Sa cumpar acest renault?, Sa cumpar acest renault?
![]() ![]() ![]() |
Sa cumpar acest renault?, Sa cumpar acest renault?
catamunt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 February 07 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
renault megan sedan
1.5dci 85cp, mp3, senzori parcare
mai 2007
|
|||
epsilon |
![]()
|
Epsilon Group: Members Posts: 22 Joined: 7 September 07 ![]() |
Salutare
Am fost la renault , repr din iasi si am vazut masina. Are o zgarietura de parcare in spate , si un semnuletz in fata dar nu e grav , in rest arata ok. L-am intrebat pe dealer de DAUNA TOTALA si mi-a zis ca nu are cum ca repr renault din iasi nu face asa ceva dar eu nu am incredere in vorbele lui. Masina arata imbinata bine, ajutati-ma sa imi dau seama ce ar trebui sa fie rau sa imi dau seama ca a fost adusa de la dauna totala. Precizez ca masina are numerele fostului proprietar pe ea. AJUTATI-MA SA NU IAU TEAPA |
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cel mai bine este sa mergi sa vezi masina impreuna cu cineva de incredere care se pricepe la masini si care stie exact la ce sa se uite.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(catamunt @ 9 Sep 2007, 12:06) vezi aici ce spune cineva de reprezentanta din iasi (post 11) : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=832...dpost&p=1011184 La pretul asta masina sigur a avut belele Nu tot ce zboara se mananca! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
epsilon |
![]()
|
merg maine sa fac un drive test cu ea o sa va zic senzatiile
|
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
problemele la reparatii dupa accident se vad la imbinari si la detalii. Verifica asa:
- seriile geamurilor si ale parbrizului - nuanta usilor - "caderea" portbagajului si a capotei motor. Trebuie sa fie echilibrate, sa se inchida uniform - aspectul motorului. Dupa 4 luni motorul meu era ca nou, fara sa il spal deloc. Poate sa fie prafuit, dar sa nu aiba urme de ulei, de grasime, de alte chestii. - Aerul Conditionat. Da-l la 18 grade sau la rece cu viteza medie, ar trebui sa intre aer rece in mai putin de 1 minut. - verifica computerul de bord. El are 6 pozitii, in care una este kilometrajul total. In acelasi ecran mai este un kilometraj, foarte rar folosit de soferi. Daca ala este identic cu cel total atunci clar soferul ala n-a prea umblat la masina. La fel, vezi cand s-a resetat ultima oara kilometrajul partial si consumul mediu pe acea bucata. daca sunt >100km si consumul mediu depaseste niste limite normale cu mult, reseteaza-l tu si vezi cat obtii la sfarstul testului. Numerele de pe ea nu sunt neaparat ale fostului proprietar, ci pot fi ale firmei de leasing. Bafta, sa te intorci cu vesti bune si poate cu cartela-n palma! - |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
epsilon |
![]()
|
Am fost la Test Drive
Masina merge bine, stabila, la 175km/h pe distante scurte bineanteles nu vibreaza nimic, in schimb simteam cum schimbatorul se misca in fata atunci cand acceleram dar nu sesizabil daca nu tinei mana pe el(dealerul mi-a zis ca e de la o tija de la cutie). Am mers constant cu 130-150 si nu vibra nimic, pot sa zic ca sunt multumit de ce am condus si cred ca o sa fac pasul cel mare. Vizavi de schimbator as vrea sa imi confirmati sau sa imi infirmati ce am sintit eu(deplasarea in fata milimetric). Masina e neangrijita , se vede ca nu a stat nimeni sa o aspire toata ziua, cat de portiere par OK, sunt chiar zgariate(nu tare) pe semnul ala negru de sub maner in schimb are o zgarietura mica la roata din dreapta spate ce a zis ca e deja pe CASCO si se rezolva.Mi-a zis ca oglinda(furata, si zgarietura) sunt trecute pe daune la CASCO si or sa se rezolve. De altfel masina inca are numerele fostului proprietar , (dealerul imi ziceea ca e radiata din financiar). Mai am un rest mic de bani de strans si crd ca o sa merg sa o iau insa astept reactii la ceea ce povestit MC PT REPLY 12 Sep 2007, 20:06: vizavi de consum , a luat 8.3 mediu la aceasta plimbare , dar nu am avut mila de motor This post has been edited by epsilon: 12 Sep 2007, 19:06 |
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mdea ºi la mine face urât schimbãtorul. Cred ca aºa fac toate.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca miscarea la schimbator este milimetrica, pot spune ca asa e si la mine, dar mi se pare perfect sincronizata cu statusul motorului (in forta sau nu). Din ce povestesti tu acolo mi se pare o masina buna, si merita sa o iei.
E un pret bun si poti verifica cererile alea de dauna la CASCO cand au fost facute si cati km avea masina atunci (se trece pe dosar). |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asa face schimbatorul si la mine mai ales in treapta a treia, deci nu cred ca e nici o problema.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
epsilon |
![]()
|
Dap-am inteles ca astea pe tija au problema asta....numai sa nu fie mai rau:D
|
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
E ok - la toate se transpune acea vibratie in schimbator.
Acele placute de la maner se zgarie imediat - nu ai ce le face - nu se vad. Daca ai mers cu viteza aia (care apropo a prins-o deci lucru bun) si era ok eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme. La 170 km/h iti vibreaza daca ai o janta indoita dar la o dauna totala sau ceva notabil care sa o strambe si apoi sa necesite reindreptare. Consumul e ok la vitezele astea - alt punct bun. Cam astea sunt parerile mele - pozitive. Sa indraznesc sa spun sa o stapanesti sanatos? ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
cuza26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 May 07 From: Bucharest ![]() |
epsilon nu sunt eu mare expert ca si eu am megane de 2 luni. Vibratia in schimbator e absolut normala, atunci cand accelerezi ea se misca putin pentru ca asta face schimbatorul, transmite ceva....iar cand iei piciorul de pe acceleratie revine la pozitia initiala deci iar se misca putin...eu avand diesel se simte ceva mai bine. Iarasi...daca a mers la 175 fara vibratii e ok, eu cu diesel la 175 la fel nici o vibratie decat putin de la motor dar la benzina ar trebui sa fie si mai putin. Deci e ok masina....Parerea mea ar fi ca decat sa dai 10.000 acum pe asta poate ai cum sa faci un leasing si cu 13000 o iei de noua:).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, cuza, dar noi avem Manager.........
Poate omul nu percepe viata cu optiunile de pe manager si ar da cam 15 mii pe ea noua la nivelul de echipare pe care il are astalalta. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
epsilon |
![]()
|
merci de raspunsuri
Nu sunt pretentios, tinanad cont ca asta e prima mea masina personala, insa nu ma impac cu leasingul deoarece o mare parte din bani ii am stransi de ceva timp si o parte mica fac imprumut. Ideea ca rata de leasing e tripla decat cea de imprumut, lucru care financiar nu imi place.Asta e suma de care dispun momentan si daca ar fi sa iau imprumutul( AMR 5 zile pana la raspuns) as fi multumit. |
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca esti multumit de masina, ce mai stai, ia-o!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
epsilon |
![]()
|
am luat masinutza, merge bine deocamdata , sa vedem mai incolo, am ars un bec de ceata si tre sa il schimb
![]() |
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Atunci trece-o in semnatura
![]() This post has been edited by xcss: 24 Sep 2007, 21:15 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
si mie mi se tot arde un bec de ceata
la un moment dat am obserbat ca mufa e cam topita, deci e un scurt undeva sper sa n-ai aceeasi problema Oricum : s-o stapanesti sanatos |
--------------------
renault
megane 1,9dci
- SB06---
2002/clasic
|
|
epsilon |
![]()
|
Merci
Deocamdata am doar 500 de km facuti, sper sa nu am suprize prea mari si sa nu regret alegerea facuta. M-ar interesa o cotiera, poate stie careva , dar as vrea una de Renault ca mi se pare de prost gust sa pun o improvizatie ,dar daca oi fi nevoit oi face si asta |
--------------------
Renault Megane
MEGANE
- IS 63 JAD
2007/comfort
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Baga un search, s-a mai discutat de cotiera pe aici...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
miscarea manetei schimbatorului de viteza vine din uzura bieletei(una rasucita!:)))schimb-o si n-o sa mai ai probleme
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Christu |
![]()
|
La sectiunea modificari si imbunatatiri gasesti cotiera originala renault luata de la ipso cu 900 ron.
|
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
maxx2000ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 October 07 ![]() |
Parerea mea este sa ne te incurci cu cei de la Renault...
Argumente: - service prost si scump - mai toata masina este o consumabila... - criteriul de angajare al mecanicilor cred ca a fost tampenia si prostia - pretul este f.f. suspect...pt o masina care oricum peste trei ani o dai la gunoi.... |
--------------------
Mercedes
190 D
1989
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Deja a luat masina ...
![]() ''epsilon'' ,sa o stapanesti sanatos ! |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:31 |