Revizii si verificari tehnice, Renault Scenic Rx4
![]() ![]() ![]() |
Revizii si verificari tehnice, Renault Scenic Rx4
glumaretzuu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 3 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic RX4,2.0l,16V
2002
|
|||
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Parerea mea personala este sa-l schimbi. Cred ca cel mai bine ar fi sa procedezi ca dl. Burlacu si sa o duci la Mercedes.
Mai bine sa-l schimbi acum, cat inca mai merge |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
oameni buni,
deoarece in Buc nu reusim sa reconditionam un cardan PROPUN SA IL RUGAM PE CIPRIAN BURLACU SA NE AJUTE CU SCHIMBAREA RULMENTULUI LA SERVICE MERCEDES DIN CONSTANTA...MAI ALES DACA MAI SE POATE FACE ASA CEVA SI LA CE BANI >Din bucuresti(cazul meu) ma duc trei zile la mare si rezolv si cardanul.......? |
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
ciprian burlacu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 February 05 From: Constanta ![]() |
Da, am fost la reprezentanta Mercedes dar cel care m-a ajutat la sfarsitul lui 2006 nu mai lucreaza acolo... este director la o alta reprezentanta auto... Imi pare rau.
Bine, ei nu au spus ca nu mai repara Renault RX4, chiar am cumparat in octombrie 2007 un cuplaj de cauciuc de la ei (pe care mi l-au adus in doar 3 zile), dar nu au mai schimbat rulmentul in sine. In plus, la cat de mult s-a discutat aici despre dificultatea scoaterii rulmentului uzat, mi-e greu sa ofer garantii referitoare la succesul operatiunii, chiar daca acest service este unul profesionist. Nu efectuez eu lucrarea. Atunci cand ma interesa problema cardanului nu m-am gandit nici o secunda ca scoaterea rulmentului poate fi atat de dificila, pentru ca as fi asistat la operatiune si as fi vazut ce si cum. Iar ultima oara am schimbat numai cuplajul de cauciuc si uleiul din grup. La cat costa acum cuplajul si uleiul se justifica schimbarea acestora la fiecare 40000 km. This post has been edited by ciprian burlacu: 19 May 2008, 19:16 |
-------------------- Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
|
|
glumaretzuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 3 April 07 ![]() |
E bine totusi ca acel cuplaj se poate schimba destul de usor. Solutia cu rulmentul cred ca ramane Rune(www.rune.ro) chiar daca pretul nu e de neglijat. Sunt cam singurii specializati in cardane din cate stiu eu.
|
--------------------
Renault
Scenic RX4,2.0l,16V
2002
|
|
MaLyTyOsU |
![]()
|
![]() Membru Ascuns Group: Members Posts: 55 Joined: 20 January 06 From: bucuresti - rahova ![]() |
Salut pe toti forumisti.Dupa cate stiu eu,cum sa zis si mai sus Rune sunt singuri care pot face cardanu ''demontabil''.Adica de cate ori se va duce acel rulment va fi inlocuit mult mai usor.Costul operatiei respective se invarte in juru a 22 de mil.Garantie 1 an.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- 15-B- 9080 -Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante - - Auto Augusta- |
|
ccris |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am cateva intrebari referitor la ce s-a discutat pana acum:
Cuplajul de cauciuc se poate schimba pur si simplu fara sa fie desfacut cardanul? Dar rulmentul? Uleiul 80W90W e pt cutia de viteze? citisem in alta parte ca cardanului nu i se poate face nici o operatiune de intretinere...se poate schimba uleiul sau altceva pt a preveni un defect? |
--------------------
RENAULT
TWINGO 1.2 16V 2001 / Scenic RX4 2.0 16V 2002
__
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
buna,
nu e mare greutate sa desfaci cardanul (4 suruburi fata 2x2 la rulmenti si cele de la cuplaj). mai sint citeva topicuri pe aceasta tema,dar repet ca am gasit la compa sibiu posibilitatea de a schimba rulmentii la aprox 400ron.(am dat si nr tel).Nu am reusit sa fac o asemenea lucrare pt ca am plecat din sibiu.Cuplajul elastic are codul de la mercedes in forum. 80w90 este ulei de diferential.la cutie trebuie 75w si iti recomand sa pui exact viscozitatea ceruta pentru ca altfel se simte |
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Detalii despre schimbarea rulmentilor la cardanul de RX4 aici.
Poate imi spune si mie cineva unde sa ma duc in Timisoara sa rezolv problema. La Multi Ani! |
-------------------- Scenic RX4 Privilege 1.9 dCi, 180.000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |