ceva ce numai la chinezoi e posibil, tare rau de tot
![]() ![]() ![]() |
ceva ce numai la chinezoi e posibil, tare rau de tot
Aleks |
![]()
|
||
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|||
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Aleks @ 18 Sep 2007, 08:49) Cât despre ceea ce crezi matale, crede-mă că nu-mi pasă. Dacă îți oboseai ochișorii să-mi citești postările anterioare, ai fi văzut c-am scris că-mi cer scuze pentru deranjul provocat de pretențiile mele exagerate și că vă rog pe toți s-o lăsăm baltă. Pai ar fi bine s-o lasi balta. QUOTE(Aleks @ 18 Sep 2007, 08:49) Plictisindu-te, ai considerat c-ar fi cazul să mai dezvolți niște "flame"-uri pe-aici... Eu zic să te calmezi, că n-are nimeni nimic cu tine, chiar dacă ai un comportament țigănesc (sau moldovenesc, dacă-ți face plăcere, pentru că tot sunt ieșean). Intrebarea mea a venit ca o reactie la posturile tale de dinainte. Nu a fost intentia mea sa produc un "flame". In ceea ce priveste comportamentul cred ca ar fi mai bine sa te abtii de la comentarii atata timp cat nu ma cunosti. QUOTE(Aleks @ 18 Sep 2007, 08:49) Dacă vrei neapărat să mă iei la mișto, ia exemplu de la vis-a-vis, care mi-a dat ușurel peste botic, da' cu stil... drept pentru care nu m-a deranjat. Intentia mea nu a fost sa te iau la misto. Era doar o intrebare. Puteai foarte bine sa raspunzi cu da sau nu. Nu era nevoie de posturi in care sa-mi raspunzi cu intrebari de genul "Da' ce te [patru litere] grija?" si in care sa-mi corectezi frazele in engleza de la avatar. Referitor la celelalte fraze din postul tau am sa ma fac ca nu le-am vazut. Asta pentru ca nu vreau sa am un comportament "tiganesc". |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Bine, ursulețul meu de pluș, mă abțin, nu cumva să te superi. Nu de alta, da' nu vreau să-ți exersezi engleza de baltă pe mine... Apropo, de ce-ai șters "fraza" (de două cuvinte) din avatar? Numai din cauza mea nu se merita... Pa-pa și vezi că plușul se curăță cel mai bine cu o perie moale (se recomandă firul de păr de porc).
P.S. Hi-hi, abia aștept să vii cu replici inteligente (par egzamplu: "Adică un fir din părul tău, nu?"). |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
Prostalau asta din ultimu clip de-si baga nasu-n cur la ala e acelasi prostalau care citea in clipu cu ten ten ten, nu-s regizate cumva ?
Aleks, recomandarea mea de bun simt ar fi sa-ti faci un thread separat in care sa-ti spui toate pasurile cu privire la ce sa se scrie si ce sa nu se scrie intr-un post. Trebuie sa citesc tot felu de ineptii ca sa pot savura 4 filmulete aflate pe 2 pagini prin miliarde de aberatii. |
--------------------
Renault
Megane II
- SJ-82-ZOT
2003 hatch 1.9 dci Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
Aleks |
![]()
|
Nasol de tine. Mi-au dat lacrimile.
Da' ce-ar fi, mai bine, să-ți faci și tu un thread separat, în care să folosești cuvinte precum "prostălău" și "cur" și să-l citească numai cei asemeni ție? Hî? Și zîși di ideia asta? Hî-hî-hî... Și prostălău îs cî șier oleacî di decențî pi-aiși... Hî-hî-hi... |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
PROSTĂLẮU, prostălăi, adj., s.m. Augmentativ al lui prost. – Prost + suf. -ălău. Sper ca nu trebuie sa iti dau si definitia AUGMENTATIVULUI.
CUR s. v. anus, dos, fund, popou, șezut. Imi cer scuze ca nu am folosit sinonimul fund care nu este asa iritant la ochi sau la auz, avand in vedere ca este o sectiune de FUN mi-am permis o exprimare mai libera. Din motive lesne de inteles nu ma mai lungesc in alte explicatii, nu ai inteles mesajul care nu numai eu am vrut sa-l transmit ci si alti colegi forumisti. Numai bine. |
--------------------
Renault
Megane II
- SJ-82-ZOT
2003 hatch 1.9 dci Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
asta e topic de DEX ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:52 |