Ai cumpara un sistem DVD/NAVI custom?, Sistem DVD/NAVI/PC montat pe consola centrala
![]() ![]() ![]() |
Ai cumpara un sistem DVD/NAVI custom?, Sistem DVD/NAVI/PC montat pe consola centrala
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
sandman06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(j.d @ 7 Jan 2008, 10:17) Pot sa zic ca simt lipsa afisajului, in special partea cu temperatura. Zici ca ai o solutie la aceasta mica problema...? ![]() Am desfacut ieri tot sistemul si am examinat partea cu afisajul LCD. La tine J.D. nu prea vad rezolvare decat daca revii la sistemul audio stock. Pt mine am gasit ca solutie in castrarea afisajului in spatiul liber de sub radio-cd. Nu e foarte dificil de facut si imediat ce gasesc solutie pt gps o implementez. Partea proasta e ca se lasa cu taiat plastice, dar nu e prea mare kestie. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06/2007 Sedan Manager 1.4 100bhp
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat timp am avut unitatea originala renault, am avut si eu acel afisaj sub cd player, in buzunar...ina acum cu 2DIN nu prea mai e loc...o sa pun o poza cu acel LCD in buzunar mai incolo (nu le am pe acest PC). Nu stiu cum va fi la tine, dar, probabil din cazua fondului alb al LCD-ului, montat atat de jos, nu se mai intelegea nimic din ce afisa...unghiul era prea mare. Plus, ca tot din cauza fundalului alb, facea prea multa lumina si se vedea cam aiurea...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
sandman06 |
![]()
|
Personal nu prea am alta solutie...
Oricum, eu ma gandesc sa montez LCDul deasupra radio-cd, poate e mai bine. Presupun ca se potriveste radio-cd-ul in locasul de jos. Ai incercat cumva ? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
j.d |
![]()
|
Nu mai stiu sigur, insa parca nu intra cum trebuie...
...si tocmai mi-a confirmat Semit ca buzunarul acela nu intra in locul cd player-ului... This post has been edited by j.d: 7 Jan 2008, 11:43 |
--------------------
powered
by
|
|
mtz_ro_2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 September 05 ![]() |
QUOTE(j.d @ 7 Jan 2008, 11:42) ...si tocmai mi-a confirmat Semit ca buzunarul acela nu intra in locul cd player-ului... Nu-i frumos sa risipiti in halul acesta sperantele oamenilor... ![]() Si eu ma gandisem sa pun unitatea mai jos, iar acum sunt demoralizat... DAMN! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 - 1.6 16v
|
|
sandman06 |
![]()
|
Mda, frumoase vesti...
Pai in cazul asta incep sa ma gandesc la o unitate 2DIN cu adaptor de telecomanda, desfiintarea sistemului audio stock si uciderea irevocabila a ridicaturii de pe consola centrala.... Desi parca cel mai bun loc din masina pentru un ecran, tot unde e LCD-ul este... Problema mea e ca vreau sa pastrez sistemul audio stock, deci imi trebuie un loc pentru lcd-ul din fabrica. Pt tine J.D. problema e mult mai simpla. Nu-ti trebuie decat temperatura exterioara s-o preiei din acel LCD. Led-urile de Airbag Off si Centura de siguranta sunt foarte usor de extras de acolo si montat undeva, poate chiar pe panoul de bord printre ceasuri undeva... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
j.d |
![]()
|
Crede-ma...printre ceasrile de bord chiar nu mai am loc...intre acele ceasuri este acum integrat un PND Mio. Probabil ca o sa-l pun in torpedou...nu prea e solutia ideala, dar...sau as putea sa-mi conectez un senzor de temperatura la carpc...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
mtz_ro_2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 September 05 ![]() |
QUOTE(j.d @ 7 Jan 2008, 12:02) printre ceasrile de bord chiar nu mai am loc...intre acele ceasuri este acum integrat un PND Mio. OFF TOPIC: Cate ecrane ai tu in masina la ora actuala? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 - 1.6 16v
|
|
sandman06 |
![]()
|
J.D. - hai ca sigur se gasesc doua locuri de 5x5mm pe undeva sa montezi ledurile alea doua daca tii neaparat. Mai dai doua gaurele mici in panoul frontal pe sub butoanele de la clima... gasesti doua locuri pe langa butoanele de la service si stop in bord... sau alte solutii. Sigur gasesti tu loc pt alea doua becuri daca vrei...
Pana sa desfac piesa ieri si eu ma gandeam ca o fi mare filosofie inauntru, dar sunt doar doua led-uri amarate, nimic mai mult, dintre care pt unul parca vazusem in soare loc pe turometru (airbag off) doar ca e dezactivat. Nu bag mana in foc, dar parca asa stiam... OFFTOPIC: multe ecrane are JD. si planuieste cu siguranta si mai multe. OFFTOPIC2: si cum reusesti sa actionezi navigatia plasata in milocul ceasurilor de bord? Ca stiu de proiectul tau si ma tot intreb ce ai in plan... mie-mi da cu rest ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
blanck |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 September 07 ![]() |
QUOTE Pot sa zic ca simt lipsa afisajului, in special partea cu temperatura. Zici ca ai o solutie la aceasta mica problema...? In legatura cu informatiile alea, ele ajung la LCD-ul principal printr-un canal de date (fizic cred ca e o mufa, o panglica ... sau ceva de genul ala). Datele alea le putem prelua si trimite oricarui alt dispozitiv, care sa fie "constient" de ele si sa le prelucreze (afiseze in cazul nostru). Acum complexitatea chestiei astea varieaza cu schema actuala a ambelor dispozitive LCD-ul principal si sistemul adiacent de afisare al datelor (si prin sistem ma refer la sistem de calcul - fie el pda, pna, "carputer" sau orice altceva) |
--------------------
renault
megane bicorp
extreme 2007, 1.5 dCi 85 cp
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(mtz_ro_2003 @ 7 Jan 2008, 12:07) In fata doar 3... ![]() QUOTE(sandman06 @ 7 Jan 2008, 12:14) J.D. - hai ca sigur se gasesc doua locuri de 5x5mm pe undeva sa montezi ledurile alea doua daca tii neaparat. Mai dai doua gaurele mici in panoul frontal pe sub butoanele de la clima... gasesti doua locuri pe langa butoanele de la service si stop in bord... sau alte solutii. Sigur gasesti tu loc pt alea doua becuri daca vrei... Pana sa desfac piesa ieri si eu ma gandeam ca o fi mare filosofie inauntru, dar sunt doar doua led-uri amarate, nimic mai mult, dintre care pt unul parca vazusem in soare loc pe turometru (airbag off) doar ca e dezactivat. Nu bag mana in foc, dar parca asa stiam... OFFTOPIC: multe ecrane are JD. si planuieste cu siguranta si mai multe. OFFTOPIC2: si cum reusesti sa actionezi navigatia plasata in milocul ceasurilor de bord? Ca stiu de proiectul tau si ma tot intreb ce ai in plan... mie-mi da cu rest ![]() Backlight-ul de la lcd-ul respectiv nu e problema...insa LCD-ul insine este destul de mare si chiar la mine nu mai e loc si pentru el intre ceasuri... Navigatia are touchscreen. Nu prea poti introduce destinatia in timp ce maina este in miscare, dar, la toate sistemele auto de navigatie este recomandat ca adresa sa fie introdusa cu masina oprita. QUOTE(blanck @ 9 Jan 2008, 10:39) In legatura cu informatiile alea, ele ajung la LCD-ul principal printr-un canal de date (fizic cred ca e o mufa, o panglica ... sau ceva de genul ala). Datele alea le putem prelua si trimite oricarui alt dispozitiv, care sa fie "constient" de ele si sa le prelucreze (afiseze in cazul nostru). Acum complexitatea chestiei astea varieaza cu schema actuala a ambelor dispozitive LCD-ul principal si sistemul adiacent de afisare al datelor (si prin sistem ma refer la sistem de calcul - fie el pda, pna, "carputer" sau orice altceva) Blanck, daca esti din Bucuresti poate dai pe la vreo intalnire si stam mai mult de vorba pe tema asta. ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
sandman06 |
![]()
|
JD: ai examinat cu atentie ceasurile originale?
Eu astazi m-am uitat pe ele si am gasit loc in interiorul ceasului pentru airbagoff pe turometru (in stanga la mine). Totusi nu e activ, functionand led-ul de langa LCD. Pe vitezometru din cate tin minte este pictograma pentru centura de siguranta. Mentionez ca aceste pictograme sunt printre cele standard de semnalizare, frana de mana & altele... vezi link-ul http://www.voertuigcontrole.nl/megane/mega...rolelampjes.htm asta era referitor la cele 2 led-uri incorporate langa LCD-ul radio-cd-ului. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
j.d |
![]()
|
La 2.2 cel de airbag a ramas, insa cel de centura nu...eu oricum nu l-am mai mutat pe cel de centura pe ceasuri. Insa temperatura in sine este afisata pe LCD_ul cel mare, iar acela nu are loc intre ceasuri....(e posibil sa nu inteleg la ce te referi exact
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
sandman06 |
![]()
|
Nici nu ma gandeam ca bagi intre ceasuri LCD-ul mare.
Sunt 3 probleme legate de renuntarea la LCD-ul original din centrul consolei: 1. Led-urile pt airbag off si centura de siguranta 2. Informatiile de la radio-cd 3. Temperatura exterioara Rezolvari 1. se redirectioneaza catre led-urile din ceasuri. Cel de airbag exista, pe cel de centura nu sunt sigur. Daca nu exista cel de centura, se poate prin redesenarea pictogramelor folosi locul pentru indicatorul de gaz creat pt masinile care vin din fabrica cu instalatie GPL. 2. JD - nu mai ai nevoie de informatiile acestea 3. Trebuie sa fie cineva in stare sa aplice una din variantele : - un mic montaj cu un LCD minuscul care sa afiseze acelasi lucru. Se poate monta acest LCD undeva sa zicem pe langa comenzile climei sau oriunde se doreste - un mic montaj de citire a informatiei de termometru si trimiterea ei catre un PDA/PNA/Carputer |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
adrianprodan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 2 October 06 ![]() |
Intre timp am vazut prin magazine asta: (la Carrefour era 4000 RON)
http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/dvd-auto...urope-1635.html |
--------------------
Dacia
Logan II
2018 0.9 tce
- XX-XX-WSE
|
|
dragos_alx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
intrebare pt voi toti, in special J.D.
am si eu un monitor lcd cu touch screen. acu ceva vreme voiam sa-l vand dar m-am razgandit. aici aveti cateva specificatii ale lui: u o adancime de maximum 29 mm, noul MM800 te va convinge. Este monitorul ideal pentru CarPC-ul tau. Cu ajutorul touchscreen-ului PC-ul poate fi controlat confortabil. Monitorul are difuzoare stereo incorporate, o intrare pentru camera de marsalier si un buton de micsorare a luminozitatii pe partea din fata care face ca noaptea sa ai o vizibilitate buna. Include un adaptor AC si un adaptor pentru bricheta, telecomanda, cablu de 3 metri All-In-One. CD cu driver inclus, compatibl cu : - Windows 95/98/ME/NT4/2000/XP - XP Tablet PC Edition - Windows CE 2.12, 3.0, .net - Linux RedHat,Mandrake,.. - Macintosh OS 9.x, 10.x - DOS Specificatii: • Ecran VGA de 7 " TFT • Format 16:9 • Rezolutie VGA 640:480 - 1600:1200 • Rezolutie fizica 800:480 • Luminozitate 400 nits • Compatibl NTSC/PAL • Mufa VGA D-Sub 15 • Intrari video 3 x PAL / NTSC (RCA) • Intrari audio 2 x RCA (Stereo) • Touchscreen USB • Carcasa neagra • Alimentare la 12-24VDC • Consum 9W • Marime carcasa 184 x 129 x 32 mm • Arie vizibila 154 x 93 mm • Certificat CE, E1 • Lumina de fundal ajustabila • Mufa casti • Aspect video ajustabil • Intrare pentru camera marsalier • Montabil pe tetiera • Auto Power On • Telecomanda • Creion • Garantie 2 ani mai jos pun si-o poza cu el. ideea e: cum il pun acolo in locul playerului, astfel incat incadrat in ceva (probabil fibra de stica) sa stea fix si sa-l pot scoate noaptea??? jd unde fac si eu conturul ala frumos. ati vazut ca la megane, forma pt "2din" e oarecum ca un trapez, mai mare sus, si mai mica jos. ecranul meu e dreptunghiular? am tot ce imi tre sa fac si eu car pc meu. da nu pot sa pirn ecranul ala! help help help !!! Attached thumbnail(s) MM700.gif ( Size: 71k ) Number of downloads: 1482 |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Trapa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 June 06 ![]() |
@mdaniel2x: In ce stadiu e proiectul? Ai mai avansat in vreun fel sau ai renuntat la idee?
|
--------------------
Renault
Megane II CC
2005
- B xx YJT
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
ru vrau si chiar as da 600 de euro
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
nu mai dau nimica .....deoarece cu 800 milioane fac o navigatie in consola centrala de moare lumea By Liviu
|
--------------------
Renault
2005
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
800 mil
![]() Esti sigur de ceea ce spui???? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
bahrim II |
![]()
|
am vrut sa spun 800 de lei ...scuzatima dar era tarziu atunci
|
--------------------
Renault
2005
|
|
bogdan1108 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 16 June 05 ![]() |
Cauta pe google PC for Car
|
--------------------
dacia
logan
- sv-09-thc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:01 |