Cu firma de turism la drum..., ...sau mai bine pe cont propriu ?
![]() ![]() ![]() |
Cu firma de turism la drum..., ...sau mai bine pe cont propriu ?
aaddrryyss |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Vei gasi mai greu o agentie de turism care sa-ti "modeleze" un sejur. Nu este convenabil pentru ei, presupune mai multa cautare si bataie de cap.
In final vei fi nemultumit de ceea ce iti ofera ei, in special datorita pretului. "Pachetele prefabricate" oferite sunt preluate de la operatori si au detaliile mai "unse". |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost anul trecut in GR, cu bilet de la o agentie de la noi, fara transport (cu masina proprie) si pot sa-ti spun ca la fata locului, tarifele afisate la cazare, erau mai mari decat la agentie. Plus de asta, e posibil ca in sezon, sa nu gasesti loc de cazare oriunde, poate la bungalouri de alea de 2*, pe care ei le considera de 3.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Incercand sa-mi organizez prin agentie un concediu itinerant am primit oferte de cazare de genul 1 noapte/3 persoane = 150Euro
![]() Depinde cum ti-e norocul. Intr-adevar, la acelasi hotel, preturile afisate erau muuult mai mari decat cele platite la agentie dar sa nu uiti ca la greci se poate negocia aproape orice. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Confirm si eu, am fost in Halkidiki cu totul cumparat de la o agentie de turism. Mult mai convenabil asa. De ce ? Nu a trebuit sa-mi fac probleme ca vor exista costuri suplimentare (ce am platit aia am primit, daca vroiam altceva.. plateam mai mult). Acolo ajuns (8 zile am stat) vreo 4 zile am calatorit, de vreo 3 ori cu vaporul si 1 data in Salonic. Aceste agentii de turism, au niste tur-operatori in Grecia, care contra cost la fata locului, iti pot oferi o gramada de "excursii" care sunt la preturi foarte acceptabile.
Daca pleci dotat cu gps si faci si un studiu de caz asupra locului, ok, du-te, dar recomand la fel cum iti recomand si prietenii tai (care cred ca au fost afara pe mana unei agentii) sa te duci cu o agentie de turism. Concediu placut ! PS: acum nu stiu sigur daca mai gasesti locuri in sezon, nici macar la agentiile noastre de aici. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
A mai fost careva plecat cu masina iar masina sa nu fie a lui ?
Ce acte trebuie in cazul asta ? Masina e practic a firmei tatalui meu, si e luata in leasing. Aici in tara, fata in fata cu situatia "actele la control", cata vreme am avut certificatul de inmatriculare asupra mea, nu a fost nici o problema (mai ales ca firma se numeste S.C. Numele_nostru_de_familie S.R.L.), dar banuiesc ca la vama argumentul asta nu tine, si trebuie sa dovedesc cumva ca masina e "a mea". |
--------------------
Dacia
1410
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost cu masina in leasing. Daca masina e in leasing, nu e inmatriculata pe numele firmei de leasing?
Iti trebuie o imputernicire de la firma de leasing (pe care o obtii pe loc, daca nu ai rate restante) si bineinteles, cartea verde, care acum e inclusa in RCA. Acum, nu stiu daca utilizatorul e o alta firma (in cazul meu eram eu ca persoana fizica), probabil ca-ti trebuie si o imputernicire de la acea firma, chiar daca iti poarta numele si tu esti patronul. LE: De asemenea, daca masina nu e il leasing, dar e pe firma, iti trebuie imputernicire de la firma detinatoare. This post has been edited by 19vik: 10 Jun 2008, 08:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
merci 19vik.
Oricum, am vazut (dupa postare) ca e un subiect foarte discutat, si mi-am facut o idee. |
--------------------
Dacia
1410
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
In zonele Turcia, Grecia merita de mers prin agentie, la fata locului nu o sa prea gasesti cazare, sau daca da, gasesti mai scump si cu mai putine facilitati (UAI, AI). In cealalta parte, Spania, Franta, merita sa mergi pe cont propriu, deoarece gasesti pe internet oferte mult mai bune la agentii din afara. In tari ca Grecia si Turcia, e bine sa iei de la o agentie din tara, tocmai pentru a avea pe cine sa tragi la raspundere in cazul in care ceva nu merge bine. Si crede-ma, in ambele tari este posibil sa fie incurcaturi cu rezervarile, si daca mergi cu o agentie, marea majoritate, au un plan de rezerva.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 23:27 |