Recensamant probleme Clio III, la 15.000 km
![]() ![]() ![]() |
Recensamant probleme Clio III, la 15.000 km
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Absoluta dreptate ai Rambo. Exact acelasi scartait de la imbinarile cu centura pe stalp stanga am si eu (singurl scartait de altfel) si am 5500 km. Sper sa ramana la fel ca pana acum ca mie Clio 3 mi se pare o masina care se muleaza pe personalitatea ta si pe cat nu mi-a placut la inceput pe atat de mult a ajuns sa-mi placa o data cu timpul, lucru care nu l-am patit la alte masini.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
99AIM |
![]()
|
Mie mi-a placut designul de la inceput, interior ergonomic,materiale de calitate medie,totul functional , destul de bine sonorizata,robusta la drumurile noastre,PDG face toti banii, un prieten cu G V gti sh zice ca ce masina mi-as fi luat din DE cu banii de Clio iar peste 2-3 zile cauta o turbina la sh.
This post has been edited by RamboX: 9 Sep 2008, 06:05 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Problema mea la masina este urmatoarea: in momentul in care dau in jos, respectiv sus geamurile spate se aude un scartait deranjant. Fost la Reprezentanta Getax Arad, raspunsul fiind unul total nesatisfacator pentru mine:mergeti dle la o spalatorie si va curata cei de acolo la geamuri ca doar se poate! Raspunsul meu: ieri am fost la spalatorie cu ea si degeaba, zgomotul persista si cred ca ar trebui dat jos chederele si curatate, totodata unse macaralele!(la sspalatorie daca merg si desfac eu chederele pierd garantia, sa nu mai zic de uns macaralele.
Raspuns neasteptat din partea sefului reprezentantei Getax Arad: se poate rezolva dar trebuie sa platiti pentru aceste servicii(adica cum sa platesc? atunci de ce am garantie la masina?) Urmeaza partea haioasa: acum vreo 3 sau 4 luni aceeasi problema la geamurile fata. Scartait enervant, totusi rezolvat prin ungerea macaralelor si alte artificii fara nici cea mai mica intentie de a-mi cere bani. O sa caut in seara aceasta ordinul de reparatie si bineinteles ca daca o sa-l gasesc maine dimineata cand am programare pentru inlocuirea claxonului o sa il am asupra mea. Celor care cred ca ma pot ajuta cu sfaturi sau anumite sugestii ii rog sa posteze. Toate cele bune tuturor. Rog moderatorii sa mute acest post in sectiunea potrivita, bineinteles multumindu-le pentru intelegere Breaking News, am gasit actele prin care mi-au rezolvat in prima faza geamul fata care scartia This post has been edited by biscu: 10 Sep 2008, 18:57 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Ardiles |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 August 08 From: Oradea ![]() |
Am cumparat-o in 16.04.2008 si am 14.600 km. (i-am facut deja schimbul de ulei) In afara de suportul de la portbagaj care-mi face zgomot pe drumuri mai denivelate, in rest nici o problema din cele "reclamate" de JustInTime. Eu sunt f.f.multumit de ea. Singura mea "nemultumire" e legata de stabilitatea masinii in curbe, dar compenseaza pachetul de drumuri grele. Eu merg pe unde altii nu indraznesc.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 / DYNAMIQUE 1.6 16V - 110 CP
|
|
Ardiles |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 August 08 From: Oradea ![]() |
Pentru George Paul:
N-am reusit sa-tzi raspund la e-mail-ul tau din aceasta cauza: "Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: You don't have enough posts to access the PM system. Please contact an administrator for more details."...astfel ca-ti raspund aici. Faceam o comparatzie cu VW-ul ce l-am avut inainte. Cu mashina asta intram in curbe foarte sigur pe mine, fara sa-mi fie frica de sentimentul ca ma rastorn sau derapez; era "lipita" de astfalt, insa garda la sol era joasa si de multe ori am "tamponat-o" sub. Modelul de Clio care-l am in prezent are pachetul de drumuri grele: suspensii mai tari, garda marita la sol...you know...Garda fiind mai inalta decat de obicei, e normal sa nu aiba aceeashi stabilitate fata de mashininile cu garda mai joasa. Insa sunt multumit de optiunea asta pentru ca nu-mi mai e frica ca-mi sparg baia de ulei la orice urcare pe bordura, pe drumuri forestiere etc. Pe drum drept n-am nici o problema...mashina e vanoasa (1.6 16V). De multe ori ma "misc" mai bine decat altzii care au alte mashini "cu pretentzii". |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 / DYNAMIQUE 1.6 16V - 110 CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
N-ai reusit sa raspunzi din aceasta cauza: Punctul 2 din regulament.
QUOTE q) Mesageria privata poate fi folosita numai dupa ce se atinge pragul de 25 de mesaje publicate pe forum. |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Nimic, dar absolut nimic!!! Mi-au comandat alt tip de claxon, deci 1 zi de munca pierduta la service(mi-am luat liber) , deci claxonul nu se potriveste are alt tip de mufa si nu au cum sa-l lege. Cat despre scartaitul de la geamurile spate, si-au revenit.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Dupa un an si aproximativ 13000 km la probleme pot spune :
1.vopsea foarte sensibila 2.o problema cu apa pe la usile din spate remediata in stil romanesc 3.ma enerveaza la culme variatia intensitatii luminii farurilor odata cu turarea motorului si faptul ca nu intra in marsarier tot timpul Sper ca astea sa fie singurele probleme ![]() Sunt curios cat costa revizia de peste 2 sapt. ![]() De altfel masinuta face banii.. |
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
armin23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 25 December 07 ![]() |
Eu tot aud ceva zgomote la geamul stanga fata... la denivelari se tot aude un zgomot, nu stiu exact ce este, e ca un scartait foarte inalt... problema cu schimbatorul o am si eu... si la mine agata cand nu e incalzita... si mi se mai intampla sa tremure oglinzile cand le rabatez (am optiunea cu oglinzile rabatabile electric)... plus zgomotul de la hayon... de ala am tot auzit vorbindu-se pe aici dar nu am avut timp sa ma uit pe la garniturile alea....
|
--------------------
Renault
Clio V
2020
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
salut
Masina mi-a fost livrata cu becul de la bricheta ars sau poate chiar lipsa. asa am crezut eu. Citind Forumauto din franta am vazut ca si acolo userii se plangeau ca li s-a livrat masina fara bec ca reducere de costuri. Comparau acelasi clio 3 luat in 2006 privilege cu clio 3 privilege 2008 si faceau analiza la diferentele dintre ele , vresiunea de acum fata de versiunea de atunci. Au constatat cateva reduceri de dotari printre care si becul de la bricheta. Exista cineva care a mai luat un clio 3 de curand sa imi zica dc are lumina la bricheta? |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
99AIM |
![]()
|
Nu are asa ceva dar se poate pune usor.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Adica nici a ta din 2007 nu are?
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
a mea e dinamic din 2006 si are bec
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
hornedfiend |
![]()
|
Eu am Exception din decembrie 2007 si are.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
dumid |
![]()
|
Mda, cert e ca nu e o coincidenta ca nu are. Este incredibil, sa te scumpesti la 0.5 ron pt un bec ca pe urma sa ia manopera pt montat 50 ron.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Stai linistit ca si Fiat a scos la seria 2 la Grande Punto butoanele cu lumini pe volan. Au pus butoane fara lumini. La fel si becul de la bricheta (La renault ca la GP nu a fost niciodata). Iar asta probabil ca e numai varful Iceberg-ului. Nu ai de unde sa stii ce compromisuri s-au facut in alte parti invizibile.
O reducere de 50 de euro pe masina raportat la 600 de masini fabricate zilnic, inseamna 30.000 de euro pe zi (adica mai scot 3 masini moca). Inseamna in jur de 700-800.000 de euro pe luna. Deci nu e chiar fara temei zgarcenia de care da dovada fabricantul. Mai ales cand e strans cu usa sa le dea preturi bune dealerilor ca sa aiba aia de unde sa faca oferte ca altfel nu vand. This post has been edited by Thanatos: 4 Dec 2008, 17:46 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
Gargaritza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 07 ![]() |
pana acum ma 25000km, in afara de motorasul pentru stergatoare, care s-a dus din cauza ca scurgerile de sub grilajul unde e pozitionat erau infundate si aveam piscina (schimbat pe garantie), absolut nici o problema relevanta.
This post has been edited by Gargaritza: 4 Dec 2008, 20:49 |
--------------------
Renault
Clio 3 1,4 Dinamique
2007
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
La ~ 25k km am schimbat contactul de marsarier de pe cutia de viteze. Cand cuplam treapta de mers inapoi nu se mai aprindeau luminile cu acelasi nume. S-a rezolvat pe garantie.
Deocamdata atat. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
da si eu am avut aceasta sonda de marshariere arsa, este o problema destul de intalnita la clio3 din cate mi-au spus cei de la service
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
9600 km si un an
Flanse schimbate in garantie Nici o alta problema in rest , fara greieri sau alte zgomote ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
Gargaritza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 07 ![]() |
Nici eu nu am greierasi. Pana acum.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1,4 Dinamique
2007
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
QUOTE(corvinarh @ 13 Oct 2007, 17:54) va felicit baietii cu clio ca aveti curajul sa va spuneti problemele avute cu aceste minunate masini renault... posesorii de laguna sunt ca strutii... umbla doar cu capul in pamant si nu recunosc ce probleme au cu ele... Prietene necuvantator...laguna este gama de "lux"de la Renault deci si problemele sunt mai putine. ![]() |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
nu chiar, clio 3 se pare ca este mai iabil ca laguna 2
![]() despre laguna 3 nu se poate pronunta nimeni, inca |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
hornedfiend |
![]()
|
Astazi am descoperit ceva interesant. Pe la chederul de la usa din fata sofer am vazut stranse cateva picaturi de apa in timp ce conduceam pe care le-am sters cu mana, dar dupa vreo 15 min iara au aparut acolo.
Sa se fi strans cumva niste apa aiurea pana am intrat eu in masina si ploua sau se poate sa fie o problema pe la cheder pe acolo? Ideea este ca atunci cand am deschis portiera, aveam o dara de apa stransa pe partea interioara a portierei(partea aia metalica de deasupra chederului pe care Megane nu o are) deasupra chederului. A mai dectat careva problema asta? Mentionez ca la restul de portiere nu s-a intamplat. |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
99AIM |
![]()
|
Hai ca unii si-au facut un tabiet de a cerceta masina asta cu lupa,ba ca ploua in ea,ba ca trosneste,pocneste ....Eu in afara de un greier in stalpul central nu am nici una din aceste pb si a mea e made in Turkey, dar cine mai citeste se ingrozeste de ce esec de masina a putut sa scoata Renault,masina e destul de legata,pachetul de drumuri grele e perfect pt. RO, insonorizare acceptabila,ergonomica si oarecum fiabila,ia vedeti pe la Citroen C5 cum se crapa CV in mers de se cearta omul cu OPC pe la garantii,daca ati pati asta ce ati mai spune?Mie îmi place masina pe zi ce trece tot mai mult,cum se tine pe drum,designul acceptabil,materiale de calitate medie,deci ofera destul in banii ei,ia uitati-va la Fabia 2 ce interior cu aspect de ieftinache are ca de design ce sa mai zic, dar la bani e mai sus ca in rest....
This post has been edited by RamboX: 8 Dec 2008, 17:32 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
Eggy |
![]()
|
bine zis RamboX
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(hornedfiend @ 8 Dec 2008, 17:03) Astazi am descoperit ceva interesant. Pe la chederul de la usa din fata sofer am vazut stranse cateva picaturi de apa in timp ce conduceam pe care le-am sters cu mana, dar dupa vreo 15 min iara au aparut acolo. ... nu trebuie sa-ti faci probleme pentru cateva picaturi, poate fi condens chiar daca nu s-a manifestat si la celelalte usi |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:51 |