New Honda Civic, Ce Parere Aveti Despre ea?
![]() ![]() ![]() |
New Honda Civic, Ce Parere Aveti Despre ea?
MrMishu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
La care dintre modele te referi? Sau la oricare? Te gandesti cumva si la Hybrid (nu stiu daca o sa fie disponibila la noi)?
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Design exterior super-futurist, poate doar alte masini prin 2008-2009 sa ajunga la acelasi stil. Design interior mai tare decat ala exterior, cel putin in versiunea sport.
Pretul insa le bate pe toate. La 18.000 CIP sa mai dai si taxe vamale (chiar si 6%) si sa ai doa run motor de 1,6 pe benzina mi se pare cam mult. Depinde foarte mult ce cauti. daca designul si exclusivitatea lui te intereseaza atunci da, aia e solutia. Pe de alta parte, la banii aia costa si un Passat 2.0 150CP Sportline, ceea ce nu e chiar de colea. Civic 5 usi 1.4i Confort M/T 17.800 EUR Civic 5 usi 1.4i Sport M/T 18.300 EUR Civic 5 usi 1.8i Confort M/T 18.100 EUR Civic 5 usi 1.8i Sport M/T 18.650 EUR Civic 5 usi 1.8i Sport A/T 19.650 EUR Civic 5 usi 2.2i-CTDi Sport M/T 21.000 EUR Civic Type-R 2.0i LS M/T 19.500 EUR Civic Type-R 2.0i AC+Xenon M/T 22.500 EUR |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
You crazy?
La banii aia iti iei Megane RS. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
MrMishu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles de la importator Carpati Motors ca nu ar avea taxe vamale deoarece este fabricata in Marea Britanie(UK)si pretul DDP pt Civic 5 usi 1.8 140cp Sport 6MT se situeaza undeva pe la 22.660 euro iar la nivel de dotari este ff bine echipata cred eu. Pasat-ul de 2.0 150cp este mai slab echipat si sincer mie unul nu imi place noul Pasat mai degraba as lua o Skoda Octavia 2.0tdi 140cp mult mai bine echipata decat VW Pasat. Defapt astea sunt si optiunile mele Octavia-Golf-Civic., exclus frantuzoaice am una si mi-a ajuns.Astept in continuare parerile voastre.Ma invart pe 22-24000 euro DDP.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
|
|
ubik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 5 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mergi pe honda si nu o sa regreti,
cu toata dragostea pe care o am pentru renault (vezi semnatura) dupa ce vei face un test drive cu noul civic ..vei constata ca este ALTCEVA iar restul optiunilor vor pali doar sa te urci pe locul soferului si sa pui contactul ...vei sta 30 de sec socat si incurcat de ce se intampla acolo ...cei de la top gear scriau ca te simti ca si cum ai fi "deturnat" nava Enterprise .. apoi uite-te de pe locul soferului la locurile din spate si in jurul tau si vei intelege ca japonezi sunt ALTCEVA depinde ce vrei de la o masina ...daca vrei sportiva mergi pe 1.8 de 140 de cai... sa nu te sperie ca ai mai putin cu 10 cai ca passatul 2.0...motorul i-vtec compenseaza ..trage ca disperatul pe toata plaja de turatie pana la zona rosie, documenteaza-te un pic despre motoarele i-vtec si vei intelege...vtec-ul este comparat cu intrarea turbo-ului dar senzatia si soundul unui astfel de motor este exact ca in jocurile NFS, un pic metalic asemanator motocicletelor sport...im plus se tureaza mai repede decat orice alt motor. oricum comparatia cu skoda rs este inutila ...am un prieten foarte bun care era pe punctul de a isi comanda un rs, dupa jumate de ora de condus accordul meu era la dealer la honda si semna contractul pentru un accord de 155 de cai..la genul asta este de impresionanta Honda...pacat ca in romania timpul de asteptare ca si conditiile financiare te scot din minti. ah si inca ceva ...du-te la carpati motor si intreaba ce procent din hondele vandute in ultimi 3 ani s-au intors in service pentru altceva decat revizii sau probleme minore cauzate de gropi....ai sa ai cea mai mare surpriza. This post has been edited by ubik: 13 May 2006, 12:19 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Dynamique 2006 Honda Accord LS - 2006 - 2.0i-vtec/155cp/AT
2005-2006 Laguna 2 - 2002 - 1.9dci, 120cp, Lux Dinamique 2002-2005 Laguna 1 - 1997 - 1.8i 8v + GPL |
|
MrMishu |
![]()
|
Ubik ia zi-mi si mie cum e cu taxele vamale au taxe vamale sau nu ? Ca nu am o informatie oficiala dar daca tu ai in posesie deja o honda inseamna ca trebuie sa sti.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Civic, modelul nou si Type R, precum si CR-V nu au taxe vamale, fiind produse in UK, la Fabrica de la Swindon. Ca atare, la pretul CIP se adauga acciza (2.5 % pt. motorul de 1.8 benzina) si TVA la rezultat.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai in calcul alea trei masini si ai bugetul respectiv, sustin si eu ca e cea mai buna alegere: Honda e Honda, iar designul compenseaza multe alte chestii pe care ar putea sa le aiba concurenta in aceeasi bani.
Eu am facut mai sus comparatia cu Passat pt. ca e din alta clasa, la clasa ei putine masini ajung la preturile alea CIP. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
am condus noul Civic. E o masina ok, materiale f. bune, aspect genial. E foarte modulara, scaunele din spate intra in podea foarte usor, portbagaj maricel. Cu siguranta este o masina care te va scoate din anonimat. Dar in opinia mea este cam micuta, as prefera un sedan de clasa medie in locul ei.
Oricum nu prea ai cu ce sa o compari din gama Renault comercializata la noi. Du-te fa un drivetest la Asko sau la cei de pe Mosilor (Auto Mall parca le zice), vezi daca iti place... Dar asteapta-te la niste termene de livrare f. mari, minim 2-3 luni. |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@di0
io am asteptat la meganul meu 3 luni ....asa ca nici la reno nu esti scutit de asteptare!!! ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Mi se pare o masina absolut superba, cand am vazut prima pe strada am avut aceiasi fiori ca atunci cand am vazut pentru prima oara (acu vreo 3 ani) un Renault Megane II...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Si mie imi place civica noua, iar, daca as avea de ales intre ea si M2RS, as alege honda fara sa stau prea mult pe ganduri.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
me2 sandman
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
Type-R bazata pe noul Civic
![]() ![]() http://www.rsportscars.com/eng/cars/civic_type-r.asp This post has been edited by di0: 20 May 2006, 08:33 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
o fi ea scumpa dar primesti destule: dotari multe, design unic, fiabilitate nipona ! bai ce misto arata !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, Civic Type R arata bestial. Daca si masina de serie va arata cum arata acum conceptul... va fi cea mai tare masina din piata masinilor pana in 50.000 euro. La aspect ma refer in primul rand.
Eu cand am vazut prima oara pozele nu-mi venea sa cred cum arata.. Cat de bine arata! Zici ca fuge si cand sta pe loc si daca nu te dai la o parte o sa-ti friga fundul ![]() ![]() Superba masina! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
nushala |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt multi posesori de megane care au trecut la civic. si eu printre ei...
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6
2005 Bicorp Megane II.1 Bicorp Influence 1.6, 2005
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
![]() cat despre Type R ... este incredibil de frumoasa! ![]() ![]() This post has been edited by PAM: 19 Sep 2007, 08:25 |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
Are un prieten de al meu civic 4 usi 1.8 full, si a fost 23000...
nu isi merita deloc banii, motorul slab (la pretul asta iei RS care ii da clasa la absout orice), design exterior banal (mai ales partea laterala), potbagaj nepractic (nu are nici un pic de adancime) Are intr-adevar o oarecare carisma dar nu de 23000 euro Daca te gandesti logic la banii astia nu e nici o masina puternica, nici una frumoasa, si nici una cu maximul de dotari... la acest pret se poate cumpara usor un HOT HATCH, asta e parerea mea |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Da, din pacate Civic 4d e prea scumpa, bate prea tare spre Accord la pret. La 23k ddp e 2.0 ES manuala. Nu inteleg politica de preturi pentru Civic in Europa.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sleek.. "nu isi merita deloc banii, motorul slab" .. e doar parerea ta.. in fond nu toata lumea vrea masini de fuga.. de ex, e multa lume care da 25.000 pe un audi a3 de doar 105 cai.. si nimeni nu mai zice ca "nu isi merita deloc banii, motorul slab" ..
a, poate masina e slaba pentru tine.. asta e altceva.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ma, si eu ma cert uneori pe tema de versus, dar la sfarsitul zilei, bine ca exista multe marci, multe modele, multe preturi.. Fiecare are de unde alege... Nu mai e ca pe vremuri cand alegeai doar intre Dacia si Oltcit
![]() Nici eu nu sunt fan Civic, dar sunt de-acord cu claus, nu isi merita banii din punctul tau de vedere (si al meu), dar unii si-ar vinde un ficat pentru acea masina pentru ca le place la nebunie. Nu toti isi iau masina cu cel mai tare motor, unii isi iau doar ce le place, sau ce au auzit ei ca e bun... Asta e, unii vad la masini doar acceleratia, altii doar aspectul, altii doar ceva unde nu te ploua de te duce din punctul A in punctul Z. Niciodata nu va exista masina perfecta, orice masina are fanii ei si carcotasii ei, orice masina are minusuri si plusuri... Sorry ma simt filozofic la ora asta ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Bineinteles ca nu are sens sa compari un sedan de la honda cu un hatch de la renault. Sunt chestii diferite, au scopuri diferite si servesc gusturi diferite. Asa, as putea spune si eu ca de 23k imi iau un logan cu 16v iar nevestei un dci de 85cai si-mi mai raman si bani. Are vreun sens sa spun asta?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
PAM |
![]()
|
... iar daca vorbim de hot hatch-uri ... citat din Top Gear:
"Ei bine, verdictul lui Stig e clar. El s-ar duce acasă cu Civic-ul. Și dacă am cugeta puțin, la fel am face mulți dintre noi. În ciuda unui suflu mai slab, e greu de contrazis faptul că oferă cel mai reușit și accesibil melanj de implicare a șoferului, pe de o parte, și aspect pe de alta. Arată minunat, sună minunat, pare bine legată și potentă, și totuși nu o să te epuizeze după câteva luni de defilare ostentativă pe sub nasul polițiștilor." si link-urile: http://www.topgear.ro/pagini/features/some-say___.html si top-ul in imagini: http://www.topgear.com/content/timetoburn/...atch_debate/30/ ![]() |
--------------------
Honda
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da PAM, dar cate articole de acest gen nu sunt si despre alte masini ? Cu ce schimba asta parerea unora carora nu le place masina in cauza ? Iti zic eu, cu nimic...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
PAM |
![]()
|
pai nici nu incercam sa schimb parerea cuiva.
![]() e doar un articol (interesant si argumentat - zic eu) legat de subiectul in discutie. ... si recunosc pe aceasta cale ca sunt fan Top Gear. ![]() |
--------------------
Honda
2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ce concluzie ai tras tu ssilviu - te-ai trezit de mult?...te asteptam la o intalnire honda, poate iti schimbi parerea.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Poate m-am inselat. Omul cred ca vrea doar sa se convinga ca a facut o alegere buna.
![]() This post has been edited by ssilviu: 20 Sep 2007, 09:22 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Pe tine oricum nu te convinge nimeni ca exista alta masina inafara de Megane RS/ Clio RS.
Si ca sa fiu on-topic: la aproape 4 luni de la achizitie: - imi place la fel de mult ca in prima zi cand am plecat cu ea de la dealer - am ajuns in oras la 9.7% - mers linistit cu putine abuzuri - 6000 km si 3 vizite in service din cauza unor accidente - servicii impecabile post-vanzare. Numai respect baietilor de la service. - concluzie: foarte multumit de alegerea facuta - merita toti banii. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 15:47 |