Accident mic,pagube mari
![]() ![]() ![]() |
Accident mic,pagube mari
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag558.jpg ( Size: 480.69k ) Number of downloads: 326 Imag561.jpg ( Size: 278.66k ) Number of downloads: 299 Imag559.jpg ( Size: 443.57k ) Number of downloads: 374 |
||
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|||
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Nu iti pot spune preturile, dar am o nelamurire...
Pe banii tai faci masina?Daca da...inseamna ca o sa plec din tara asta repede... |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa spunem aproximativ: 3000 ron!
Am impresia ca si bandoul negru e de schimbat! Vezi ca pentru fiecare reper schimbat se aduaga un aprox 600 ron/reper fara tva de vopsit. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Schimbat bara+bandou+aripa+far din cate vad...plus vopsire...plus manopera...eu zic ca sare de 3000 lei lejer...poate sare si de 3000x2..
|
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat sa zic...rca-ul tipei a aparut asa subit ....a dat spagi bune sa ii faca rca-ul sa intre in vigoare cu o zi inainte de accident...ma rog...cert e ca macar pot sa-mi fac masina
![]() PS....mi-a zis cu prieten ca s-ar putea sa ajunga la 5000 RON This post has been edited by eduardsebe: 15 Oct 2008, 14:43 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Atunci bafta la reparat....si bafta daca este la Ardaf
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 15 Oct 2008, 14:48 |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
rrom fara posibilitati si cu jaguar
![]() si mai am o nelamurire....in talon jaguar-ul era verde dar de fapt in fata ochilor mei era.....alb Si este la OTP asigurarea This post has been edited by eduardsebe: 15 Oct 2008, 14:51 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
M i h a i |
![]()
|
Sunt detalii..nu conteaza...nu te intereseaza...Conteaza sa-ti repari masina pe gratis..deci pe rca
This post has been edited by MHY: 15 Oct 2008, 15:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mhy daca faci accident si nu ai asigurare nu e prea placut , nu cred ca a facut asigurarea doar pentru ca sa-si faca eduardsebe masina
![]() sare de 3000 roni lejer imagineaza-ti ca mie ca sa imi indrepte pragul si sa vopseasca o aripa si o portiera mi-a luat 3500 roni la Serus tu ai acolo : bara , far , bandou , aripa bara probabil sa o indrepte si sa o vopseasca , aripa si far schimbate , bandoul nu stiu ce sa zic ... This post has been edited by L!nuX: 15 Oct 2008, 15:28 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
M i h a i |
![]()
|
linux.. sa nu ai casco si sa intre in tine un cetatean rrom care nu are nici asigurare ,nici bani de amenda,nici bani sa-ti repare tie masina daca il dai in judecata..A facut asigurare ca sa-si faca pagubitul masina (sau a facut rost de o asigurare..etc..treaba lui) si ca sa nu primeasca amenda si sa evite sa dea banii din buzunarul lui pt a repara masina lovita in caz de dat in judecata...daca nu facea,pagubitul trebuia sa-l dea in judecata...etc...deci..mai circula cu masina ''la anu si la multi ani'' (asta daca era grav avariata)..Eu zic ca a facut un lucru mare..
![]() This post has been edited by MHY: 15 Oct 2008, 15:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca cei 3000 vor fi de fapt EURO... usi.. stalp.. prag de schimbat+vopsit+fete de usi geam+bara fata+aripa+far+accesorii+MANOPERA ... o sa ajungi la vorba mea.. noroc cu rca-u
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu te referi la clio 3 ..nu la clio 2....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pardon,
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
clio 3 nu e al meu....
clio 2 e al meu....si eu as vrea k bara sa mi-o schimbe...oricum bara era infundata...acum si-a mai revenit ca e elastica...in orice caz proprietarul la clio 3 mi-e prieten si tipa cu jaguar-ul a lovit clio 3,a ricosat intr-un tico si dupa ce a lovit asta doua a luat-o putin in dreapta(ca si cum ar fi trecut pe langa ele) si s-a oprit in mine...toate astea dupa ce a lovit doi stalpi negri din aceea mici... Tipa s-ai facut rca-ul sa-mi repare mie/tipu cu clio 3/tico masinile...totusi e o paguba mare Schema Accidentului....nu e f bine realizata dar sper sa va ajute sa intelegeti This post has been edited by eduardsebe: 15 Oct 2008, 16:59 Attached File(s) |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Tin sa va anunt ca masina nu am bagat-o in service...dar o voi face curand....si bara a revenit la forma ei initiala....
![]() RENAULT.... ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Am scos masina din service...in sfarsit uraaa
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cat a fost pana la urma ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
52 de milioane si a fost indoita si structura de rezistena a masinii in partea stanga+2 milioane ca am vopsit si capota(cu acte in regula nu la negru)
Am atasat o poza cum arata acum...din pacate trebuie sa schimb si farul dreapta deoarece estetic vorbind este ingalbenit si zgariat iar mecanic vorbind bate prost in sensul ca se vede cam in ceata. This post has been edited by eduardsebe: 10 Nov 2008, 16:21 Attached thumbnail(s) Imag567.jpg ( Size: 336.5k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:28 |