Clio 3 Sport, pareri - achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Clio 3 Sport, pareri - achizitionare
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
Clio RS mi se pare mai fun decat megane RS care este ceva mai practica.
Este mai usoara, motor aspirat deci ture multe, si arata mai funky asa. Am vazut aseara una noua albastra miam miam frumoasa rau. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(UXE @ 3 Apr 2008, 12:51) Sunt diferente intre ele...analizezi si alegi ce-ti place, convine, ajuta, revanzare... Clio RS motor aspirat, Megane-ul motor turbo, posibilitatea de optiune pentru 5 usi la Megane, aspect interior/exterior, revanzare - 3/5 usi, culoare. Diferente gen roti pe 17'' in loc de 18'' sau invers nu cred ca ar conta covarsitor (financiar orice conteaza pana la urma) in totalul investitiei. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
as alege clio pentru ca-mi place mai mult cum arata la exterior si la interior, are motor aspirat, e mai comod pe drumurile noastre, e mai usoara...
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In momentul de fata daca as lua Clio sau Megane, as lua R27 respectiv R26, pentru ca parerea mea e ca daca tot dai bani pe ceva de distractie, mergi pana la capat.
De ce as alege Megane ? - Mai mare, mai practica - Mai performanta - Aspect mai simpatic dupa parerea mea. Vechi, dar dragut Dar cateva chestii pro Clio : - Masina de generatie noua, spre deosebire de Megane care e invechit, mai ales moral - Sunt satul de acelasi interior anost de Megane, la care m-as mai lega cativa ani daca ar fi sa iau RS. Oricum am vorbit acum de aspect, invechire morala, practicabilitate, lucruri car nu conteaza cand iti iei un hot hatch, deci totul se rezuma la putere. Megane RS > Clio RS |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(hellcat @ 3 Apr 2008, 13:49) Pai eu zic ca diferentele sunt sasiul sport, jantele vopsite in nuanta de gri, etrierii vopsiti in rosu!, xenon+spalare faruri, scaunele recaro, abtibildurile celebre si...cam atat. A...nu stiu la pneuri daca e vreo diferenta - marime si/sau marca. De etriere rosii m-am referit si eu cand am mentionat dotarile. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(herculane @ 3 Apr 2008, 16:12) as alege clio pentru ca-mi place mai mult cum arata la exterior si la interior, are motor aspirat, e mai comod pe drumurile noastre, e mai usoara... de ce aspirat si nu turbo? nu e turbo-ul mai performant? e aspirat-ul mai usor de intretinut (sanse mai mici sa se strice ceva?) |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Turbo-ul e peste aspirat din toate punctele de vedere.Si aici ma refer la turbo benzina nu motorina care fara turbo e tricicleta. Nu cred sa fie vorba de ceva mai usor de intretinut intre ele, singura problema la turbo fata de aspirat este situatia in care sa-ti pice turbina dar alea sunt cazuri muult prea rare.
This post has been edited by hornedfiend: 3 Apr 2008, 18:25 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
riptor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 30 August 06 ![]() |
da.. imi bat gura degeaba dar am sa mai incerc odata si gata..
CLIO R27 F1 TEAM NU SE MAI FABRICA! A IESIT TIN PRODUCTIE IN LUNA DECEMBRIE 2007. S-AU REALIZAT 500 DE EXEMPLARE PENTRU MAREA BRITANIE. asa ca ce va veni la noi va fi altceva chiar daca va avea unele din dotarile unui r27. si la suma respectiva ar trebui sa vina cu recaro si sasiu sport standard. nu mai folositi apelativul r27 pentru ca masina aia nu se mai fabrica, s-a facut in serie limitata cum s-a facut si clio 182 trophy (tot 500 exemplare si tot pt marea britanie) |
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Un link ceva cu care sa-ti sustii afirmatiile?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
riptor |
![]()
|
abia ce m-am uitat pe alte site-uri renault din europa. se pare ca am inteles gresit si ca doar 500 s-au vandut pt marea britanie, insa din cate vad sunt la vanzare si in alte tari, probabil fara placuta pe care e trecut numarul de productie. ar fi bine sa se aduca si la noi, insa daca sare de 21 000 euro e prea mult. pentru 2000 euro in plus ai r26 cu LSD. numai lsd-ul ala face 1000 si ceva de euro lejer. partea buna e ca r27-le a batut tot din clasa lui, mai putin 197 cup care e mai usor si teoretic mai rapid. chiar ma rog sa vad asa ceva pe strazi !
da, tot ce stiam pana acum stiam de pe www.renaultsport.co.uk si acolo la un moment dat zicea asa: "only 500 will be made for the uk market" din care eu am inteles ca se va proceda ca si in cazul 182 trophy care intr-adevar s-a vandut in 500 exemplare doar pt anglia. This post has been edited by riptor: 3 Apr 2008, 19:49 |
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
hornedfiend |
![]()
|
Sa nu fie smecherii de marketing. Isi cumpara omu R27 si zice ca el e unul dintre cei 500 si cand colo teapa. Astea-s si gargara multe dintre ele. Acum poate asa o fi cum zice renault dar cine stie.
This post has been edited by hornedfiend: 3 Apr 2008, 20:59 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
UXE |
![]()
|
QUOTE(hornedfiend @ 3 Apr 2008, 19:20) Turbo-ul e peste aspirat din toate punctele de vedere.Si aici ma refer la turbo benzina nu motorina care fara turbo e tricicleta. Nu cred sa fie vorba de ceva mai usor de intretinut intre ele, singura problema la turbo fata de aspirat este situatia in care sa-ti pice turbina dar alea sunt cazuri muult prea rare. ok si ce se intampla daca e sa pice turbina? merge ca o masina fara tubina , nu? ![]() totusi diferenta s-ar putea resimti la piese..revizii ...megane-ul sa necesite cheltuieli mai mari la intretinere...... eu as alege megane-ul desi clio-ul e mai usor, mai mic (unii zic ca arata si mai bine)...+ cred ca megane rs cred ca e mai "luxos" pe interior decat un clio RS.......ma insel? |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
hornedfiend |
![]()
|
Nu nu merge fara turbina (e ceva mai serioasa treaba). Si de acord cu tine ca as alege si eu Megane RS dar nu neaparat pentru ca e mai luxos la int, pentru ca pe ansamblu arata parca mai bine clio rs si la exterior si la interior decat megane, dar megan-ul are motorul ala turbo foarte beton plus ca parca se asterne ceva mai bine pe asfalt (nu am mers cu clio rs totusi), iar scaunele sunt peste alea din clio rs.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
UXE |
![]()
|
QUOTE(hornedfiend @ 4 Apr 2008, 19:20) Nu nu merge fara turbina (e ceva mai serioasa treaba). Si de acord cu tine ca as alege si eu Megane RS dar nu neaparat pentru ca e mai luxos la int, pentru ca pe ansamblu arata parca mai bine clio rs si la exterior si la interior decat megane, dar megan-ul are motorul ala turbo foarte beton plus ca parca se asterne ceva mai bine pe asfalt (nu am mers cu clio rs totusi), iar scaunele sunt peste alea din clio rs. EU nu am mers cu nici un RS ...deci nu pot sa ma pronunt ca megane sa asterne mai bine decat clio.. si intr-adevar motorul turbo compenseaza plusurile pe care le-ar avea clio rs fata de megane rs. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
ionut rs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 September 07 ![]() |
ca posesor de clio3 rs eu cred ca amandoua masini sunt foarte tari chiar ff smechere unde la clasele lor nu cred ca exista inca rivali
|
--------------------
renault
clio3
RS 2007
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
rivali exista, vezi corsa opc, care pe alocuri depaseste clio rs la performante, insa per total clio ramane leader.
la megane sunt chiar mai multi rivali demni de luat in seama: focus st, mazda mps, gti 30 edition... |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
QUOTE(riptor) da, tot ce stiam pana acum stiam de pe www.renaultsport.co.uk si acolo la un moment dat zicea asa: "only 500 will be made for the uk market" din care eu am inteles ca se va proceda ca si in cazul 182 trophy care intr-adevar s-a vandut in 500 exemplare doar pt anglia. Evident ca pe site-ul Marii Britanii spun baietii ce numar de masini va fi destinat pt tara lor. E o nuanta de limbaj ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 3 Apr 2008, 09:33) De acum se poate comanda in reteaua Renault si modelul Clio Sport F1 Team de la un pret de 21400 de euro. Cu 1000 de euro mai putin decat modelul Megane F1 Team. Dar probabil in viitorul apropiat vor exista si niste mici discounturi. De vreo 500 de euro pesemne. Se pare ca pretul final e de 20030 de euro. Decent ... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
riptor |
![]()
|
ok, pretul suna bine.. dar pana la urma: are sau nu sasiul si suspensia cup ca dotare standard?
|
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
are cineva detalii complete despre R27 - pret, echipare, optionale ?
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
ssilviu |
![]()
|
http://www.serus.ro/renault/showroom_model.php?id=46
Si aveti acolo fisa produs |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Clio RS e 18945 eur cu toate taxele incluse.
20030 eur e Clio F1 Team. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
la 1,100 EUR diferenta de pret intre R27 si R26, parca merita mai mult Megane-ul...
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
ssilviu |
![]()
|
Cutia de viteze la Clio Sport e mega cretina. Si aici ma refer la raportul ultimelor doua trepte. In a 6-a la 130 la ora ai 4000 de ture. Tampesti pe autostrada. Spre exemplu la Megane in a 6-a la 130 ai sub 3000 de ture. Iar ca demultiplicare, treapta a 6-a la Clio este undeva intre treapta a 4-a si a 5-a le Megane. E mult prea scurta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Frank SF @ 10 Apr 2008, 11:43) Clar! Diferenta e suportabila in cazul in care ai de ales intre ele. Dar mai sunt si altii de alta parere pentru ca si R27 se cumpara in draci pe afara. Mie imi plac mai mult scaunele RECARO de pe R27 decat alea de pe R26, design-ul mai nou...atrag clienti si spre Clio. Cred ca o sa fie omor pe ele. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
riptor |
![]()
|
oof.. tre sa imi instalez wordu acu.. ca sa vad fisat aia.. intre timp nu poate sa imi zica nimeni daca are sau nu sasiul sport standard? desi eu sunt aproape sigur ca il are si vad ca pe site nu zice decat de suspensii,scaune si etrierele rosii..
presimt ca IAR renault romania nu stie ce marfa isi vinde! FOARTE TRIST |
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca exista un sasiu CUP pentru Clio 197. Eu sigur nu am auzit de asa ceva pana acum. Daca ai mai multe detalii despre un asemenea sasiu te rog sa postezi un link. In mod normal daca exista un asemenea sasiu el se regaseste pe R27 asa cum si R26 are sasiul sport in standard. Daca acesta se regaseste pe fisa tehnica a site-ului oficial Renault Sport in mod normal nu ar trebui sa lipseasca...cum s-a dovedit si cu LSD-ul lui R26.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Frank SF |
![]()
|
si inca ceva: R26 are LSD-ul in plus fata de R27, ceea ce reduce diferenta de pret aproape la zero (am inteles ca un LSD costa 1000 EUR or so)
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:25 |