Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sony GT310, Din State!

mark``
post 17 Sep 2007, 16:52
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Tg.Mures

Problema pe care o am cu CD-playeru e ca fiind originar din America are alte frecvente FM decat la noi, adica merge doar din numar impar in numar impar si astfel nu-mi prinde unele posturi de radio (cam multe)! Mi-au zis unii ca ar trebui tras in banda si nustiu ce dar am fost la un atelier din asta care se ocupa cu asa ceva dar mi-au spus ca la Sony nu se poate face nimic numai daca nu are el vreo chichita din butoane. Stiti ceva de treaba asta? Ca nu prind unele posturi si ma cam calca pe nervi treaba asta!

17 Sep 2007, 20:44:
Nu are nimeni nici o parere?

This post has been edited by mark``: 17 Sep 2007, 20:44

--------------------
Dacia Spring 2023
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
leonardg
post 21 Sep 2007, 23:07
Post #2

Member

Group: Members
From: Sibiu

Ar trebui pe FM sa aiba frecventele de la 88MHz la 108Mhz. Cat despre par si impar nu stiu cine ti-a spus asta dar majoritatea radio-urilor cauta pe FM in pasi de 0,05 MHz ceea ce este suficient pentru a prinde si posturi de radio care sunt foarte apropiate intre ele.
Verifica mai intai antena si mufa acesteia care intra in player. Nu te arunca la "tras in banda" ca nu o sa iasa. Radiourile moderne cauta in bucla PLL digitala.
Incearca si din setari sa pui pe REG OFF (Regional Off) si pe LCL OFF (Local OFF). In felul asta maresti sensibilitatea.

Daca totusi nu-ti merge sa cheama ca ai avut ghinion.

Bafta.

This post has been edited by leonardg: 21 Sep 2007, 23:33

--------------------
Renault Laguna II - SB 2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
I'm not driving fast... I'm just flying low !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 19:44
Dacia