui sa fie mult mai dura si pentru stapanii unor astfel de animale. Nu stiu daca ai fost vreodata pe E85, dar mie mi s-a intamplat o data sa trec pe acolo si sa vad la cateva sute de metri distanta cum un cioban trecea linistit peste E85 cu toata turma de oi, asta in conditiile in care pe E85 se merge cu viteze de ~140km/h. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Am vazut ... dar una e cruzime si alta e neglijenta.
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Stimati colegi...aici va fi mereu o problema cu trasul liniei intre ce e legal si ilegal intre ce e moral si imoral.
Vanatoare, pescuit, curse de cai, curse de caini sunt legale, dar nu prea sunt morale (omori o fiinta, exploatezi un animal - ati vazut catai bataia isi ia un cal intr-o cursa,). Mai este si traditia - luptele cu tauri de exemplu...nu prea sunt omorati conform normelor UE. Acum daca se face politia animalelor credeti ca se schimba ceva??? Ati vazut voi militian care sa isi faca treaba corect............credeti ca o sa stranga matele si canii comunitari?? io nu cred..cred ca ne vor papa banii ca si pana acum...la greu si fara nici un rezultat..... Ce au facut dobitocii astia cu mata aia e incalificabil, dar e ceva care se intampla...peste tot intr-un fel sau altul......problema tine de educatie si de bibilica PS la urma urmei cine zicea ca "omul e un animal social"......Aristotel parca.....si de 2000 de ani tot nu neam schimbat...... Sa auzim de bine. This post has been edited by b76bgaarh: 25 Sep 2007, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca in acest caz si in aceasta polemica ar fi doar probleme psihice ar fi bine, pentru ca astea se mai pot trata, insa carentele de buna crestere din partea parintilor, civilizatie si omenie nu prea mai sunt reparabile de pe la varsta de 10 ani incolo.
Eu unul sunt scarbit si imi sunt clare cateva lucruri: - a justifica si ignora un rau prin a arata ca exista si altele mai mari dovedeste foarte multa ipocrizie. - a permite exprimarea publica a unor idei prin care se lauda "facerea raului" este de natura a crea o impresie de falsa normalitate, foarte nociva pentru civilizarea romanilor; combaterea ferma si la obiect, urmata de ignorarea autorilor cred ca e cel mai bun raspuns; polemica nu face decat sa credibilizeze ideile lor, sa creeze impresia ca sunt multi si importanti. Respect! PS De ce sunt animale fara stapan pe strada si de ce acestea continua sa se inmulteasca?... Pentru ca lucratorii de la ecarisaj si-au facut un calcul simplu: daca ar fi adunat cu regularitate animalele fara stapan de pe strazi, le-ar fi sterilizat, le-ar fi marcat si apoi ar fi fost eliberate, pana acum erau deja aproape toate sterile, iar problema s-ar fi rezolvat de la sine in cca 10 ani. Dar in acest fel si locurile de munca ale celor de la ecarisaj ar fi devenit inutile, ceea ce ei nu isi doresc. Daca observati cainii (ca sunt mai mari si mai usor de vazut) din preajma domiciliului dvs., veti sesiza ca regulat dispar (semn ca a trecut ecarisajul), ca dupa o pauza de cateva zile sau saptamani sa apara alti caini nesterilizati, aflati exact la varsta propice pentru a incepe sa se inmulteasca. "Repunand in circulatie" caini tineri si nesterilizati, cei de la ecarisaj se asigura ca vor avea de munca si in anii urmatori. Ca primarii se fac ca nu vad aceasta risipa de bani este clar, in campanie e mult mai simplu sa declari ca lupti impotriva animalelor fara stapan, decat impotriva marilor antreprenori care distrug orice petic de spatiu verde. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
[quote=gdm,25 Sep 2007, 10:32]
imi amintesc de o campanie facuta de antenele evreului voiculescu. Au filmat un taran ca isi batea caii ca nu trag si jurnalistii se aratau foarte socati. Dar eu va intreb daca nu mai vrea calul sa traga, care ar fi solutia nonviolenta propusa de dvs: -sa-i reciti poezii patriotice? -sa-i promiti ca-i cresti portia de ovaz? Posturile tv nu au dus nici o campanie impotriva taxei speciale auto, nu fac nici o dezvaluire despre mafia din imobiliare; in schimb duc campanii furibunde impotriva amarasteanului caruia nu-i trag caii. Nu uitati ca proprietarul are drept de viata si de moarte asupra propriilor animale ![]() [/quote] ![]() ti-ai pus oare intrebarea de ce nu tragea calul respectiv? poate nu mai avea forta, era obosit ... dar este mai usor sa-l inviorezi cu o lopata in cap nu ?? exact cum iti faceau parintii tai cand nu vroiai sa mananci sau sa-ti faci temele! oarecum explicabila atitudinea ta, nu ? [quote=rooster,25 Sep 2007, 11:29] Vanatoarea sau pescuitul nu e pentru distractie (sau relaxare ![]() Discernamantul este la locul lui, dar asta nu-i opreste pe palestinieni sa arunce in aer israeliti, pe americani sa bombardeze pentru petrol, baietii sa se cafteasca pentru muieri, sa elimin mata din spatiul meu de locuit unde sunt proprietar si ea se caca .... [/quote] adevarul este ca si sa omori o pisica in bataie (crunta) este tot o distractie ... sau o relaxare .... vai de capul tau!! ce comparatii poti sa faci: -palestinieni care arunca in aer pe israeliti; -americani care bombardeaza pentru petrol ... bah, da tu esti dus rau de tot .... ai inceput sa amesteci chestiuni politice cu niste tembeli care au omorat cu sadism o pisica ![]() [/QUOTE]sa elimin mata din spatiul meu de locuit unde sunt proprietar si ea se caca ....[QUOTE] cred ca ai probleme si cu chestiuni legate de latura juridica a problemei... poti sa ne explici ce intelegi tu prin ce ai scris mai sus??? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 25 Sep 2007, 12:56) Tocmai, ziceam ca sa fie acel imbecil, retardat, criminal pana la urma sub incidenta unei legi care il baga direct la "mititica", nu sa ii dea o amenda de 2000 de ron din care plateste 1000. Daca nu face statul dreptate sa fi sigur ca nu o sa imi vad cainele omorat, fara sa fac nimic...VIOLENT QUOTE(Marius81 @ 25 Sep 2007, 13:09) Exact. Sa fie bagati la puscarie, ca sa nu fie nevoie sa ne facem fiecare dreptate ca act de razbunare si raspuns la o fapta abominabila. |
--------------------
.
.
|
|
Marius81 |
![]()
|
In paralel cu legea pentru protectia animalelor ar trebui modificate si pedepsele pentru criminali, violatori si pentru cei care exploateaza copii sau batrani punandu-i sa cerseasca. Ordine in Romania nu se mai poate face decat cu masuri extreme.
Oricum puscaria este tabara de vara pentru 90% din cei care ajung acolo, fata de ceea ce ii asteapta afara. Mancarica la ore fixe, timp liber, spectacole.... Mai nou au facut scandal ca nu ii lasa gardienii sa se uite la tv noaptea. Noi ne trezim la 6 sa mergem la munca si din banii nostrii ii tinem cu burtica la soare. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 20:02 |