Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ceva ce numai la chinezoi e posibil, tare rau de tot

Aleks
post 18 Sep 2007, 07:49
Post #31

membru corespondent

Group: Members
From: Iasi

Domnule bear@mc, mi-ar fi și greu să-ți dau lecții de engleză, la nivelul la care te afli. Dacă vedeam c-ai scris "my posts stink's", poate mi s-ar fi făcut milă și m-aș fi gândit la ceva lecții.

În altă ordine de idei, dacă aperi un copil - nu ești copilăros, dacă aperi un prost - nu ești prost, dacă aperi o văduvă - nu ești văduv, dacă aperi un orfan - nu ești orfan, dacă etc etc etc (ai prins ideea, oare?), dacă nu-ți place cuvântul "chinezoi" - nu înseamnă că ești chinez. Pune-ți mânuța dolofană la treabă pe un caiețel nou și scrie chestia asta de 100 de ori, poate o înveți.

Cât despre ceea ce crezi matale, crede-mă că nu-mi pasă. Dacă îți oboseai ochișorii să-mi citești postările anterioare, ai fi văzut c-am scris că-mi cer scuze pentru deranjul provocat de pretențiile mele exagerate și că vă rog pe toți s-o lăsăm baltă.

Plictisindu-te, ai considerat c-ar fi cazul să mai dezvolți niște "flame"-uri pe-aici... Eu zic să te calmezi, că n-are nimeni nimic cu tine, chiar dacă ai un comportament țigănesc (sau moldovenesc, dacă-ți face plăcere, pentru că tot sunt ieșean).

Dacă vrei neapărat să mă iei la mișto, ia exemplu de la vis-a-vis, care mi-a dat ușurel peste botic, da' cu stil... drept pentru care nu m-a deranjat.

A! vis-a-vis... Da... Să știi că nu "pozez în porumbelul păcii", n-am afirmat niciodată chestia asta. Da' de ce dracu' v-a deranjat așa tare rugămintea mea de a încerca să ne debarasăm de limbajul ăsta?... Să fiu țicnit dacă vă-nțeleg. Parcă v-am băgat nu știu ce nu știu unde, dom'le ! Ia mai lăsați-mă-n pacea mea în pace, la urma urmelor ...

--------------------
Renault 11 - 126.000 km 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
Am întrebat, n-am dat cu parul.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bear_mc
post 18 Sep 2007, 10:53
Post #32

Half-Life 2 Fan

From: Bucuresti

QUOTE(Aleks @ 18 Sep 2007, 08:49)
Cât despre ceea ce crezi matale, crede-mă că nu-mi pasă. Dacă îți oboseai ochișorii să-mi citești postările anterioare, ai fi văzut c-am scris că-mi cer scuze pentru deranjul provocat de pretențiile mele exagerate și că vă rog pe toți s-o lăsăm baltă.
*

Pai ar fi bine s-o lasi balta.
Plictisindu-te, ai considerat c-ar fi cazul să mai dezvolți niște "flame"-uri pe-aici... Eu zic să te calmezi, că n-are nimeni nimic cu tine, chiar dacă ai un comportament țigănesc (sau moldovenesc, dacă-ți face plăcere, pentru că tot sunt ieșean).
*

Intrebarea mea a venit ca o reactie la posturile tale de dinainte. Nu a fost intentia mea sa produc un "flame". In ceea ce priveste comportamentul cred ca ar fi mai bine sa te abtii de la comentarii atata timp cat nu ma cunosti.
Dacă vrei neapărat să mă iei la mișto, ia exemplu de la vis-a-vis, care mi-a dat ușurel peste botic, da' cu stil... drept pentru care nu m-a deranjat.
*

Intentia mea nu a fost sa te iau la misto. Era doar o intrebare. Puteai foarte bine sa raspunzi cu da sau nu. Nu era nevoie de posturi in care sa-mi raspunzi cu intrebari de genul "Da' ce te [patru litere] grija?" si in care sa-mi corectezi frazele in engleza de la avatar.
Referitor la celelalte fraze din postul tau am sa ma fac ca nu le-am vazut. Asta pentru ca nu vreau sa am un comportament "tiganesc".

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
driverx
post 19 Sep 2007, 12:10
Post #33

--- Membru cu ralanti ---

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Aleks
post 21 Sep 2007, 13:23
Post #34

membru corespondent

Bine, ursulețul meu de pluș, mă abțin, nu cumva să te superi. Nu de alta, da' nu vreau să-ți exersezi engleza de baltă pe mine... Apropo, de ce-ai șters "fraza" (de două cuvinte) din avatar? Numai din cauza mea nu se merita... Pa-pa și vezi că plușul se curăță cel mai bine cu o perie moale (se recomandă firul de păr de porc).

P.S. Hi-hi, abia aștept să vii cu replici inteligente (par egzamplu: "Adică un fir din părul tău, nu?").

--------------------
+
Zoot
post 23 Sep 2007, 10:23
Post #35

Membru

From: Cluj

Prostalau asta din ultimu clip de-si baga nasu-n cur la ala e acelasi prostalau care citea in clipu cu ten ten ten, nu-s regizate cumva ?

Aleks, recomandarea mea de bun simt ar fi sa-ti faci un thread separat in care sa-ti spui toate pasurile cu privire la ce sa se scrie si ce sa nu se scrie intr-un post. Trebuie sa citesc tot felu de ineptii ca sa pot savura 4 filmulete aflate pe 2 pagini prin miliarde de aberatii.

--------------------
Renault Megane II - SJ-82-ZOT 2003 hatch 1.9 dci
Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
+
Aleks
post 28 Sep 2007, 12:25
Post #36

membru corespondent

Nasol de tine. Mi-au dat lacrimile.

Da' ce-ar fi, mai bine, să-ți faci și tu un thread separat, în care să folosești cuvinte precum "prostălău" și "cur" și să-l citească numai cei asemeni ție?

Hî? Și zîși di ideia asta?

Hî-hî-hî... Și prostălău îs cî șier oleacî di decențî pi-aiși... Hî-hî-hi...

--------------------
+
Zoot
post 29 Sep 2007, 22:22
Post #37

Membru

From: Cluj

PROSTĂLẮU, prostălăi, adj., s.m. Augmentativ al lui prost. – Prost + suf. -ălău. Sper ca nu trebuie sa iti dau si definitia AUGMENTATIVULUI.

CUR s. v. anus, dos, fund, popou, șezut. Imi cer scuze ca nu am folosit sinonimul fund care nu este asa iritant la ochi sau la auz, avand in vedere ca este o sectiune de FUN mi-am permis o exprimare mai libera.

Din motive lesne de inteles nu ma mai lungesc in alte explicatii, nu ai inteles mesajul care nu numai eu am vrut sa-l transmit ci si alti colegi forumisti.

Numai bine.

--------------------
Renault Megane II - SJ-82-ZOT 2003 hatch 1.9 dci
Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
+
cata87
post 30 Sep 2007, 00:19
Post #38

membru alb-violet

From: Timisoara

asta e topic de DEX ? tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 2008
+
yO_
post 21 Nov 2007, 22:22
Post #39

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

Din aproximativ aceeasi categorie:
http://www.trilulilu.ro/johnadi/afbd9676c6a0c6
radmasa.gif

--------------------
DACIA LOGAN - DB-05-SLE 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 10:52
Dacia