Tiuit volan
![]() ![]() ![]() |
Tiuit volan
laury |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 March 08 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2008/sedan
|
|||
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Daca tiuitul se aude foarte slab cind invirti de volan, este motorasul electric de asistare. Servodirectia mai pe scurt, care la Megan este pur electrica. De asemenea trebuie luate de bune urmatoarele indicatii din manualul altei masini cu asemenea servodirectie, si anume, nu este indicat sa te joci cu volanul pe loc, doar pentru ca se invirte usor si uite ce ciumeg sint eu ca invirt cu deshtu. Motorul ala consuma serios (vizibil noaptea prin scaderea in intensitate a luminilor de bord) si in plus la utilizare intensiva se incalzeste si este posibil sa se taie asistarea pina cind temperatura lui nu scade. In plus, am vazut destul de multe alternatoare umflate si distruse la alta marca de masina cu asa servodirectie, banuita fiind ultra-asistarea la viteze mici si la miscari in parcare.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
necre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
Salut,
Vin si eu cu un tziuit. Se aude din interior doar dupa ce motorul se incalzeste. Initial am crezut ca este radioul, dar face si cu radioul inchis. Simptomul apare in plaja de turatii 1800 - 2200, in mers sau stand cu masina pe loc. Nu are legatura cu directia. Eu suspectez o rola intinzatoare sau poate alternator... Daca a mai patit cineva ceva asemanator sper sa-mi dea si rezolvarea. |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Stiu ca aveau doi prieteni,unul la o Fabia si celalalt la un Logan un tiuit,suierat, nu stiu cum sa-l numesc.Rezolvarea problemei s-a produs prin inlocuirea rulmentilor de la alternator!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
necre |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
Multam Catalin,
Probabil ca asta este. 68 000 km si inca o porblema... rulmenti alternator. |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Eu mi-am dat o parere.Insa mergi la cateva service-uri si mai culege opinii!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:13 |