Pocnituri in volan
![]() ![]() ![]() |
Pocnituri in volan
prOZac |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|||
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Nu tinea nimic, doar clanc, si doar 1
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
- DJ
Clio III 1.4 16V Exception
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
e destul si unu scurt...sigur e o flansa
|
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
dj22sib |
![]()
|
Nici de data asta le-au schimbat. Au zis ca sunt bune numai ca au nevoie de repozitionare
![]() ![]() ![]() This post has been edited by dj22sib: 16 Jul 2008, 16:39 |
--------------------
Renault
- DJ
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate , confirm si eu problema , la un rulaj de numai 3800 km...
Apare la miscari de volan cu masina pe loc. In mers volanul nu trepideaza si nici nu se mai simt pocniturile , asa cum au spus si antevorbitorii . @dj22sib , cati km aveai cand ai sesizat prima data ? |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
-
Flame red_K9K-648 Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
dj22sib |
![]()
|
0 Km
![]() |
--------------------
Renault
- DJ
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu am Megane si am problema asta de cand au fost la revizia de un an, pe atunci aveam aproape 15.000 km iar acum am 17.000 km. Pana nu am fost la revizie nu am simtit nimic in volan, dar acum simt ceva, ca o pocnitura dar nu se aude nimic doar se simte. Nu stiu ce dracu fac astia in service la revizie dar se pare ca strica masinile in loc sa le repare
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Gincks |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 January 08 ![]() |
Salut!Si eu am un Clio si face asa ceva de la o km.Am fost la service si mi-au zis ca este ok
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 RS
- xx RRS
2007 FULL...
|
|
traxhill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 January 08 ![]() |
La mine a aparut zgomotul respectiv dupa revizia de 10000km...nu am sesizat cand, doar ca la un moment dat cand faceam parcari laterale mi s-a parut ca este precum un "joc" in volan (obisnuit cu vechea Dacie).
Am fost in service si nu si-au dat seama de la ce este (IPSO Ploiesti), mi-au strans doar putin coloana de directie. Dupa revizia de 20000km, problema a ramas nerezolvata si m-au sunat ulterior sa ma intrebe daca s-a accentuat acel zgomot...in caz afirmativ sa ma prezint la ei cat de curand pentru diagnoza si eventuala remediere. Deocamdata nu s-a accentuat zgomotul (am 23000km), asa ca nu i-am mai acordat atentie. Oricum mi-au spus (si scrie in cartea service) ca am garantie la trenul de rulare 50000km (mai sus, scria cineva de 20000km), asa ca nu trebuie sa-mi fac griji. In mers, precum a spus toata lumea, nu sesizez diferente...raspunde bine la miscari ale volanului, fara sa apara vreun "joc". Ca idee generala, in cazul in care chiar este o problema ce nu poate fi diagnosticata de cei din service (si dupa aparente nu este cunoscuta din de cei de la centru), se formeaza o echipa pentru diagnoza la fata locului din cadrul Renault ![]() ![]() In concluzie nu au nici cel mai mic interes sa schimbe vreo piesa pe garantie. |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique
|
|
dj22sib |
![]()
|
A mai avut cineva problema asta? Sau a fost doar la lotul din 2007? Mie mi s-a schimbat caseta de directie pana la urma.
|
--------------------
Renault
- DJ
|
|
danelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 February 05 ![]() |
Ieri am schimbat flansele, pocnitul in volan este in continuare. La mine apare acest pocnit la plecarea de pe loc cu volanul virat. Un singur pocnet. Mecanicul spune ca este din caseta dar ce nici el nu stie. Daca are cineva idee de ce ar putea fi , va rag sa ne impartasiti, nu ma lasa buzunaru sa dau 1000 E pe o caseta noua care in 20000 Km va face la fel. Deci rog pareri . O zi buna impreuna cu Renault Romania
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine, va rog. Aceste flanse cu bucluc sunt ale casetei de directie ? Ca cineva imi spunea ca ar fi vorba de flansa de sus a amortizorului !?!
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(danelu @ 7 Jul 2010, 10:07) Ieri am schimbat flansele, pocnitul in volan este in continuare. La mine apare acest pocnit la plecarea de pe loc cu volanul virat. Un singur pocnet. Mecanicul spune ca este din caseta dar ce nici el nu stie. Daca are cineva idee de ce ar putea fi , va rag sa ne impartasiti, nu ma lasa buzunaru sa dau 1000 E pe o caseta noua care in 20000 Km va face la fel. Deci rog pareri . O zi buna impreuna cu Renault Romania Schimba bielete de directie si capete de bara. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
danelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 February 05 ![]() |
Pentru Batranul : flansa este de fapt un rulment aflat intre arcul masinii si contraaripa. Toata greutatea caroseriei este sustinuta de arc prin intermediul acestei flanse.
Bieletele si bucsele au fost verificate de mecanic si spune ca nu au uzura. Oricum prefer sa le schimb pe astea decat caseta. Masina are 50000 Km si nu a fost folosita pe drumuri cu gropi. Recomanda cineva un producator bun de bielete si ce mai trebuie? Adica sa pun de origine sau exista altele mai calitative. Multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
dj22sib |
![]()
|
Cam cat sunt bieletele astea? Sunt si eu interesat de marca ...
|
--------------------
Renault
- DJ
|
|
andreicristi11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 31 May 10 ![]() |
mie mi se aude un vajait cand virez pe loc! sa fie flansele? directia? s a auzit de dimineata prima data cand am luat o curba la dreapta! am miscat de volan facea ca naiba, am mers un pic apoi n a mai facut! acum iar face! ce sa fie?
|
--------------------
renault
megane
- dj 82 cri
2008 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 08:44 |